Știri locale

Știri locale

tanc rasturnat loloiascaUn tanc al Armatei Române, cel mai probabil un obuzier autopropulsat de 122 de milimetri, s-a desprins de pe trailerul pe care era transportat, incidentul ducând la blocarea traficului rutier, miercuri, în jurul orei 13.00. Poliţia Prahova a confirmat incidentul, precizând că, foarte probabil, vehiculul militar nu fusese prins corespunzător pe trailer. El a alunecat din poziţia în care stătea şi s-a lovit de o balustradă de pe marginea DN1B, drumul care asigură legătura între Ploieşti şi Buzău.

Read more: FOTO - Un tanc la un pas să se răstoarne pe DN1B, în Prahova, după ce s-a desprins de pe trailerul...
Știri locale

Criticați și evitați, adesea, pentru pasiunile lor și stilul vestimentar, etichetați ca „donatori de organe“, „haoticii din trafic“ etc, câțiva motocliști din Câmpina ne oferă, încă o dată, o lecție despre cât greșim atunci când ne limităm la a judeca oamenii doar după aparențe.

Read more: Motocicliștii de la HSBMF s-au mobilizat pentru a ajuta la construirea unei case pentru o familie...
Știri locale

disparut boldesti ionut tudorPoliţia caută un tânăr pe nume Tudor Ionuţ Cătălin, în vârstă de 22 de ani, originar din Boldeşti-Scăeni, dat dispărut de familie. Acesta se întorcea din Spania, iar vineri seară îşi anunţase mama că a intrat în ţară. Numai că, de atunci, rudele n-au mai primit niciun semn de la el.

Read more: Update: Prahovean de 22 de ani, dat dispărut când se întorcea din Spania. Familia n-a mai dat de...
Știri locale

clubul vehiculelor de epocaClubul Vehiculelor de Epocă organizează în această primăvară „Old Cars Rally Prahova“, eveniment inedit, care va adduce în faţa pasionaţilor de cai putere din judeţ zeci de maşini de epocă. Raliul va debut ape 27 aprilie, deschiderea fiind programată la Ploieşti. Tot aici se va şi încheia parade, o zi mai târziu, după ce autoturismele vor tranzita mai multe localităţi din judeţ.

Read more: Paradă a maşinilor de epocă, la finalul acestei luni, pe ruta Ploieşti-Seciu-Cheia-Ploieşti
Știri locale

accident circulatie masina politieLa nici o zi după ce autorităţile prahovene confirmau că doresc să amenajeze în acest an un sens giratoriu la intersecţia dintre DJ 101D şi DJ 101G, în satul Tătărani, această intersecţie face o nouă victimă. O persoană a fost rănită, sâmbătă, în jurul orei 11.00, după un accident rutier produs în această zonă, situată în apropiere de podul de la ieşirea din Ploieşti spre Bărcăneşti.

Read more: Persoană rănită după un nou accident în intersecţia de la Tătărani. Autorităţile vor un giratoriu
Știri locale

gondola sinaiaReprezentanţii Gondolei Sinaia au anunţat că din această săptămână au trecut oficial la programul de extrasezon, următoarea modificare mai fiind stabilită pentru această vară, când programul de funcţionare va fi prelungit cu o oră. Anunţul, postat şi pe pagina oficială de Facebook, vizează Gondola Sinaia, Gondola Carp şi Telescaunul Soarelui.

Read more: Gondola din Sinaia a trecut din această săptămână la programul de extrasezon
Știri locale

peturi confiscate politia locala ploiestiPoliţia Locală Ploieşti a făcut joi dimineaţă o nouă "captură" importantă de pet-uri, în contextul unui fenomen amplu în care zeci de persoane din municipiu fură deşeurile reciclabile de la ghenele din municipiu şi le duc la valorificat, încasând sume deloc de neglijat. Agenţii Poliţiei Locale au descoperit joi peste 500 de kilograme de recipiente din plastic, care au fost confiscate şi predate operatorului de salubritate.

Read more: Peste 500 de kilograme de pet-uri, confiscate de Poliţia Locală Ploieşti
Știri locale

Lucian Antone Iordache, din clasa a XII-a a Colegiului "Mihail Cantacuzino", a reușit calificarea în lotul lărgit pentru Olimpiada Internațională de Biologie. Este pentru prima dată când un elev din Sinaia reușește o astfel de performanță.

Read more: Sinăianul Lucian Antone Iordache, în lotul lărgit al României pentru Olimpiada Internațională de...