Știri locale

Știri locale

primaria sinaiaÎn perioada 04 – 28 aprilie, Primăria orașului Sinaia desfășoară pentru cel de-al XII-lea an consecutiv campania de ecologizare Verde Crud. În acest an, organizatorii își propun atragerea unui număr record de voluntari, dar și realizarea, în premieră, a unor acțiuni educative și informative, pentru promovarea reciclării selective, a educației civice și a unui stil de viață sănătos.

Read more: Verde Crud – a XII-a ediție. Campanie de ecologizare la Sinaia
Știri locale

drum drajnaPe drumul judeţean DJ 102 B, km 5+200, localitatea Drajna, au început lucrările de consolidare a platformei drumului, zona fiind cunoscută cu grave probleme privind alunecările de teren. În ultimii ani, pentru a se menţine stadiul de viabilitate s-au făcut intervenţii cu mixturi astfaltice sau balast, dar aceste intervenţii nu au rezolvat problema decât pe termen scurt.

Read more: Consolidare a drumului DJ 102B din Drajna / Lucrare de un million și jumătate de lei, cu termen de...
Știri locale

cupa sinaia pe partiePrimăria oraşului Sinaia organizează, în perioada 26 - 27 februarie 2016, cea de a XI -a ediţie a Cupei de schi alpin "Sinaia pe pârtie" care se va desfăşura în Valea Soarelui, pe Pârtia Lăptici. Concursul se adreseză atăt sinăienilor amatori de schi, cât și celor care practică acest sport la nivel de performanță.

Read more: Weekend sportiv în Orașul Regal : Cupa Sinaia pe Pârtie, 26 și 27 februarie
Știri locale

pompieri-incendiuÎn dimineața zilei de 22 februarie s-a produs un incendiu în zona staţiei de epurare de la Valea Călugărească, unde erau depozitate echipamentele (pubele, containere şi compostoare) aferente comunei Valea Călugărească în cadrul proiectului "Sistem de management integrat al deşeurilor în Judeţul Prahova".

Read more: Incendiu în zona stației de epurare din Valea Călugărească / 2500 de pubele distruse de foc
Știri locale

primaria sinaiaLocuitorii din Sinaia pot avea acces online, de pe computerul personal, la dosarul de patrimoniu, lista taxelor și impozitelor datorate, situația detaliată a plăților efectuate și vizualizarea sumelor restante printr-o aplicație electronică implementată de către administrația locală din Sinaia.

Read more: Lecție de civilizație pentru Ploiești de la administrația din Sinaia: E-TAX, sistemul prin care...
Știri locale

primaria sinaiaDuminică, 24 ianuarie 2016, autoritățile din Sinaia sărbătoresc Ziua Unirii și Ziua de naștere a lui Badea Cârtan. Evenimentele sunt organizate anual printr-un parteneriat cu autoritățile și localnicii din Cârțișoara- Sibiu, locul nașterii eroului național.

Read more: Anul acesta se implinesc 157 de ani de la Unirea Principatelor / Cum se sărbătorește în orașul...
Știri locale

statie-epurare-ploiestiNefinalizarea la termen a noii staţii de epurare din Ploieşti, care trebuia să fie dată în folosinţă la 31 decembrie 2015, va costa scump bugetul Primăriei Ploieşti. Astfel, de la 1 ianuarie 2016 au început deja să curgă amenzile pentru poluarea produsă de actuala staţie de tratare a apelor reziduale. Sumele sunt ameţitoare, ajungând până la 120.000 de euro/zi! Prin urmare, până la insolvenţa Primăriei Ploieşti nu mai este decât o chestiune de timp, titrează observatorulph.ro

Read more: Milioane de euro aruncate! Stația de epurare a Ploieștiului - o nouă veste proastă pentru bugetul...
Știri locale

politia locala ploiestiÎn cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie, polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au desfășurat acțiuni în vederea depistării persoanelor care abandonează deșeurile menajere pe domeniul public, în alte locuri decât cele special amenajate ori nu mențin curățenia platformelor gospodărești, se anunță într-un comunicat de presă al Primăriei Ploiești.

Read more: Poliția Locală a amendat persoanele care strâng peturi reciclabile din ghenele de la blocuri
Știri locale

spitalul judetean ploiestiObservatorulph.ro dezvăluie situația incredibilă prin care a trecut o femeie de 55 de ani, mamă a trei copii, dintre care unul adoptat, care a trecut prin momente groaznice, după ce a fost diagnosticată la spitalul judeţean de urgenţă din Ploieşti drept toxicomană! Femeia susţine că rezultatul analizelor este aberant, având în vedere că a repetat analizele de mai multe ori, acestea fiind negative la consumul de droguri!

Read more: O femeie de 55 de ani a fost declarată eronat ca fiind toxicomană la Spitalul Județean Ploiești
Știri locale

busteni craciun 2015Mii de beculețe colorate, figurine diverse, foc de artificii, spectacole de muzică și dans: aceasta a fost atmosfera în seara de Moș Nicolae, la Bușteni. Sute de copii au venit în parcul central al orașului pentru a participa la evenimentul prilejuit de aprinderea iluminatului festiv. Butonul de aprindere a ghirlandelor luminoaste a fost apăsat chiar de primarul orașului, Emanoil Savin.

Read more: Și Bușteniul surclasează Ploieștiul. În seara de Moș Nicolae a fost aprins iluminatul festiv...
Joomla SEF URLs by Artio