Știri locale

Știri locale

bucatarie restaurantInspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a desfăşurat, în perioada  29-31 mai 2018, o campanie privind identificarea cazurilor de muncă nedeclarată şi verificarea modului în care se respectă prevederile legale care reglementează relaţiile de muncă şi securitate şi sănătate în muncă la angajatorii care îşi desfăşoară activitatea în domeniul alimentaţiei publice - bufet express, restaurant fast-food, pizzerie. Pentru neregulile constatate, ITM Prahova a aplicat sancţiuni în valoare totală de 116.000 de lei, au anunţat reprezentanţii instituţiei, într-un comunicat transmis astăzi.

Read more: Amenzi de 116.000 de lei date de ITM în câteva zile, pentru munca la negru în localurile din Prahova
Știri locale

oprire apaApa Nova efectuează intervenţii la rețelele din Ploieşti, motiv pentr care, în cursul zilei de joi, în anumite intervale orare, apa potabilă va fi furnizată la presiune redusă către consumatori. De asemenea, pentru surt timp, furnizarea va fi oprită pe anumite străzi din municipiu.

Read more: Apa potabilă, oprită sau furnizată la presiune redusă, joi, în mai multe cartiere din Ploieşti
Știri locale

shaormerieInspectorii de la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor şi Direcţia de Sănătate Publică au finalizat controlul derulat la unităţile de alimentaţie publică de tip fast-food din Prahova. Solicitată de prefectul judeţului, Mădălina Lupea, această verificare a urmărit atât modul de preparare şi depozitare a alimentelor, cât şi condiţiile de lucru şi informaţiile oferite clienţilor, iar razia, derulată în ultimele zile ale lunii mai, s-a încheiat cu amenzi totale de 77.900 de lei şi cu o dispoziţie de suspendare temporară a activităţii.

Read more: Bilanţul controalelor făcute la unităţile de alimentaţie publică din Prahova: amenzi de 78.000 de...
Știri locale

incident ploiestiDeputatul Dan Rădulescu a povestit, pe pagina sa de Facebook, un incident la care a asistat serile trecute, într-un cartier din Ploiești. Apropo de vremurile de ieri și cele de azi, când joaca în spatele blocului se poate transforma într-o tragedie.

Read more: Incident într-un cartier din Ploiești. Părinții, panicați după ce un om al străzii a fugărit niște...
Știri locale

zilele orasuluiConcursuri, parade ale dansatorilor și personajelor de basm, ateliere de creație pentru copii, spectacole de teatru în aer liber, un spectacol ecvestru, evenimente gastronomice și două concerte, la care și-au anunțat prezența mai multe vedete ale momentului, alcătuiesc programul ediției de anul acesta a Zilelor Orașului Ploiești - Magie, feerie și povești. Evenimentele se vor derula la finalul acestei săptămâni, între 1 și 3 iunie.

Read more: Spectacole gratuite pentru copii, ateliere de creație și vedete în concert, la sfârșitul...