Știri locale

Știri locale

O acţiune derulată, joi, de Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al I.J.P. Prahova, în piaţa din Puchenii Mari, s-a lăsat cu măsuri dure față de comercianți. Aceștia s-au ales cu amenzi de aproape 45.000 de lei și au rămas fără aproape 4,5 tone de produse, care le-au fost confiscate.

Read more: Razie la Puchenii Mari. Amenzi uriaşe şi aproape 4,5 tone de legume şi fructe confiscate
Știri locale

balarii libertatii 1Zonele verzi din vecinătatea Gării de Vest şi a cartierului de locuinţe ANL de pe strada Libertăţii, din Ploieşti, sunt ignorate total de autorităţile locale, bălăriile de aici ajungând la un nivel impresionant. O ploieşteancă a trimis pe adresa redacţiei mai multe imagini făcute în jurul blocurilor ANL, în apropierea şcolii din cartierul 9 Mai, reclamând că angajaţii SGU care se ocupă de spaţiile verzi au refuzat să tundă iarba de aici.

Read more: FOTO - "Ne mănâncă şerpii!" În cel hal arată cartierul ANL de lângă Gara de Vest din Ploieşti!
Știri locale

Cu o zi întârziere, din câte se pare pe fondul unei amânări solicitate de familie, medicii legiști au efectuat necropsia și au stabilit cauza decesului în cazul fetiței de 7 ani care a murit sâmbătă seară, după ce a fost găsită, în stare de incoșntiență, la locul de joacă al unui restaurant din Ploiești.

Read more: Legiștii au stabilit cauza morții, în cazul fetiței decedate într-un restaurant din Ploiești
Știri locale

O razie derulată, la finalul săptămânii trecute, de polițiști ai Secției Rurale nr. 11 Drajna, în localitățile Izvoarele și Starchiojd, a scos la iveală un caz incredibil, chiar și pentru experiența polițiștilor care l-au avut de gestionat.

Read more: Incredibil! Cu ce alcoolemie a fost depistat, la volan, un prahovean care nu avea nici permis de...