Știri locale

Știri locale

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social în Mun. Ploieşti, Str. Peneș Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, reprezentată prin Director General Badea Alexandru, va aduce la cunoştinţă că în perioada 19 iunie – 25 iunie 2019 se vor efectua servicii de deratizare pe suprafaţa domeniului public al Municipiului Ploieşti, precum şi în incinta Parcului Memorial Constantin Stere din Municipiul Ploieşti în baza Contractului Subsecvent nr. 14607/13.07.2018 încheiat între Municipiul Ploieşti şi S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

Read more: COMUNICAT DE PRESĂ - SC CORAL IMPEX anunță lucrări de deratizare, între 19 și 25 iunie, în...
Știri locale

Un fost judecător al Curții de Apel Ploiești, devenit ulterior avocat în Baroul Prahova, a fost condamnat de Instanța Supremă la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru trafic de influență. Hotărârea ete definitivă.

Read more: Un fost judecător de la Curtea de Apel Ploiești, achitat de foștii săi colegi, a fost condamnat...
Știri locale

Administraţia Parcului "Constantin Stere" organizează în această vară un eveniment inedit, pe fosta plajă din incinta parcului. Organizatorii fac apel la iubitorii de animale şi speră ca prin acest eveniment să promoveze imaginea adăpostului de câini gestionat de instituţie, dar şi să prevină abandonul şi maltratarea patrupedelor. Picnicul, care se anunţă încărcat de surprize, va avea loc pe 20 iulie.

Read more: Picnic inedit, pe plaja de la Parcul Bucov, pentru promovarea adăpostului de câini comunitari
Știri locale

Continuă prăpădul. După vijelii şi inundaţii, judeţul Prahova este lovit şi de alunecări de teren. Îmbibat în urma ploilor torenţiale din ultimele două săptămâni, pământul a început s-o ia la vale în mai multe comune din zona de deal a judeţului.

Read more: Alunecări de teren reactivate în mai multe localităţi din Prahova, în urma ploilor torenţiale
Știri locale

Autoritățile nu au comunicat, până la acest moment, nicio informație oficială cu privire la flagrantul organizat, vineri, la SJU Ploiești. Acțiunea ar fi vizat unul dintre cei mai cunoscuți medici din unitatea sanitară, fiind organizată într-un dosar de luare de mită. Chirurgul a fost audiat, însă, față de acesta, nu a fost dispusă nicio măsură preventivă.

Read more: Flagrant la SJU Ploiești. Chirurgul vizat, considerat suspect, și-ar fi strâns deja lucrurile...
Știri locale

Dotările Centrului de sănătate de la Hotel Mara din Sinaia, asociate cu climatul orașului și aerul curat, puternic ozonat, reprezintă soluția perfectă pentru cei care caută o variantă de revigorare a trupului, a minţii şi spiritului.

Read more: Oferta de proceduri și tratament a Centrului de sănătate de la Hotel Mara Sinaia. Revigorarea...