Știri locale

Știri locale

trafic blocatPrimăria Municipiului Ploiesti informează cetățenii că începând de astăzi, pe o perioadă de 2 luni, se închide traficul rutier pe sensul de mers către Nord (dinspre Piața Mihai Viteazul către Șoseaua Nordului).

Ca atare, se va devia circulația rutieră în ambele sensuri pe sensul de mers către Centru (dinspre Soseaua Nordului catre Piata Mihai Viteazul), anunță municipalitatea într-un comunicat trimis presei.

Știri locale

aurelian-manole-filipestiPrimarul comunei Filipeştii de Târg, Aurelian Manole, şi-a trecut în declaraţia de avere veniturile mai puţin obişnuite obţinute de membrii familiei sale.

Este vorba de un cadou de 120.000 de lei, primit de soţia sa, de la o persoană fizică din comuna Bucov, precum şi de suma de 30.000 de lei, obţinută de fiul său la jocuri de noroc.
Sursa foto/info - observatorulph.ro

Știri locale

sinaia curatenieVineri, 3 aprilie, începând cu ora 14.00, 27 de angajați ai Primăriei orașului Sinaia alături de 20 de elevi ai Colegiului Mihail Cantacuzino și reprezentanți ai Asociației Socio-Culturale Prahova Excelsior vor vopsi aproximativ 600 de metri liniari de balustradă stradală, la intrarea în orașul Sinaia, dinspre București.

Read more: Sinaia – oraș mai frumos cu ajutorul voluntarilor Verde Crud
Știri locale

sandu tudorSecretara Primăriei Păulești nu a dat aviz de legalitate pe un proiect de hotărâre inițiat de primarul Sandu Tudor în care acesta dorea, nici mai mult nici mai puțin, decât anularea unui contract de concesiune valabil, în baza căruia un investitor din Păulești a băgat sume importante de bani.

Investitorul spune că, în cazul rezilierii concesiunii, contractul prevede ca primăria să îl despăgubească pentru investițiile făcute.
Pe de altă parte, primarul Păuleștiului vrea să îl lase pe om fără bunul construit fără să îl despăgubească. Mai mult, edilul și-ar fi exprimat dorința de a cere și despăgubiri!
„De ce face asta? pentru că așa vrea el" - așa mi-a răspuns odată în biroul său, spune omul de afaceri.

Read more: Păulești: Proiectul de hotărâre de consiliu local prin care se dorea rezilierea unei concesiuni...
Știri locale

principesa margaretaCu prilejul evenimentelor organizate la Castelul Peleș cu ocazia aniversării zilei de naștere a Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta, Alteța Sa va face și o vizită Primăriei orașului Sinaia, care funcționează în același sediu de pe Bulevardul Carol I de 110 ani, se nunță într-un comunicat de presă al autorității locale.

Read more: Aflată în Sinaia cu ocazia aniversării Sale, Principesa Margareta va vizita și Primăria orașului...
Știri locale

telegondola-sinaiaPrimăria orașului Sinaia, în parteneriat cu Transport Urban Sinaia și zece hoteluri și pensiuni, de patru, trei și două stele, lansează azi, în cadrul Târgului de turism de la București, oferta "O săptămână la schi". Astfel, în perioada 22-29 martie, turiștii pot beneficia de șapte nopți de cazare și schi-pass la jumătate din prețul afișat la recepție.

Read more: Sinaia lansează oferta "O săptămână la schi", cu prețuri reduse la jumătate
Știri locale

cursuri lucrator in comert stefestiPersoanele fără un loc de muncă au șanse mari să se intregreze ca lucrători calificați pe piața muncii prin intermediul proiectului european, cu titlul "Meseria, brățară de aur". Proiectul -  cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - INVESTEŞTE ÎN OAMENI, pledează pentru "drepturi şi oportunităţi egale pe piaţa muncii şi în societate", potrivit organizatorilor.

Read more: Cursuri GRATUITE de lucrător în comerț la Ștefești
Știri locale

viceprimar banesti  mihai ungureanuViceprimarul comunei Băneşti, Mihai Ungureanu, a fost suspendat joi seara, din funcţie, prin votul majorităţii simple a consilierilor locali. Vicele a reacţionat pe pagina sa de Facebook, prezentând şi documentele care ar fi stat la baza demiterii sale, pe care le consideră „probe fabricate", titrează observatorulph.ro.

Read more: BĂNEȘTI: Viceprimarul PNL, suspendat din funcţie de consilierii PSD
Joomla SEF URLs by Artio