Știri locale

Știri locale

Autorităţile comunei Gornet au atacat în instanţă ordinul de carantinare a unui sat al comunei şi îi cer şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, o analiză urgentă a cazurilor din zona respectivă. Mai mult, acestea solicită de la Departamentul pentru Situații de Urgență daune de 500.000 de euro.

Read more: Autoritățile din Gornet au atacat în instanță ordinul de carantinare a localității
Știri locale

Măsura cantinei sau izolării, aplicată în baza noii Legi privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, poate fi contestată în instanță.

Read more: Judecătoria Ploiești a anunțat procedura pentru contestarea măsurii caratinei sau a izolării
Știri locale

Doi  adolescenți și un motociclist au ajuns la spital, vineri seară, după ce au fost implicați într-un accident pe Bd. Republicii, provocat de un șofer care nu ar fi păstrat distanța de siguranță în mers. Alte trei persoane au fost rănite la ieșirea din Ploiești spre Bucov, din cauza unui conducător auto care nu ar fi acordat prioritate.

Read more: Șase răniți în două accidente petrecute aproape în același timp, vineri seară, în Ploiești
Știri locale

Mai mulți cetățeni din Gornet, sat din Prahova aflat în carantină, de miercuri seară, reclamă probleme apărute la serviciu din cauza măsurii instituite în localitatea lor.

Read more: Locuitorii satului din Prahova intrat în carantină au probleme la locul de muncă. Ce le transmite...
Știri locale

Poliţia Prahova le recomandă şoferilor să folosească rute ocolitoare, în contextul în care satul Gornet a intrat în această săptămână în carantină din cauza evoluţiei cazurilor de COVID-19.

Read more: Rute alternative recomandate de Poliţia Prahova după ce satul Gornet a intrat în carantină
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații că apa distribuită în aria de operare se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 24 iulie 2020
Știri locale

Veolia Energie Prahova a anunțat că luni, pe 27 iulie, în intervalul 8.00 - 17.00, va derula lucrări de reparații la rețeaua primară de termoficare care impun oprirea furnizării apei calde în zona de vest a Ploieștiului.

Read more: Lucrări la rețeaua de termoficare, în zona de vest a Ploieștiului. Lista adreselor pentru care va...
Știri locale

Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova, în colaborare cu Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan” al Academiei Române, organizează luni a XI-a ediție a Zilei Porților Deschise, Rezervația Arheologică Târgșoru Vechi, aflată în apropiere de Ploiești.

Read more: Ziua Porților Deschise, pe 27 iulie, la Rezervația Arheologică Târgșoru Vechi
Joomla SEF URLs by Artio