Știri locale

Știri locale

pavaleanu-bijucaJurnaliștii de la stopinfractori.ro informează, în exclusivitate, că Marcel Păvăleanu (foto - stânga) și Bogdan Preda, zis Bijucă (foto - dreapta), sunt audiați de DIICOT, structura centrală.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru stopinfractori.ro că cei doi sunt acuzați că au încercat să acceseze ilegal fonduri europene pentru realizarea unor proiecte.
Sursa: Stopinfractori.ro

Știri locale

lukoilLukoil nu va face disponizbilizări în rândul angajaților, cel puțin asta au anunțat reprezentanții companiei, după întrevederea care a avut loc astăzi la București între ministrul Energiei și reprezentanții rafinăriei din Ploiești care este anchetată de procurorii într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani de 230 de milioane de euro. La întâlnire a participat și Primarul municipiului Ploiești, Iulian Bădescu, care a declarat că ar fi o tragedie pentru oraș dacă oamenii și-ar pierde locurile de muncă.

Read more: Decizii în cazul LUKOIL / Primarul Iulian Bădescu a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește...
Știri locale

parlamentul european al tinerilor busteniÎn perioada 31.10 - 02.11.2014, în Buşteni, va avea loc sesiunea regională Muntenia de selecţie a Parlamentului European al Tinerilor (EYP). În cadrul acestui weekend prelungit, elevii vor avea ocazia să îţi dezvolte abilităţile de muncă în echipă şi de dezbatere în limba engleză, simulând procedurile Parlamentului European.

Read more: PARLAMENTUL EUROPEAN AL TINERILOR DIN ROMÂNIA - Sesiune regională de selecție, la Bușteni
Știri locale

Ploiesti Ploieştiul ar putea deveni capitala fotbalului în zona Sud Muntenia. În şedinţa de miercuri, 24 septembrie, a Consiliului Local Ploieşti, aleşii locali au aprobat componenţa unei comisii care are locul de a negocia viitorul contract de asociere în colaborare cu Federaţia Română de Fotbal, în vedere înfiinţării Centrului Regional de Excelenţă pentru Fotbal - Muntenia.

Read more: Ploieştiul ar putea deveni CAPITALA FOTBALULUI
Știri locale

centru educational omv petromOMV Petrom lansează un proiect unic de dezvoltare comunitară în localitatea Boldeşti-Scăeni din judeţul Prahova, oraş în care compania desfăşoară activităţi operaţionale, potrivit unui comunicat al companiei petroliere. Astfel, compania va aloca peste 300.000 de euro, în perioada 2012-2015, pentru construirea centrului şi pentru activităţile educaţionale şi de formare profesională. În plus, clădirea Centrului este proiectată să devină cea mai sustenabilă clădire din Europa.

Read more: OMV Petrom lansează un proiect de dezvoltare comunitară în Boldeşti-Scăeni
Știri locale

inscriere in clasele primare 1Nouă grădinițe și patru școli vor începe anul școlar fără autorizație sanitară, fie din cauza lipsei condiţiilor sanitare, toalete neamenajate, fără canalizare etc, fie a deficienţei în alimentarea cu apă potabilă sau lipsa frigiderelor pentru depozitarea alimentelor distribuite prin programul „Lapte şi corn", lipsa instalaţii telefonice fixe, fose septice înfundate, clase subdimensionate, acoperişuri avariate, faţade deteriorate etc. Anunțul vine în urma controalelor unei echipe formată din reprezentanţi ai DSP, ISJ și DSVSA la 65 de unităţi şcolare din Prahova.

Read more: Început de an școlar fără autorizaţii de funcţionare, pentru 13 unităţi şcolare din Prahova