Știri locale

Știri locale

accident ambulantaTrei autoturisme şi o dubă de transport au fost implicate, luni, într-un carambol pe Drumul Naţional 1, pe tronsonul care deserveşte Centura de Vest a Ploieştiului. Accidentul s-a produs în jurul orei 10.00, în intersecţia cu drumul judeţean care asigură legătura spre satul Buda, zonă considerată printre aşa-zisele “puncte negre” de pe DN1, din cauza numărului mare de accidente grave.

Read more: 4 maşini implicate într-un accident pe Centura de Vest a Ploieştiului, la intersecţia de la Buda
Știri locale

majorare taxe boldestiAutorităţile locale din oraşul prahovean Boldeşti-Scăeni au decis majorarea cu 10% a taxelor şi impozitelor locale care se vor aplica începând din 2019. Măsura, propusă de primar şi aprobată de consilierii locali din mai multe formaţiuni, vine în contextul în care, în alte localităţi similare, administraţiile s-au limitat să stabilească o ajustare cu indicele de inflaţie, de circa 1.3%, fără a apela la o majorare substanţială.

Read more: Taxe majorate cu 10% într-un oraş din Prahova, din 2019
Știri locale

avarie conducta gazeO avarie la o conductă, pe raza comunei prahovene Tomşani, a lăsat peste 4.000 de prahoveni, sâmbătă, timp de aproape jumătate de zi, fără alimentare cu gaze naturale. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a intervenit pentru evitarea unor probleme şi mai mari, iar alimentarea a fost reluată abia în jurul prânzului.

Read more: Peste 4.000 de prahoveni rămaşi fără gaze, sâmbătă, după o avarie la o conductă
Știri locale

accident circulatie masina politieNu mai puţin de şapte autoturisme au fost implicate în două accidente rutiere petrecute vineri după-amiază pe DN 1, în Prahova, în dreptul oraşului Băicoi, la distanţă de câteva sute de metri unul de celălalt. Două victime, câte una de la fiecare coliziune, au avut nevoie de transport la spital pentru îngrijiri suplimentare, iar Poliţia a anunţat că traficul rutier pe acest tronson al Drumului Naţional 1 a fost restricţionat pe sensul de mers dinspre Braşov spre Bucureşti.

Read more: Două accidente pe DN1, la Băicoi, la câteva sute de metri unul de celălalt. Trafic restricţionat
Știri locale

112 ambulantaCaz şocant în comuna prahoveană Ciorani! Un bărbat a murit asfixiast, după ce s-a înecat cu mâncare, primele informaţii fiind că incidentul bizar a avut loc la o întrunire publică organizată de primarul localităţii. Poliţia a deschis un dosar penal, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs decesul, dosar in rem, asta însemnând că se fac cercetări cu privire la fapta în sine, fără a fi vizată o persoană anume.

Read more: Un bărbat din Prahova a murit după ce s-a înecat cu mâncare, la o întâlnire cu primarul
Știri locale

bursa valorilor educationale 2018Ediția din acest an a "Bursei valorilor educaționale" debutează luni după-amiază, iar standurile participanților vor putea fi vizitate până joi, inclusiv. Evenimentul nu doar prezintă oferta pentru admitere, ci propune și o serie de  întâlniri și ateliere dedicate absolvenților de gimnaziu și liceu, din promoția 2018.

Read more: "Bursa valorilor educaționale 2018" dezvăluie, la Ploiești, tot ce trebuie să știi despre...