Știri locale

Știri locale

viol3Un bărbat de 35 de ani este acuzat că și-a violat cele două fetițe, de 9 ani, respectiv 6 ani! Bărbatul a fost reținut ieri de polițiști, iar în prezent se află la Secția 2, de unde urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de sesizare a instanței în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă, informează ziarulincomod.ro.

Read more: VIOL! Prahovean reținut de polițiști după ce și-ar fi abuzat fetițele de 9 ani și 6 ani
Știri locale

O tragedie a fost aproape să se întâmple, miercuri seară, la Gura Vitioarei, unde un copil în vârstă de 13 ani s-a înecat în timp ce se scălda în una dintre bălțile din zonă. Doi polițiști au fost cei care au intervenit în primă instanță și i-au acordat adolescentului primul ajutor, în momentul în care fiecare clipă făcea diferența dintre viață și moarte.

Read more: Doi polițiști din Prahova au salvat de la înec un copil de 13 ani
Știri locale

tabla butii cimitirAutorităţile prahovene organizează, în data de 6 august, tradiţionala ceremonie de la Tabla Buţii, dedicată eroilor căzuţi în Primul Război Mondial. În acest an, pe lângă alocuţiuni şi depuneri de coroane, programul include, în premieră, şi un survol aviatic, organizat de Academia Forţelor Aeriene "Henri Coandă" Braşov.

Read more: Eroii din Primul Război Mondial, comemoraţi duminică, la Tabla Buţii. PROGRAMUL EVENIMENTULUI
Știri locale

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Prahova au început controalele la piscinele și ștrandurile din județ, iar încă de la primul popas au luat măsuri drastice. Băile Telega au fost închise marți, ca urmare a neregulilor grave descoperite aici, în timpul verificărilor.

Read more: Băile Telega, izvor de sănătate sau pericol de moarte? Celebrul ștrand a fost închis de OPC Prahova
Știri locale

Județul Prahova se află, miercuri și joi, ca de altfel întreaga țară, sub avertizare de caniculă, aici fiind de așteptat ca termometrele să indice, în următoarele zile, chiar și 36 de grade la umbră.

Read more: Prahova intră sub cod galben de caniculă. Corturi cu dozatoare și mai multe cișmele stradale, la...