Știri locale

Știri locale

Un pieton a fost accidentat, ieri-seară, în comuna Ţânţăreni, de o maşină care circula pe centura de est a Ploieştiului. Pietonul a fost lovit în timp ce traversa strada, printr-un loc apropiat unei treceri de pietoni, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

 
Știri locale

Un biciclist a fost accidentat astăzi, în comuna Vărbilău, de către un autoturism - informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.  Traficul de pe DJ 102, şoseaua pe care a avut loc accidentul, nu a fost perturbat de eveniment.

 
Știri locale

prefect_adrian_dobre_1Prefectul judeţului Prahova, Adrian Dobre, şi comandantul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova, col. Liviu Coman, au susţinut o conferinţă de presă, tema reprezentând-o bilanţul primelor trei zile de proteste de la Ploieşti, respectiv de sâmbătă, de duminică şi de luni, notează Telegraful de Prahova.

„Aş dori, în primul rând, să le mulţumesc celor care au participat pentru că au făcut-o într-un mod nonviolent. Aş vrea să fac un apel către populaţie să nu dea curs instigărilor şi provocărilor", a susţinut Adrian Dobre, prefectul judeţului Prahova. În cursul zilelor de sâmbătă, duminică şi luni, nouă persoane au fost sancţionate şi a fost întocmit şi un dosar penal.
Integral, pe telegrafuldeprahova.ro
Știri locale

locuinte_sociale_vest_ploiestiÎn 2011 a fost reziliat contractul cu firma care efectua lucrările de construcţie a blocurilor sociale din zona de Vest a Ploieştiului, locuinţe care ar fi urmat să fie repartizate persoanelor evacuate din locuinţele retrocedate. Municipalitatea va relua anul acesta procedura de atribuire a contractului, notează Telegraful de Prahova.

Read more: Se caută alt constructor pentru blocurile sociale din zona de vest a Ploieştiului
Știri locale

Un accident de circulaţie a avut loc azi, pe Drumul Naţional 1 A, în zona cartierului Ploieşti Vest. Două maşini au fost avariate, înregistrându-se o victimă.
 
Știri locale

politia-echipaj-autoUn scandal de proporții a avut loc, joi seară, în Parcul Mihai Viteazul din Ploiești. Un tânăr a fost bătut cu bâtele de mai mulți ploieșteni veniți se răzbune pentru faptul că o tânără, rudă cu ei, s-a luat la ceartă cu mama unui copil aflat în parc.

Detalii, în exclusivitate, pe ObservatorulPH.ro
Joomla SEF URLs by Artio