Știri locale

Știri locale

vlad-opreaMagistrații Curții de Apel Ploiești au dispus revocarea măsurii preventive a controlului judiciar dispusă împotriva lui Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia, printr-o ordonanță a Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești, din data de 22 aprilie 2016. Măsura fusese inițial menținută de judecătorul de cameră preliminară și de instanța de judecată.

Read more: Sinaia: Lui Vlad Oprea i s-a ridicat interdicția de a intra în primărie și de a vorbi cu...
Știri locale

fantana lipanestiEchipaje de urgență din cadrul ISU Prahova au intervenit miercuri seară, în jurul orelor 19.00, pentru salvarea unui bărbat care a căzut într-o fântână în comuna Lipănești.

Din fericire, bărbatul a fost scos teafăr din fântâna adâncă de aproximativ 12 metri, fără să sufere lovituri serioase. Omul a declarat că a vrut să curețe fântâna însă a alunecat înăuntru. Acesta nu a dorit să fie transportat la spital.

Știri locale

caz-pucheni-spital-cancer adina elenaAre numai opt ani și jumătate. Pe 28 decembrie 2016, când toată lumea se pregătea de Anul Nou, familia Adinei a primit un verdict groaznic. Adina suferă de limfom non Hodgkin abdominal, o formă de cancer limfatic. Acum, fetița este internată la „Spitalul Marie Curie".

Adina este în clasa a II-a, la Școala Generală din Pucheni. De două luni viața i-a devenit un adevărat coșmar. Părinții nu au nicio explicație la cât de rapid a evoluat boală. Diagnosticul este unul îngrozitor: cancer limfatic, „cu proliferare tumorală malignă de tip limfoid, cu celule de talie medie, cu arii întinse de necroză"... Pentru orice părinte un astfel de diagnostic este groaznic. Dar asta nu înseamnă că nu există speranță..

Read more: O fetiță din Pucheni are nevoie de ajutor. Adina Elena are opt ani și este diagnosticată cu o...
Știri locale

sectie-fizioterapie-valenii-de-munte7Investiția inaugurată astăzi se ridică la valoarea de 1,6 milioane de lei, clădirea propriu-zisă costând de 1,1 milioane de lei, restul reprezentând mobilier și aparatură.

Finanțarea a fost făcuta cu bani de la bugetul local în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova. Noul compartiment are o capacitate de 20 de paturi. Saloanele sunt dotate cu două - trei paturi, plasme și grupuri sanitare.

Foto: observatorulph.ro

sectie-fizioterapie-valenii-de-munte2

Știri locale

viscolNeefectuarea sau efectuarea necorespunzătoare de către persoanele fizice sau juridice a operațiilor de menținere a curățeniei, înlăturare a zăpezii, gheții sau poleiului, a trotuarelor și rigolelor (inclusiv a grătarelor gurilor pluviale), din dreptul locuințelor sau sediilor constituie contravenție, iar sancțiunile ce pot fi aplicate de Poliția Locală Ploiești sunt cuprinse între 500 și 1500 de lei pentru persoanele fizice și între 1000 și 2500 de lei pentru persoanele juridice, se anunță într-un comunicat al Primăriei Ploiești

Read more: Ploiești: Cetățenii care nu își curăță zăpada și gheața din fața locuinței riscă amenzi care pot...
Știri locale

bataieUn fost polițist de la Poliția Sinaia, Gheorghe Haralambie Burlacu, în vârstă de 41 de ani, a fost bătut cu bestialitate sâmbătă noapte, la restaurantul Antonia din Comarnic! Se pare că scandalul a început în jurul orei 22.30, iar fostul polițist a fost chiar cel care a sunat la 112 pentru a reclama că a fost agresat.

Read more: Fost polițist prahovean bătut cu bestialitate la un restaurant. Exclusiv ziarulincomod.ro
Știri locale

breaza fetita prostitutieTânăra din Breaza, condamnată la închisoare pentru că și-a forțat fetița de șase ani să se prostitueze, dă vina pe mama sa, pe care o acuză că poartă întreaga vină pentru tot ceea ce i s-a întâmplat, notează observatorulph.ro

Read more: Șocant: Femeia care și-a forțat copila să se prostitueze: „O îmbăta mami și prieteni de-ai ei"
Joomla SEF URLs by Artio