Știri locale

Știri locale

accident rudului marasesti 11 17Două autoturisme au fost implicate într-o coliziune, marţi dimineaţă, în centrul municipiului Ploieşti, iar în urma impactului au ricoşat în alte trei autoturisme care erau parcate în zonă şi în gardul unei locuinţe. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 9.20, la intersecţia străzii Mărăşeşti cu strada Rudului, pe traseul 2 de autobuz din municipiu, în apropiere de zona cunoscută de ploieşteni ca Faredo.

Read more: Accident cu 5 maşini implicate, în centrul Ploieştiului
Știri locale

Polițiștii ploieșteni din cadrul Secției 1 au desfășurat, zilele acestea, o razie de amploare în Piața Halele Centrale din Ploiești. În cadrul acestei acțiuni au fost aplicate 70 de amenzi și au fost întocmite trei dosare penale, inclusiv pentru comercializare de produse expirate. De asemenea, oamenii legii au descoperit și un ploieștean urmărit după ce ar fi înseșlat mai multe persoane, prin intermediul unui site.

Read more: Trei dosare penale, o persoană reținută și 70 de amenzi, după o razie la Halele Centrale
Știri locale

Prezența jandarmilor a devenit o necesitate pe Valea Prahovei, unde echipajele intervin aproape zilnic, la solicitarea localnicilor, pentru alungarea urșilor care se plimbă pe străzile din stațiunile montane. Opt urși au fost alungați, marți seară, din Sinaia, Bușteni și Azuga.

Read more: Opt urși alungați, marți, de jandarmi, din stațiunile de pe Valea Prahovei
Știri locale

Dacă sunteți abordat de un necunoscut care pretinde că vă cunoaște, aveți încredere în instincte și mergeți mai departe, fără a-i da atenție. Altfel, s-ar putea să vă alegeți cu o pagubă, iar amicul să se dovedească doar un hoț de rând.

Read more: Atenție la hoții... prietenoși! Un ploieștean a rămas, într-o clipă, fără telefonul mobil
Știri locale

blejoi dn1aPrimăria comunei prahovene Blejoi a lansat o campanie de consultare a populaţiei pentru stabilirea proiectelor prioritare în următorii ani. Pornind de la ideea că oamenii cunosc cel mai bine problemele comunităţii locale, autorităţile îi invită pe localnici să completeze un chestionar în care să-şi spună părerea faţă de proiectele propuse şi să vină cu sugestii noi.

Read more: O primărie din Prahova face sondaj de opinie pentru a stabili proiectele prioritare
Știri locale

Spitalul Județean de Urgență Ploiești se află, alături de alte șapte unități medicale din țară, pe lista celor care vor primi, în luna decembrie, vizita experților Agenției Europene pentru Energie Atomică de la Viena. Aceștia vor stabili parametrii în care trebuie să se încadreze aparatura de radioterapie cu care ar putea fi dotate aceste unități medicale.

Read more: Dotări pentru radioterapie, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești