Știri locale

Știri locale

transformator_electricHoții au furat un transformator electric din comuna Bălțești, transformator ce alimenta stația de pompare a apei din Bălțești și Gornet Cuib. În urma acestui furt au fost afectați aproximativ 5000 de locuitori.
Știri locale


peles_castleÎn data de 7 martie au fost anunţați câştigătorii unuia dintre cele mai mari programe de mediu din ţară, "Capitala Verde a României". Sinaia a fost clasat drept "cel mai verde oraş” din 2011 la categoria sa de concurs (oraşe cu mai puțin de 50.000 de locuitori), ca urmare a proiectelor dezvoltate de autoritățile locale cu scopul de a proteja mediul. Celelalte oraşe ocupante ale locului 1 au mai fost Botoşani şi Oradea, cel din urmă primind titlul de "Capitală Verde a României”. Competiţia face parte din programul de responsabilitate socială Umbrela Verde, lansat de Tuborg în anul 2007 în parteneriat cu Ministerul Mediului şi Pădurilor.

Read more: Sinaia a fost desemnat cel mai verde oraș
Știri locale

evaziune_fiscala_1Poliţiştii de investigarea fraudelor din Ploieşti şi Câmpina au organizat şi desfăşurat activităţi privind prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comercilizării florilor.

Poliţiştii au acţionat atât în pieţele Nord, Vest si Sud din Ploieşti dar şi în  piaţa centrală din Câmpina

Au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 18.000 lei şi au fost confiscate mărfuri în valoare 3.730lei.


Exemple:

A fost depistat R. Bogdan din Ploieşti, care comercializa flori în zona străzii General Vasile Milea fără a poseda documente de provenienţă a mărfii.

Acesta a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/90 cu amendă în valoare de 1000 lei.

Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării 60 de fire de zambile .

Știri locale

amenda-politieÎn urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigarea fraudelor, a fost începută urmărirea penală  faţă de S. Ioan, administrator al unei societăţi comerciale din Constanţa.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că societatea are ca principal obiect de activitate lucrări de construcţii a clădirior rezidenţiale şi nerezidenţiale, iar în cadrul societăţii a fost utilizată forţă de muncă la negru în perioada decembrie 2011.

Poliţiştii au identificat douăzeci de persoane care nu aveau încheiate contracte individuale de muncă în formă scrisă conform Codului Muncii.

Știri locale

sonda1O patrulă mixtă de siguranţă publică din Secţiei Rurale nr. 12 Vălenii de Munte a depistat pe raza comunei Predeal-Sărari, doi bărbaţi care se deplasau pe drumul comunal având asupra lor mai multe recipiente din plastic pline cu produs petrolier, cărora nu le-au putut justifica provenienţa.

Din primele cercetări, a fost stabilit faptul că cei doi suspecţi sustrăseseră cei 40 de litri de produs petrolier dintr-o habă a unei sonde petroliere din zonă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de furt calificat, cei doi suspecţi fiind cercetaţi în stare de libertate.

Joomla SEF URLs by Artio