Știri locale

Știri locale

pompieri inundatiiDacă vedeți, miercuri, în Sinaia, numeroase autospeciale ale pompierilor pregătite de intervenții, nu vă speriați! Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Prahova împreună cu Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Orașului Sinaia va organiza un exerciţiu de cooperare, cu forţe şi mijloace în teren, pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă în cazul producerii unor inundații.

Read more: SINAIA: Exercițiu de alarmare în caz de inundație
Știri locale

voturiSursele APH au confirmat victoria liberalului Gheorghe Iordache în cadrul alegerilor locale parțiale din comuna Măgureni. Primele estimări arată că Iordache s-ar situa cu aproximativ 400 de voturi în fața următorului candidat, Aida Iarca, care a candidat pentru funcția de primar din partea alianței electorale PSD-UNPR-PC.

Știri locale

sandu tudorPrimele estimări ale rezultatelor alegerilor locale parțiale din comuna Păulești, Prahova, pentru funcția de primar îl arată drept câștigător cu un scor covârșitor pe candidatul PSD, Sandu Tudor.

Read more: PRAHOVA: ESTIMĂRI ale rezultatelor la ALEGERILE LOCALE PARȚIALE din PĂULEȘTI / Sandu Tudor câștigă...
Știri locale

bataie suporteri jandarmiSâmbătă, în timpul conflictului dintre suporterii echipei Petrolul Ploiești și forțele de ordine, un ofițer de Poliție, îmbrăcat civil, a fost lovit de un jandarm, pe motiv că arunca pietre în direcția forțelor de ordine. Ofițerul a motivat că se afla sub acoperire, fiind infiltrat în rândurile suporterilor pentru a culege informații despre acțiunile acestora. Detalii exclusive pe incomod.ph

Știri locale

peles sinaiaPrimăria oraşului Sinaia organizează în data de 9 mai 2014, de Ziua Europei cea de a IX-a ediţie a Crosului "Adrian Ghioca".
La acest concurs se înscriu anual aproximativ 200 de participanţi, adulţi cu domiciliul stabil în oraşul Sinaia și elevii şcolilor sinăiene indiferent de domiciliu.

Read more: Ziua Europei la Sinaia: CROSUL "ADRIAN GHIOCA" la a IX-A ediție
Știri locale

Peles-Sinaia-RomaniaÎn perioada 31 martie – 18 aprilie, se va desfășura cea de-a X-a ediție a Campaniei de curățenie a orașului Sinaia, anunță autoritățile locale prin intermediul unui comunicat trimis presei. Sub sloganul: "Împreună pentru un oraș mai curat!", Verde Crud își propune atât acțiuni de colectare a deșeurilor bio-degradabile, de curățare a străzilor, a albiilor de râu şi a coastelor montane, precum și acțiuni de conștientizare şi implicare activă a tuturor categoriilor de persoane și instituții, în vederea ecologizării unor arii extinse din oraș şi de pe munte.

Read more: IMPLICARE CIVICĂ: Primăvara vine cu VERDE CRUD / Campanie de curățenie a orașului Sinaia
Știri locale

antena1 ploiestiConsiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, în şedinţa de astăzi, solicitarea Antena TV Group de prelungire a licenţei audiovizuale pentru stația Antena 1 Ploiești, cu până la nouă ani, anunță paginademedia.ro

Decizia de prelungire votată de membrii CNA este valabilă până la momentul în care România va trece la televiziunea digitală.
Sursa: paginademedia.ro

Știri locale

crucea caraimanEveniment inedit cu ocazia "Zilelor Orașului Bușteni" - sâmbătă, 15 februarie 2014. În prezența unui public numeros, pe scena special amenajată la baza Pârtiei Kalinderu, Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni a primit din partea Fundației Culturale "Bartoc" certificatul de intrare în Cartea Recordurilor a Crucii Eroilor Neamului din Masivul Bucegi, informează Primăria Bușteni într-un comunicat trimis presei.

Read more: Crucea Eroilor de pe Caraiman a intrat oficial în Cartea Recordurilor