Știri locale

Știri locale

zilele comunei poiana campina 2014Mâine, 15 august, se împlinesc 504 ani de atestare documentară a comunei Poiana Câmpina. Evenimentul nu putea fi decât prilej de mare petrecere. Cum ziua localităţii pica concomitent cu o importanţă sărbătoare religioasă, "Sfânta Maria", Primăria şi Consiliul Local au pregătit o serie de activităţi artistice pentru toate gusturile. Iată programul:

Read more: PETRECERE ÎN PRAHOVA: Irina Loghin şi Pepe, la zilele comunei Poiana Câmpina
Știri locale

salon umor busteni 3În perioada 1 - 2 august 2014, la Muzeul Memorial "Cezar Petrescu" din Buşteni s-a desfășurat cea de-a XIX-a ediție a Salonului de Umor "Ridendo Dicere Verum", cu tema "D'ale Cotroceniului", informează un comunicat de presă al administrației locale.

Read more: Premii surpriză la cea de-a XIX-a ediție a Salonului de Umor "Ridendo Dicere Verum" de la Bușteni
Știri locale

MISS EUROPEAN TURISM BUSTENI"Miss European Tourism 2014" a fost desemnată vineri seară la Buşteni. 40 de concurente din mai multe ţări s-au întrecut la frumuseţe la concursul internaţional care a avut loc la Castelul Cantacuzino. Aspirantele la miss au defilat în costume naţionale specifice ţărilor din care provin, dar şi în alte ţinute, se anunță într-un ccomunicat de presă al primăriei Bușteni.

Read more: Miss European Tourism 2014, desemnată la Buşteni / O letoniancă a câştigat titlul
Știri locale

centru pers handicapZeci de persoane cu handicap, internate în Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională din Urlaţi, judeţul Prahova, au parte, începând din această săptămână, de condiţii mult mai bune de cazare, după ce a fost dată în folosinţă o clădire nouă care le este destinată.

Read more: A fost inaugurat centrul de îngrijire pentru persoane adulte cu handicap, în Urlaţi
Știri locale

ms-bantamSâmbătă, 28 iunie Retromobil Club România, sub Înaltul Patronaj al MS Regelui Mihai I al României, în parteneriat cu Primăria Orașului Sinaia și cu sprijinul Muzeului Național Peleș, organizează la Sinaia cea de-a IV-a ediție a Concursului de Eleganță, eveniment inclus în calendarul internațional F.I.V.A., anunță Primăria Sinaia într-un comunicat trimis presei.

Read more: Concurs de Eleganță la Sinaia. Eveniment organizat de Retromobil Club, sub înaltul Patronaj al...
Știri locale

stoica-ionFostul şef al Postului de Poliţie din comuna Colceag, Stoica Ion Daliss, a fost trimis în judecată pentru luare de mită, trafic de influenţă, favorizarea infractorului şi purtare abuzivă. Judecătorii din cadrul Tribunalului Prahova urmează să se pronunţe peste câteva zile în privinţa dosarului.

Read more: Fostul şef de post de la Colceag, acuzat de trafic de influenţă şi luare de mită, îşi aşteaptă...
Știri locale

pompieri inundatiiDacă vedeți, miercuri, în Sinaia, numeroase autospeciale ale pompierilor pregătite de intervenții, nu vă speriați! Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Prahova împreună cu Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Orașului Sinaia va organiza un exerciţiu de cooperare, cu forţe şi mijloace în teren, pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă în cazul producerii unor inundații.

Read more: SINAIA: Exercițiu de alarmare în caz de inundație