Știri locale

Știri locale

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut sâmbătă pe Drumul Naţional 1B, în Prahova. Două maşini au intrat în coliziune, în zona intersecţiei spre comuna Ceptura, după ce, potrivit primelor verificări, un şofer ar fi încercat să traverseze intersecţia, venind de pe drumul fără prioritate, fără să se asigure corespunzător.

Read more: FOTO - Accident la Ceptura, pe DN 1B. Un rănit a fost preluat de elicopterul SMURD
Știri locale

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere va derula luni lucrări pe Centura de Est a municipiului Ploieşti, la pasarela peste calea ferată din care au căzut bucăţi la finalul săptămânii trecute. Lucrările de refacere a balustradei şi trotuarului se vor derula luni, iar traficul rutier va fi restricţionat pe acest tronson al DN 1A. Polţia Prahova a anunţat rutele ocolitoare.

Read more: Lucrări pe Centura de Est a Ploieştiului, la podul peste calea ferată din care au căzut bucăţi
Știri locale

Caz ilar la Spitalul de Psihiatrie Voila, din municipiul prahovean Câmpina! Potrivit unor martori, un pacient internat aici a reuşit să fugă, însă a fost în cele din urmă adus înapoi, după ce-a fost alergat pe câmp de către asistente şi după ce personalul spitalului a alertat Poliţia şi a rugat şoferii care treceau prin zonă să ia partea la "pândă".

Read more: Un tânăr a evadat de la Spitalul de Psihiatrie Voila. Şoferii care treceau prin zonă, rugaţi să-l...
Știri locale

Autorităţile ploieştene au aprobat în această săptămână modificarea denumirii Colegiului Naţional "Jean Monnet". Conform deciziei, adoptate miercuri de Consiliul Local fără discuţii în contradictoriu, unitatea va purta pe viitor numele Colegiul Naţional Pedagogic "Regina Maria" Ploieşti.

Read more: Colegiul "Jean Monnet" din Ploieşti va fi rebotezat
Știri locale

Accesul la singura bază dedicată natației profesioniste din Ploiești reprezintă zilnic o probă de sport extrem pentru sutele de părinți care își aduc copiii la înot. Drumurile de acces la bazinul Vega din Ploiești arată ca după bombardament, starea jalnică a străzilor din jur fiind reclamată de ani de zile nu numai de cei care vin la bazin, ci și de către locuitorii din zonă.

 

Read more: Alo, Primăria Ploiești, părinții își rup mașinile în gropile din zona bazinului de înot Vega! FOTO
Știri locale

Curtea de Apel Ploieşti a decis în această săptămână trimiterea la instanţa de fond, spre rejudecare, a procesului care îl vizează pe primarul comunei prahovene Floreşti, Eugen David, acuzat că ar fi dat ajutoare de urgenţă de la bugetul local pentru rude şi afini. Dosarul penal urmează să se întoarcă la Judecătoria Câmpina, care în martie 2018 îl găsise vinovat pe edil, cu toate că acesta se apărase argumentând că persoanele în cauză, indiferent că îi erau sau nu neamuri, aveau tot dreptul legal să beneficieze de acele sume.

Read more: Decizie a instanţei în dosarul penal al primarului din Floreşti, Eugen David
Știri locale

Agenţia Naţională pentru Locuinţe urmează să realizeze în oraşul prahovean Vălenii de Munte mai multe apartamente dedicate specialiştilor din sistemul de sănătate. Predarea amplasamentului aferent acestei investiţii a avut loc în această săptămână.

Read more: Agenţia Naţională pentru Locuinţe va construi la Văleni 12 apartamente pentru medici