Știri locale

Știri locale

Centenarul Marii Uniri este celebrat și la Lipănești. Evenimentele dedicate împlinirii a 100 de ani de la Unirea din 1918 au început deja. Luni, în prezența mai multor oficialități locale și județene, dar și a secretarului de stat Mădălin Voicu, în comuna prahoveană a fost dezvelit bustul Regelui Ferdinand I, cel care a reușit să împlinească visul de secole al românilor.

Read more: Bustul Regelui Ferdinand I a fost dezvelit la Lipănești, în cadrul evenimentelor organizate cu...
Știri locale

Evenimentele planificate, la Ploiești, pentru celebrarea Zilei Naționale, vor începe vineri, în jurul orei 10.00, și vor include, ca în fiecare an, parada militară, iar spre seară retragerea cu torțe, care va lumina Bd. Republicii, după lăsarea întunericului.

Read more: 1 DECEMBRIE. Paradă militară și defilare cu torțe, de Ziua Națională, la Ploiești
Știri locale

Rafinăriile Petrotel și Vega au fost sancționate de Garda de Mediu, pentru depășiri la hidrogen sulfurat constatate în cadrul verificărilor pe care comisarii le-au derulat în urma reclamațiilor venite de la ploieșteni care locuiesc în zona strazii Văleni și în cartierul Mihai Bravu.

Read more: Amenzi pentru Petrotel și Vega, în urma reclamațiilor făcute de ploieșteni
Știri locale

În jur de 400 de voluntari, de toate vârstele, au răspuns apelului lansat de conducerea Primăriei Lipănești și partenerii administrației locale, participând, sâmbătă, la sesiunea de plantări care a marcat startul campaniei "New Trees for New Life".

Read more: GALERIE FOTO - Așa apare o nouă pădure pe malul Teleajenului! Mobilizare generală, la Lipănești,...
Știri locale

Parlamentarul de Prahova Laura Moagher a lăsat deoparte, vineri, ținutele office, pentru blugi, cizme și geacă sport. Astfel echipată a pus mâna pe o lopată și s-a alăturat, fără să ezite, unui proiect derulat în Prahova, în una dintre localitățile de care, așa cum a mărturisit în repetate rânduri, o leagă amintiri deosebite.

Read more: Campanie de plantări, la Tomșani. Deputatul Laura Moagher a sărit în ajutorul voluntarilor
Știri locale

Delapidare și fals în înscrisuri sub semnătură privată sunt acuzațiile care-i sunt aduse unei prahovence. Prejudiciul se ridică la aproape 85.000 de lei.

Read more: Dosar penal pentru o prahoveancă, după ce și-ar fi însușit peste 80.000 de lei din banii firmei la...
Știri locale

politia rutiera control in trafic phPoliţia Rutieră din Dâmboviţa desfăşoară miercuri, cu sprijinul colegilor din Prahova, o amplă acţiune de verificare pe drumurile care unesc cele două judeţe. Controalele vizează prevenirea principalelor cauze ale accidentelor rutiere.

Read more: Razii ale poliţiştilor din Prahova şi Dâmboviţa, pe drumurile care leagă cele două judeţe