Știri locale

Știri locale

Un pieton a fost accidentat, ieri-seară, în comuna Ţânţăreni, de o maşină care circula pe centura de est a Ploieştiului. Pietonul a fost lovit în timp ce traversa strada, printr-un loc apropiat unei treceri de pietoni, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

 
Știri locale

Un biciclist a fost accidentat astăzi, în comuna Vărbilău, de către un autoturism - informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.  Traficul de pe DJ 102, şoseaua pe care a avut loc accidentul, nu a fost perturbat de eveniment.

 
Știri locale

prefect_adrian_dobre_1Prefectul judeţului Prahova, Adrian Dobre, şi comandantul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova, col. Liviu Coman, au susţinut o conferinţă de presă, tema reprezentând-o bilanţul primelor trei zile de proteste de la Ploieşti, respectiv de sâmbătă, de duminică şi de luni, notează Telegraful de Prahova.

„Aş dori, în primul rând, să le mulţumesc celor care au participat pentru că au făcut-o într-un mod nonviolent. Aş vrea să fac un apel către populaţie să nu dea curs instigărilor şi provocărilor", a susţinut Adrian Dobre, prefectul judeţului Prahova. În cursul zilelor de sâmbătă, duminică şi luni, nouă persoane au fost sancţionate şi a fost întocmit şi un dosar penal.
Integral, pe telegrafuldeprahova.ro
Joomla SEF URLs by Artio