Știri locale

Știri locale

caz-pucheni-spital-cancer adina elenaAre numai opt ani și jumătate. Pe 28 decembrie 2016, când toată lumea se pregătea de Anul Nou, familia Adinei a primit un verdict groaznic. Adina suferă de limfom non Hodgkin abdominal, o formă de cancer limfatic. Acum, fetița este internată la „Spitalul Marie Curie".

Adina este în clasa a II-a, la Școala Generală din Pucheni. De două luni viața i-a devenit un adevărat coșmar. Părinții nu au nicio explicație la cât de rapid a evoluat boală. Diagnosticul este unul îngrozitor: cancer limfatic, „cu proliferare tumorală malignă de tip limfoid, cu celule de talie medie, cu arii întinse de necroză"... Pentru orice părinte un astfel de diagnostic este groaznic. Dar asta nu înseamnă că nu există speranță..

Read more: O fetiță din Pucheni are nevoie de ajutor. Adina Elena are opt ani și este diagnosticată cu o...
Știri locale

sectie-fizioterapie-valenii-de-munte7Investiția inaugurată astăzi se ridică la valoarea de 1,6 milioane de lei, clădirea propriu-zisă costând de 1,1 milioane de lei, restul reprezentând mobilier și aparatură.

Finanțarea a fost făcuta cu bani de la bugetul local în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova. Noul compartiment are o capacitate de 20 de paturi. Saloanele sunt dotate cu două - trei paturi, plasme și grupuri sanitare.

Foto: observatorulph.ro

sectie-fizioterapie-valenii-de-munte2

Știri locale

viscolNeefectuarea sau efectuarea necorespunzătoare de către persoanele fizice sau juridice a operațiilor de menținere a curățeniei, înlăturare a zăpezii, gheții sau poleiului, a trotuarelor și rigolelor (inclusiv a grătarelor gurilor pluviale), din dreptul locuințelor sau sediilor constituie contravenție, iar sancțiunile ce pot fi aplicate de Poliția Locală Ploiești sunt cuprinse între 500 și 1500 de lei pentru persoanele fizice și între 1000 și 2500 de lei pentru persoanele juridice, se anunță într-un comunicat al Primăriei Ploiești

Read more: Ploiești: Cetățenii care nu își curăță zăpada și gheața din fața locuinței riscă amenzi care pot...
Știri locale

bataieUn fost polițist de la Poliția Sinaia, Gheorghe Haralambie Burlacu, în vârstă de 41 de ani, a fost bătut cu bestialitate sâmbătă noapte, la restaurantul Antonia din Comarnic! Se pare că scandalul a început în jurul orei 22.30, iar fostul polițist a fost chiar cel care a sunat la 112 pentru a reclama că a fost agresat.

Read more: Fost polițist prahovean bătut cu bestialitate la un restaurant. Exclusiv ziarulincomod.ro
Știri locale

breaza fetita prostitutieTânăra din Breaza, condamnată la închisoare pentru că și-a forțat fetița de șase ani să se prostitueze, dă vina pe mama sa, pe care o acuză că poartă întreaga vină pentru tot ceea ce i s-a întâmplat, notează observatorulph.ro

Read more: Șocant: Femeia care și-a forțat copila să se prostitueze: „O îmbăta mami și prieteni de-ai ei"
Știri locale

descarcerareConform bilanțului pe anul 2016 efectuat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova, echipajele SMURD încadrate pe autospecialele de descarcerare au intervenit, pentru permiterea accesului și degajarea victimelor, la 334 de accidente de diferite tipuri în care au fost implicate 286 de persoane, dintre care 18 minori.

Read more: Statistică SMURD: Unde și în ce interval orar se produc cele multe accidente rutiere grave în...
Știri locale

isu bilant 1ISU Prahova a făcut astăzi bilanțul pe 2016. Echipajele ISU au adunat 14.082 de intervenții, din care 9.713 au fost acțiuni SMURD și 4.369 au fost alte situații de urgență, incendii, arderi necontrolate, alunecări de teren, inundații, asanări și distrugeri de muniție, salvări de persoane și animale, etc.

Read more: Bilanțul ISU Prahova: Peste 14 mii de intervenții anul trecut
Joomla SEF URLs by Artio