Știri locale

Știri locale

Un bărbat de 47 de ani a rămas încarcerat, vineri dimineață, în mașina cu care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, într-un accident produs pe DN 1, în zona Paralela 45.

Read more: Șofer rămas încarcerat pe DN 1, după ce nu a păstrat distanța de siguranță față de autovehiculul...
Știri locale

Polițiștii din Ploiești au reţinut, pentru 24 de ore, trei prahoveni suspecți într-un dosar de tâlhărie calificată, în urma unor percheziții care au avut loc miercuri, pe raza județului.

Read more: Trei indivizi bănuiți de tâlhărie și lipsire de libertate au fost reținuți de polițiștii din...
Știri locale

Marius Constantin, primarul orașului Băicoi, a decis să creeze un for, la nivel local, care să acționeze pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, dar totodată să adune informații despre cazurile confirmate în localitate.

Read more: Un primar din Prahova își face propriul "grup de comunicare strategică", pentru a-i informa pe...
Știri locale

Poliția Prahova a anunțat că face cercetări cu privire la un caz semnalat în localitatea Gornet, aflată în carantină din 22 iulie. Ancheta a început după ce în spațiul public au apărut informați despre o persoană care ar fi părăsit zona pentru a merge la mare.

Read more: Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, la Gornet. O persoană ar fi fugit din...
Știri locale

Inginerul Nicolae Moisescu, desemnat candidatul PSD pentru Primăria Câmpina, a fost infectat cu noul coronavirus. El a confirmat informaţia luni, arătând că starea de sănătate este bună şi că va rămâne în cursa electorală şi îşi va relua activităţile de promovare după ce va fi declarat vindecat. Potrivit primelor informaţii, se pare că ar fi fost infectat cu COVID-19 la locul de muncă, la societatea Neptun, unde există un focar.

Read more: #coronavirus - Candidatul PSD la Primăria Câmpina a fost infectat cu COVID-19
Știri locale

Echipajele de urgență intervin la Bușteni, pe DN 1, în urma unui accident în care au fost implicate, din datele furnizate de Poliție, o mașină și două motociclete.

Read more: Accident grav la Bușteni. Un autoturism și două motociclete au intrat în coliziune, pe DN 1 (update)
Știri locale

Mai multe echipaje de la Ambulanță și ISU Prahova intervin la podul de la intrarea în Bucov, dinspre Ploiești, după ce au fost alertate cu privire la faptul că un copil s-ar fi înecat în râul Teleajen.

Read more: Intervenție de urgență pe Teleajen. Un copil de 11 ani s-a înecat în apropiere de Ploiești (update)
Joomla SEF URLs by Artio