Știri locale

Știri locale

Oraşul Sinaia găzduieşte, la finele săptămânii viitoare, cea de-a noua ediţie a Trofeului Sinaia, competiţie automobilistică inclusă în calendarul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Evenimentul este organizat de Primăria Sinaiași Clubul Sportiv Carpați Sinaia sub egida FRAS.

„Turăm motoarele și încingem asfaltul într-un week-end fierbinte. Păstrând tradiția, Sinaia găzduiește cea  de-a IX-a ediție a Campionatului de Viteză în coastă Dunlop 2017

Read more: Motoare turate și adrenalină la Trofeul Sinaia, weekendul viitor
Știri locale

O rețea uriașă de traficanți și consumatori de droguri, care acționa în București și județele Prahova și Dâmbovița, a fost destructurată în urma anchetei derulate de procurorii DIICOT Ploiești și care a culminat, zilele trecute, cu peste 50 de percheziții, audierea a proximativ 200 de persoane și arestarea a 18 inculpați.

Read more: DIICOT Ploiești: Rețea formată din zeci de dealeri și în jur de 100 de consumatori, destructurată...
Știri locale

Militari din cadrul Regimentului 2 Cavalerie (2CR) din Statele Unite, împreună cu militari din Brigada 2 Infanterie şi Brigada 2 Vânători de Munte, iar parte, în aceste zile, la activităţi de relaţionare cu autorităţile şi comunităţile locale, în garnizoane aflate pe itinerariile de deplasare. Municipiul Ploiești și orașul Sinaia sunt localitățile din Prahova incluse pe traseele garnizoanei.

Read more: Marşul cavaleriei - Dragoon Guardian 2017, la Ploiești și Sinaia (GALERIE FOTO)
Știri locale

sgu spatii verziServicii de Gospodărire Urbană Ploieşti şi operatorul de salubritate Rosal continuă programul comun de curăţenie în spaţiile verzi din municipiu, demarat în urmă cu aproximativ două săptămâni. Zilele acestea, echipajele celor două societăţi se ocupă de curăţenie în mai multe zone ale Ploieştiului, inclusiv în apropierea pârâului Dâmbu.

Read more: Lucrări la spaţiile verzi din Ploieşti. În ce zone se intervine săptămâna asta!
Știri locale

O campanie a Protecției Consumatorilor, care a vizat produsele cosmetice vândute în magazinele din Ploiești și din restul județului, a scos la iveală abateri grave. În Prahova, comisarii au fost nevoiți să retragă de la comercializare marfă în valoare de peste 25.000 de lei, pentru că aceasta fie nu era însoțită de informații clare pentru utilizatori, fie făcea obiectul unor promoții dubioase.

Read more: Produse cosmetice dubioase comercializate în magazinele din Prahova. Marfă de peste 25.000 de...
Știri locale

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, sprijiniți de jandarmi din cadrul Grupării Mobile "Matei Basarab" Ploiești și coordonați de procurori ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, efectuează, miercuri dimineață, patru percheziții la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane bănuite de infracțiuni economice.

Read more: Percheziții ale polițiștilor prahoveni, în București și Ilfov. Sunt vizate persoane și firme...
Știri locale

Un autoturism, o motocicletă și o căruță au fost implicate, marți, seară, în jurul orei 22.00, într-un accident petrecut la Berceni, potrivit IJP prahova. Evenimentul s-a soldat cu o victimă, ale cărei răni nu au apărut, însă, în urma impactului între vehicule, ci ca rezultat al scandalului de după.

Read more: Motociclist bătut de căruțași, la Berceni, în urma unui accident rutier