Știri locale

Știri locale

Poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate din Ploieşti și cei ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, au efectuat, luni, 16 percheziții vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de etnobotanice.

Read more: DIICOT Ploiești: Percheziții la persoane bănuite de trafic de etnobotanice. Șapte inculpați, în...
Știri locale

Un medic primar de medicina muncii, din cadrul Cabinetului Teritorial de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă Sinaia, este acuzat de procurori că ar fi comis 185 de infracțiuni de luare de mită și trei de spălare de bani.

Read more: Medic din Sinaia acuzat că ar fi luat aproape 200 de șpăgi și ar fi "spălat" peste 4 milioane de...
Știri locale

Povestea stânii ridicate fără autorizație la Gara de Vest ar trebui să se apropie de sfârșit, după încercări repetate de a-l convinge pe proprietarul acesteia să renunțe la activitatea care de ani buni le dă bătăi de cap ploieștenilor și autorităților.

Read more: O nouă încercare a autorităților din Ploiești de a scăpa de stâna de lângă Parcul Municipal Vest
Știri locale

Primăria Urlaţi plănuieşte să extindă, în acest an, spitalul din localitate, care ar putea avea un compartiment de primiri urgenţe, dar şi o nouă secţie, de fiziterapie, care să crească gama de servicii medicale oferite. Pentru primul proiect, autorităţile lucrează la documentaţie şi se bazează pe sprijin financiar de la Consiliul Judeţean Prahova, în vreme ce realizarea noii secţii de fizioterapie a fost propusă pentru finanţare de la Ministerul Dezvoltării.

Read more: Extindere: Spitalul Urlaţi ar putea avea un compartiment de primiri urgenţe şi o nouă secţie
Știri locale

Construit în 2014, dar ținut închis aproximativ doi ani și inaugurat doar acum câteva luni, căminul social din comuna Fântânele are putea primi o nouă destinație. Autoritățile prahovene se gândesc să modifice destinația acestui centru, din cauza numărului mic de beneficiari. În momentul de față, aici sunt cazați doar... trei bătrâni.

Read more: Schimbare de destinaţie pentru căminul social care are doar 3 beneficiari
Știri locale

Sute de motocicliști și bicicliști au mărșăluit, duminică, începând cu ora 10.30, prin Ploiești, în cadrul unui eveniment de conștientizare organizat de Grupul motocicliştilor prahoveni, dorind să le reamintească șoferilor că și participanții la trafic pe două roți sunt pe șosele, mai ales acum, că a început sezonul cald, și că și ei merită respect.

Read more: Motocicliştii şi bicicliştii există în trafic. Marș pe două roți, duminică, prin centrul...