Știri locale

Știri locale

„Acum 100 de ani începea bătălia de la Mărăști. În dimineața zilei de 11 iulie 1917, la ora 3.30, artileria românească începea pregătirea pentru atacul ce avea să urmeze. O armată renăscută din propria cenușă urma să treacă prin cele mai glorioase momente ale istoriei ei", arată articolul Comemorarea centenarului bătăliei de la Mărăști – o rușine națională!, publicat de Historia.

Read more: Centenarul bătăliei de la Mărăşti: Casa Regală nu uită, politicienii da
Știri locale

Un nou accident grav a avut loc, luni seară, la numai câteva ore după evenimentul de pe DN 1B, în care o persoană și-a pierdut viața și alte nouă au fost rănite (DETALII AICI). De această dată, accidentul, în care au fost implicate o dubă și două autoturisme, s-a petrecut pe Centura de Vest a Ploieștiului.

Read more: Două persoane rănite grav, într-un accident cu trei mașini, pe Centura de Vest
Știri locale

Ploieștiul va găzdui, în premieră, în acest weekend, un festival medieval. Autoritățile au stabilit și programul pentru cele trei zile ale evenimentului care își propune să îmbrace Bulevardul Castanilor în atmosfera de acum câteva secole pe care, ce-i drept, această așezare nu a cunoscut-o precum altele care, de altfel, au deja tradiție în manifestările cu specific medieval.

Read more: Ploieștiul - Târg Domnesc, în weekend, pe Bulevardul Castanilor. Vezi programul primului festival...
Știri locale

Poliţia Locală Ploieşti a aplicat, în weekend-ul proaspăt încheiat, sancţiuni în valoare totală de aproape 20.000 de lei, pentru diverse contravenţii săvârşite pe domeniul public, principalele probleme sesizate fiind legate de aruncarea gunoaielor sau a cojilor de seminţe şi de circulaţia căruţelor pe străzi unde acest lucru este interzis.

Read more: 117 sancţiuni date în acest weekend de Poliţia Locală Ploieşti