Știri locale

Știri locale

nunta de aur 2017 nae savel busteniCuplurile din Bușteni care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite de Bunavestire, în cadrul celei de-a XI-a ediții a acestui eveniment, devenit de mult timp tradiţie în localitate. Protagoniştii serii au fost un număr de 20 de cupluri, precum și 20 de persoane văduve care ar fi împlinit această vârstă. Fidelitatea și respectul față de instituția căsătoriei au fost răsplătite printr-o petrecere de neuitat. Pentru organizarea acestui emoționant eveniment, meritele revin Consiliului local şi Primăriei oraşului Buşteni.

Read more: Nunta de aur, un eveniment cu tradiție în orașul Bușteni. A XI-a ediție a premiat 20 de cupluri și...
Știri locale

primaria sinaiaJoi, 23 martie 2017, începând cu ora 16.30, în Sala Teatru a Casino-ului din Sinaia, șase ansambluri corale din țară și din Grecia, alături de invitați speciali, se vor reuni pentru a participa la primul Festival Coral Eleno-Român de muzică artistică și folk, Sinaia 2017, eveniment organizat sub patronajul primăriei orașului Sinaia.

Read more: Primul Festival Coral Eleno-Român de muzică artistică și folk la Sinaia
Știri locale

raluca patty sinaiaRaluca Patricia Ștefania are 12 ani și nouă luni și locuiește în Sinaia. Anul trecut a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombară, boală care îi provoacă fetiței dureri la fiecare pas pe care-l face. Colegii de la școală au vândut mărțișoare pentru a strânge banii necesari pentru tratamente.

Sursa: Roxana Tănase/observatorulph.ro

Read more: Ajutati-o pe Raluca, fetița care suferă de probleme la coloană! Gest emoționant al colegilor:...
Știri locale

busteni ziua cadrului didactic 2Profesorii din Bușteni au fost sărbătoriţi miercuri seară, în cadrul celei de-a XIV-a ediții a Zilei Cadrului Didactic, eveniment devenit de mult timp tradiţie în localitate. Aproape 50 de dascăli de la instituțiile de învățământ din oraş, care au obţinut rezultate deosebite în pregătirea elevilor olimpici, au fost recompensați. Eforturile din ultimul an ale acestora şi munca depusă au fost răsplătite printr-o petrecere unică în peisajul învăţământului românesc, organizată de Primăria orașului Bușteni.

Read more: Ziua Cadrului Didactic la Bușteni. Petrecere organizată de primărie în cinstea dascălilor
Știri locale

vlad-opreaMagistrații Curții de Apel Ploiești au dispus revocarea măsurii preventive a controlului judiciar dispusă împotriva lui Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia, printr-o ordonanță a Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești, din data de 22 aprilie 2016. Măsura fusese inițial menținută de judecătorul de cameră preliminară și de instanța de judecată.

Read more: Sinaia: Lui Vlad Oprea i s-a ridicat interdicția de a intra în primărie și de a vorbi cu...
Știri locale

fantana lipanestiEchipaje de urgență din cadrul ISU Prahova au intervenit miercuri seară, în jurul orelor 19.00, pentru salvarea unui bărbat care a căzut într-o fântână în comuna Lipănești.

Din fericire, bărbatul a fost scos teafăr din fântâna adâncă de aproximativ 12 metri, fără să sufere lovituri serioase. Omul a declarat că a vrut să curețe fântâna însă a alunecat înăuntru. Acesta nu a dorit să fie transportat la spital.