Știri locale

Știri locale

accident centura estAccident grav pe Drumul Naţional 1B, în dreptul localităţii prahovene Loloiasca. Două maşini s-au ciocnit frontal, una dintre ele răsturnându-se, iar două persoane au fost rănite şi transportate de urgenţă la spital. O a treia persoană a scăpat cu răni mai uşoare.

Read more: Maşină răsturnată, în urma unui impact frontal pe DN 1B. Doi răniţi au ajuns la spital
Știri locale

Împlinirea a 75 de ani de la înființarea Colegiului "Mihail Cantacuzino" din Sinaia a fost marcată de elevi și cadre didactice printr-un eveniment devenit deja tradiție în unitatea de învățământ și inspirat din specificul localității de pe Valea Prahovei.

Read more: SINAIA: Târg de turism organizat de clasele de profil de la Colegiul "Mihail Cantacuzino" (foto)
Știri locale

giratoriuAnul viitor ar putea aduce noi lucrări de reconfigurare a ieşirilor din Ploieşti. Consiliul Judeţean Prahova a anunţat că intenţionează să amenajeze două sensuri giratorii, la marginea municipiului, pe drumurile judeţene care asigură legătura rutieră spre Păuleşti, respectiv Bărcăneşti.

Read more: Două noi sensuri giratorii, în 2018, la ieşirile din Ploieşti
Știri locale

sandu tudor paulestiRaportul elaborat în urma unui control efectuat recent de Camera de Conturi Prahova la Primăria Păuleşti arată numeroase nereguli. Inspectorii consideră că trei persoane, două dintre ele cubnoscute ca apropiate ale primarului Sandu Tudor, au fost plătite în mod ilegal din banii localităţii. 

Read more: Curtea de Conturi: Nașul și fina primarului din Păulești, plătiți ilegal din bani publici
Știri locale

Un prahovean a fost prins, miercuri, conducând nestingherit pe DN 1, deși omul nu avea permis de conducere. Totul a ieșit la iveală în timpul unui control de rutină, iar explicația pe care șoferul le-a dat-o polițiștilor este incredibilă.

Read more: Prahovean fără permis prins la volan, pe DN 1. Explicația halucinantă pe care le-a dat-o...
Știri locale

Hoții de lemne din zona Iordăcheanu sunt vizați de zece percheziții derulate, joi dimineață, de polițiștii Serviciului de Ordine Publică din I.J.P. Prahova, cei din cadrul Poliției Urlați și ai Secției Rurale nr. 10 Apostolache. Se pare că bănuiții ar fi aprovizionat, cu lemne tăiate ilegal, mai multe gospodării din Vărbila.

Read more: UPDATE: Percheziții în Prahova. Polițiștii descind la persoane bănuite de tăieri ilegale de arbori
Știri locale

Inconștiența nu are vârstă! O dovedește un ploieștean în vârstă de 54 de ani care nu a stat pe gânduri și a s-a urcat la volan, deși nu avea permis de conducere. Fără cunoștințe elementare privind regulile circulaţiei rutiere, nu i-a luat mult să le încalce.

Read more: Șofer fără permis prins în Ploiești după ce a oprit mașina neregulamentar
Știri locale

mistretUn bărbat din comuna Poseşti a fost atacat, luni dimineaţă, de un porc mistreţ, fiind transortat de urgenţă la spital din cauza rănilor suferite. Potrivit primelor informaţii, se pare că victima ar fi cioban în satul Nucşoara de Sus, din comuna Poseşti, situată în zona de nord-est a judeţului Prahova, la graniţa cu judeţul Buzău.

Read more: Cioban atacat de un porc mistreţ, luni, la Poseşti