Știri locale

Știri locale

parchetProcurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti au început urmărirea penală faţă de Ionescu Dragoş Ioan, Onea Nicolae, Ţărîndă Marian Răducu, Soare Gheorghe, Ţărîndă Andrei Costin şi Muşat Costin Gabriel, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, fapte prevăzute de art. 9 din Legea nr.241/2005; art. 29 alin.1 lit.a din Legea nr. 656/2002 şi art. 323 alin.1 din Codul penal, constând în aceea că în perioada 2010 – 2013 au desfăşurat operaţiuni comerciale nereale, cu societăţi de tip fantomă, operaţiuni pe care le-au înregistrat în contabilitatea societăţilor pe care le administrează, cu scopul de a se sustrage de la plata impozitului datorat bugetului consolidat al statului.

Sursa: incomod.ph

Știri locale

sinaia-partie-de-schiProiectul "Telegondola Sinaia –Tronson 2" a intrat în linie dreaptă, anunţă primăria oraşului-staţiune de pe Valea Prahovei, într-un comunicat trimis presei. Astfel, în ședința extraordinară de consiliu care a avut loc în data de 9 ianuarie 2014, a fost aprobată prin hotărâre de consiliu documentația tehnico-economică, faza studiu de fezabilitate, pentru realizarea proiectului "Telegondola Sinaia - Tronson 2, Cota 1400- Vârful Furnica".

Read more: Proiectul "Telegondola Sinaia –Tronson 2" a intrat în linie dreaptă
Știri locale

palatul administrativ ploiestiCa urmare a finalizării procedurilor de achiziţie publică, săptămâna viitoare Consiliul Judeţean Prahova va emite ordinul de începere a lucrărilor pentru încă două proiecte cu finanţare europeană, se anunţă într-un comunicat al Consiliului Judeţean Prahova.

Read more: Anunţ CJ Prahova: Centrul de afaceri Lumina Verde şi Conacul Pană Filipescu - "verde" pentru...
Știri locale

savin locuinte romiDamian Drăghici, Secretarul de Stat în cadrul Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale - Codrin Scutaru și Președintele Agenției Naționale pentru Romi - Daniel Vasile au participat astăzi (19 decembrie 2013) la ceremonia de inaugurare a blocului de locuințe sociale din Bușteni, strada Telecabinei, nr. 33.

Read more: În preajma Crăciunului, 14 familii de romi din Bușteni au primit case noi
Știri locale

mircea cosma 3Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel au întocmit un dosar penal în care este cercetat Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, anunţă jurnaliştii de la Telegrama.ro. Cercetările au fost disjunse din dosarul de spălare de bani în urma căruia Marcel Păvăleanu, fost consilier la Secretariatul General al Guvernului, şi Răzvan Alexe au ajuns în arest. Preşedintele C.J. Prahova este cercetat pentru conflict de interese.

Read more: Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova, cercetat pentru conflict de interese
Știri locale

artificiiSâmbătă, 14 decembrie 2013, orele 18,00 Primăria Sinaia aprinde, în mod oficial, luminile de sărbătoare în centrul oraşului-staţiune de pe Valea Prahovei.

Ceremonia de aprindere a iluminatului festiv va începe la orele 17,00 cu un program de colinde, vin fiert și figurine de turtă dulce oferite de gazdele evenimentului și va fi marcată de un impresionant foc de artificii.

Read more: Sâmbătă, 14 decembrie, zi festivă în Sinaia: Se aprind luminile de Crăciun şi începe Târgul de...
Știri locale

luchian  2Doctorul Ion Luchian, senator pe colegiul 3 Prahova, a împărţit daruri persoanelor vârstnice din Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din Boldeşti Scăeni. În cadrul vizitei sale din data de 6 decembrie, bătrânii i-au pus mai multe întrebări referitoare la diferite probleme de sănătate cu care se confruntă.

Read more: Senatorul Ion Luchian a împărţit daruri bătrânilor din Unitatea de Asistenţă Medico-socială...
Știri locale

busteni sarbatoriMii de beculețe s-au aprins în seara de Moș Niculae, în oraşul Buşteni, sub privirile entuziasmate a sute de copii și adulți, anunţă Primăria Buşteni prin intermediul unui comunicat de presă. Și Moș Crăciun și-a făcut apariția în mulțime, ceva cam devreme ce-i drept, și a împărțit daruri micuților care au fost cuminți, ajutat fiind chiar de primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin și de câteva crăciunițe.

Pentru prima dată în stațiunea de la poalele munților Bucegi a fost creat „orășelul lui Moș Crăciun". Mii de leduri au dat viață figurinelor: oameni de zăpadă, sania moșului trasă de reni, îngerași și evident bradul înalt, toate i-au fascinat pe micuții veniți special să vadă orașul împodobit pentru sărbătorile de iarnă. Emanoil Savin, împreună cu nepotul său, de numai un an, au apăsat butonul pentru a aprinde ghirlandele luminoase și figurinele care au împânzit parcul central.

busteni sarbatori savinSeara s-a încheiat cu un spectacol în aer liber, oferit de Grupul de copii "Mugur" din Câmpulung Muscel, iar cei care au înghețat de frig au primit vin fiert și ceai cald.

Știri locale

GAL valea cricovuluiAsociaţia Grupul de Acţiune Locală VALEA CRICOVULUI
Oraşul Urlați; str. 23 August; nr.9; judeţul Prahova

A N U N ȚĂ
prelungirea sesiunii 3/2013 pentru depunerea proiectelor

Asociaţia Grupul de Acţiune Locală VALEA CRICOVULUI aduce la cunoştinţa prelungirea celei de-a treia sesiuni de depunere a proiectelor pentru anul 2013

Read more: GAL VALEA CRICOVULUI prelungeşte termenul pentru depunerea proiectelor
Joomla SEF URLs by Artio