Știri locale

Știri locale

Un elicopter de mici dimensiuni, folosit pentru zboruri de instruire, a fost avariat după o aterizare nereuşită. Incidentul a avut loc vineri dimineaţă la aerodromul din Strejnic, iar cei doi ocupanţi au scăpat teferi. Chiar şi aşa, procurorii au deschis o anchetă penală.

Read more: Incident pe aerodromul din Strejnic. Un elicopter de şcoală s-a dezintegrat după o aterizare eşuată
Știri locale

Peste 600 de copii s-au înscris până acum în programul lansat de Primăria Sinaia, prin care sunt oferite excursii gratuite, în stațiune, elevilor din mediul rural care au parte, rareori sau deloc, de astfel de activități. Mai bine de 200 dintre ei au și ajuns în orașul de poalele Bucegilor, până la 1 martie. Pentru mulți dintre copii, a fost prima excursie din viața lor.

Read more: Peste 200 de copii au mers până acum în excursii gratuite la Sinaia. Reacția unei fetițe care nu a...
Știri locale

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut sâmbătă pe Drumul Naţional 1B, în Prahova. Două maşini au intrat în coliziune, în zona intersecţiei spre comuna Ceptura, după ce, potrivit primelor verificări, un şofer ar fi încercat să traverseze intersecţia, venind de pe drumul fără prioritate, fără să se asigure corespunzător.

Read more: FOTO - Accident la Ceptura, pe DN 1B. Un rănit a fost preluat de elicopterul SMURD
Știri locale

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va derula luni lucrări pe Centura de Est a municipiului Ploieşti, la pasarela peste calea ferată din care au căzut bucăţi la finalul săptămânii trecute. Lucrările de refacere a balustradei şi trotuarului se vor derula luni, iar traficul rutier va fi restricţionat pe acest tronson al DN 1A. Polţia Prahova a anunţat rutele ocolitoare.

Read more: Lucrări pe Centura de Est a Ploieştiului, la podul peste calea ferată din care au căzut bucăţi
Știri locale

Caz ilar la Spitalul de Psihiatrie Voila, din municipiul prahovean Câmpina! Potrivit unor martori, un pacient internat aici a reuşit să fugă, însă a fost în cele din urmă adus înapoi, după ce-a fost alergat pe câmp de către asistente şi după ce personalul spitalului a alertat Poliţia şi a rugat şoferii care treceau prin zonă să ia partea la "pândă".

Read more: Un tânăr a evadat de la Spitalul de Psihiatrie Voila. Şoferii care treceau prin zonă, rugaţi să-l...
Știri locale

Autorităţile ploieştene au aprobat în această săptămână modificarea denumirii Colegiului Naţional "Jean Monnet". Conform deciziei, adoptate miercuri de Consiliul Local fără discuţii în contradictoriu, unitatea va purta pe viitor numele Colegiul Naţional Pedagogic "Regina Maria" Ploieşti.

Read more: Colegiul "Jean Monnet" din Ploieşti va fi rebotezat