Știri locale

Știri locale

peles sinaiaPrimăria oraşului Sinaia organizează în data de 9 mai 2014, de Ziua Europei cea de a IX-a ediţie a Crosului "Adrian Ghioca".
La acest concurs se înscriu anual aproximativ 200 de participanţi, adulţi cu domiciliul stabil în oraşul Sinaia și elevii şcolilor sinăiene indiferent de domiciliu.

Read more: Ziua Europei la Sinaia: CROSUL "ADRIAN GHIOCA" la a IX-A ediție
Știri locale

Peles-Sinaia-RomaniaÎn perioada 31 martie – 18 aprilie, se va desfășura cea de-a X-a ediție a Campaniei de curățenie a orașului Sinaia, anunță autoritățile locale prin intermediul unui comunicat trimis presei. Sub sloganul: "Împreună pentru un oraș mai curat!", Verde Crud își propune atât acțiuni de colectare a deșeurilor bio-degradabile, de curățare a străzilor, a albiilor de râu şi a coastelor montane, precum și acțiuni de conștientizare şi implicare activă a tuturor categoriilor de persoane și instituții, în vederea ecologizării unor arii extinse din oraș şi de pe munte.

Read more: IMPLICARE CIVICĂ: Primăvara vine cu VERDE CRUD / Campanie de curățenie a orașului Sinaia
Știri locale

antena1 ploiestiConsiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, în şedinţa de astăzi, solicitarea Antena TV Group de prelungire a licenţei audiovizuale pentru stația Antena 1 Ploiești, cu până la nouă ani, anunță paginademedia.ro

Decizia de prelungire votată de membrii CNA este valabilă până la momentul în care România va trece la televiziunea digitală.
Sursa: paginademedia.ro

Știri locale

crucea caraimanEveniment inedit cu ocazia "Zilelor Orașului Bușteni" - sâmbătă, 15 februarie 2014. În prezența unui public numeros, pe scena special amenajată la baza Pârtiei Kalinderu, Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni a primit din partea Fundației Culturale "Bartoc" certificatul de intrare în Cartea Recordurilor a Crucii Eroilor Neamului din Masivul Bucegi, informează Primăria Bușteni într-un comunicat trimis presei.

Read more: Crucea Eroilor de pe Caraiman a intrat oficial în Cartea Recordurilor
Știri locale

poza protest breazaSătui de problemele pe care le au cu furnizarea apei, localnicii din Breaza au început să protesteze public într-un mod aparte. Au agățat "panouri" în scopuri de informare... turistică, în care prezintă avantajele și dezavantajele orașului în care se spune că s-ar respira cel mai curat aer din Europa, scrie romaniamama.ro. Pentru ca informația să fie răspândită cât mai repede, unele dintre instantanee au fost postate pe rețelele de socializare.

Fotografia realizată de V.B, anul trecut, în vecinătatea Liceului Militar de la Breaza vorbește de la sine.
Sursa: romaniamama.ro

Știri locale

cristi-toaderDirectorul Poliţiei Locale Ploieşti, Cristi Toader, consideră că este necesară mărirea ariei de competenţă a instituţiei pe care o conduce pentru ca aceasta să poată veni şi mai mult în sprijinul cetăţenilor, dar şi că o creştere a salariilor ar fi "motivantă" pentru poliţiştii locali.

Read more: CRISTI TOADER: "E NECESARĂ MĂRIREA ARIEI DE COMPETENŢĂ A POLIŢIEI LOCALE"
Știri locale

arest campinaZilele trecute au avut loc percheziții în arestul Poliției Prahova, existând informații că mai multe cadre ale arestului favorizează persoanele încarcerate. Printre persoanele vizate se numără un șef de tură, Constantin Olteanu și șeful arestului, Cristian Perțea, scriu jurnaliștii de la incomod.ph.

Read more: Polițiștii din arestul Câmpina, suspectați că favorizează arestații din dosarul Păvăleanu /...
Știri locale

penitenciarJurnaliștii de la incomod.ph au publicat, în premieră, Referatul cu propunere de luare a măsurii arestării preventive privind pe oamenii de afaceri arestaţi preventiv în dosarul Păvăleanu-Alexe. Este vorba de: Ionescu Dragoş-Ioan, SC CONTI SA, Nicolae Onea, SC Coni SRL, Ţărîndă Marian-Răducu şi Ţărîndă Andrei-Costin- Asfalt Sud Expert, Soare Gheorghe şi Muşat Costin Gabriel

Read more: Referatul de arestare al afaceriștilor implicați în dosarul Păvăleanu-Alexe / Exclusiv incomod.ph
Știri locale

sinaia pelesPrimăria oraşului Sinaia organizează o serie de evenimente festive speciale cu ocazia sărbătoririi, în data de 24 ianuarie, a Unirii Principatelor Române. Potrivit unui comunicat al administrației locale, la evenimente va participa, ca şi in anii trecuţi, o delegaţie din comuna Cârţişoara, judeţul Sibiu, formată din locuitori ai comunei şi reprezentanţii autorităţilor locale.

Read more: Unirea Principatelor, moment festiv în Sinaia / O delegație din comuna sibiană a lui Badea Cârțan...