Știri locale

Știri locale

Proiectul de responsabilitate socială ”New Trees for New Life”, inițiat de Asociația Se Poate și susținut de Primăria și Consiliul Local Lipănești, intră în a doua etapă. O nouă acțiune de plantare va avea loc sâmbătă, pe 31 martie.

Read more: ”New Trees for New Life” - O nouă acțiune de plantare va reuni sute de voluntari, sâmbătă, la...
Știri locale

accident centura estAccident grav, miercuri dimineaţă, la Predeal Sărari! O maşină în care se aflau două persoane, un bărbat de 64 de ani şi o femeie de 70 de ani, s-a răsturnat, pasagera rămânând încarcerată între fiarele contorsionate. Aceasta a fost găsită în stop cardio-respirator, iar paramedicii sosiţi la faţa locului au încercat zeci de minute să o resusciteze, însă în cele din urmă au fost nevoiţi să pronunţe decesul.

Read more: O femeie a decedat după ce maşina în care se afla s-a răsturnat, la Predeal Sărari
Știri locale

alunecare teren scorteniConducerea Prefecturii Prahova a anunţat că a primit primele rapoarte întocmite de comisiile mixte care au făcut verificări în urma alunecărilor de teren şi inundaţiilor din ultimele săptămâni, precizând că activitatea de verificare continuă şi în această săptămână. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii s-au deplasat până acum în mai multe localităţi afectate de calamităţi, una dintre cele mai grave situaţii fiind la Scorţeni, comună unde două case au fost grav afectate şi sunt pe punctul de fi luate cu totul de pământ.

Read more: Alunecări de teren şi inundaţii, în 20 de localităţi din Prahova. Autorităţile au început...
Știri locale

În jur de 150 de jandarmi sunt moblizați, de IJJ Prahova, în perioada 27 - 29 martie, la Ploiești, pentru o serie de exerciții pe linia intervenției antiteroriste, în cadrul "OLEUM 18".

Read more: Aproximativ 150 de jandarmi participă în următoarele trei zile, la Ploiești, la exerciţii pe linia...
Știri locale

liviu lucaOmul de afaceri Liviu Luca, încarcerat la Penitenciarul Ploieşti, a intrat de vineri în greva foamei după ce, în celula acestuia, a fost făcută o percheziţie în timpul căreia atât el, cât şi ceilalţi deţinuţi ar fi fost ţinuţi dezbrăcaţi pe un hol de acces.

Read more: Liviu Luca face GREVA FOAMEI la Penitenciarul Ploieşti, nemulţumit de condiţiile de detenţie şi...
Știri locale

Bilanțul pe 2017 prezentat de conducerea Gărzii de Mediu Prahova, în cadrul Colegiului Prefectural, arată că mai multe societăți din județ au fost sancționate, pe parcursul anului trecut, pentru poluarea provocată. Pe lângă amenzile aplicate, GM Prahova a emis și 10 dispoziții de suspendare a activității, precum și cinci propuneri de suspendare a autorizațiilor sau acordurilor de mediu. Rezultatul? Îl știți... sau, mai bine zis, îl mirosiți periodic.

Read more: Lista firmelor care îi otrăvesc pe prahoveni - DOCUMENT OFICIAL
Știri locale

O campania lansată la începutul acestei luni, la Ploiești, a scos la iveală o situație îngrijorătoare. Aproape o treime dintre copiii evaluați în cadrul Programului "înCerc" prezintă risc de diabet zaharat tip 2.

Read more: ALARMANT! Peste 1.000 de elevi de clasa a V-a, evaluați medical la Ploiești. Aproape o treime...
Știri locale

Echipaje ale ISU Prahova și reprezentanți ai autorităţilor se află, joi dimineață, la barajul Paltinu, pentru un exercițiu de amploare care pregătește eventuala intervenție în cazul fisurării construcției, la un cutremur de magnitudine însemnată.

Read more: Alertă la Paltinu! Ce localități ar fi afectate în cazul în care barajul s-ar fisura