Știri locale

Știri locale

laura moagher tomsani 16 sept 2017Deputatul prahovean Laura Moagher a răspuns invitației autorităților locale din comuna Tomșani de a participa la ziua localității. Moagher a apreciat pozitiv, prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook, eforturile autorităților locale de modernizare a comunei, considerând că Tomșani este una dintre cele mai frumoase localități din județul Prahova.

Read more: Deputatul prahovean, Laura Moagher, prezent la Ziua Comunei Tomșani: Una dintre cele mai frumoase...
Știri locale

elicopter smurdAccident cumplit, petrecut sâmbătă după-amiază, în comuna Baba Ana, din zona de est a judeţului Prahova. Un tânăr de 31 de ani, aflat pe câmp, a fost agăţat, într-un moment de neatenţie, de lamele unei combine agricole. În urma acestui incident tragic, ambele picioare i-au fost retezate de la genunchi.

Read more: Accident terifiant în Prahova! O combină agricolă i-a amputat ambele picioare unui tânăr de 31 de...
Știri locale

incendiu-vegetatieChiar dacă perioada caniculară a trecut, incendiile de vegetaţie uscată creează în continuare mari probleme în Prahova. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova au avut, vineri, o zi agitată, fiind solicitaţi să intervină pentru a stinge şase incendii de vegetație uscată în mai multe localităţi din judeţ, inclusiv în Ploieşti.

Read more: 6 incendii de vegetație stinse de pompierii prahoveni într-o singură zi
Știri locale

După ce, joi dimineață, stația de la Brazi de monitorizare a calității aerului a înregistrat depășiri de peste 10 ori la benzen și valori foarte ridicate de toluen, după numai câteva ore creșteri semnificative ale valorilor au fost detectate și în Ploiești.

Read more: Încă o NOAPTE OTRĂVITĂ, la Ploiești. Depășiri semnificative la benzen și toluen, în mai multe...