Știri locale

Știri locale

bataieUn fost polițist de la Poliția Sinaia, Gheorghe Haralambie Burlacu, în vârstă de 41 de ani, a fost bătut cu bestialitate sâmbătă noapte, la restaurantul Antonia din Comarnic! Se pare că scandalul a început în jurul orei 22.30, iar fostul polițist a fost chiar cel care a sunat la 112 pentru a reclama că a fost agresat.

Read more: Fost polițist prahovean bătut cu bestialitate la un restaurant. Exclusiv ziarulincomod.ro
Știri locale

breaza fetita prostitutieTânăra din Breaza, condamnată la închisoare pentru că și-a forțat fetița de șase ani să se prostitueze, dă vina pe mama sa, pe care o acuză că poartă întreaga vină pentru tot ceea ce i s-a întâmplat, notează observatorulph.ro

Read more: Șocant: Femeia care și-a forțat copila să se prostitueze: „O îmbăta mami și prieteni de-ai ei"
Știri locale

descarcerareConform bilanțului pe anul 2016 efectuat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova, echipajele SMURD încadrate pe autospecialele de descarcerare au intervenit, pentru permiterea accesului și degajarea victimelor, la 334 de accidente de diferite tipuri în care au fost implicate 286 de persoane, dintre care 18 minori.

Read more: Statistică SMURD: Unde și în ce interval orar se produc cele multe accidente rutiere grave în...
Știri locale

isu bilant 1ISU Prahova a făcut astăzi bilanțul pe 2016. Echipajele ISU au adunat 14.082 de intervenții, din care 9.713 au fost acțiuni SMURD și 4.369 au fost alte situații de urgență, incendii, arderi necontrolate, alunecări de teren, inundații, asanări și distrugeri de muniție, salvări de persoane și animale, etc.

Read more: Bilanțul ISU Prahova: Peste 14 mii de intervenții anul trecut
Știri locale

primaria sinaiaCa de fiecare dată în ultimii 15 ani, Primăria Sinaia sărbătorește Unirea Principatelor alături de comuna Cîrțișoara, locul unde s-a născut, pe 24 ianuarie 1849, Badea Cîrțan, erou național și luptător neobosit pentru întregire.

Read more: Primăria Sinaia sărbătorește Unirea Principatelor alături de comuna Cîrțișoara, locul nașterii...
Știri locale

pompieri misiuneDouă echipaje de pompieri au fost trimise în cartierul Frăsinet din orașul Breaza, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă particulară. Din primele informații furnizate de ISU Prahova, peste 100 de metri de acoperiș sunt afectate de flăcări, în zonă aflându-se și multe materiale combustibile. Echipajele de urgență trimise informează că nu se înregistrează victime.

Notă: Imagine cu caracter ilustrativ

Știri locale

protest-sinaia-pro opreaZeci de persoane s-au strâns în fața primăriei din Sinaia la un miting organizat pentru sustinerea lui Vlad Oprea. Primarul orașului Sinaia a câștigat un nou mandat în cadrul alegerilor locale din 2016 fără să aibă dreptul de a intra în primăria orașului sau de a lua legătura cu angajații din administrația locală. Edilul este anchetat de către DNA Ploiești într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu.

Read more: Miting în Sinaia pentru primarul Vlad Oprea. A câștigat în 2016 un nou mandat, însă nu are voie în...
Joomla SEF URLs by Artio