Știri locale

Știri locale

Județul Prahova se află, miercuri și joi, ca de altfel întreaga țară, sub avertizare de caniculă, aici fiind de așteptat ca termometrele să indice, în următoarele zile, chiar și 36 de grade la umbră.

Read more: Prahova intră sub cod galben de caniculă. Corturi cu dozatoare și mai multe cișmele stradale, la...
Știri locale

arestat-catuseSuspectat de întreţinerea unor relaţii sexuale cu un minor în vârstă de 14 ani, consilierul local Gheorghe Brotoiu, din Breaza, urmează să îşi piardă mandatul. Prefectura Prahova a anunţat astăzi că va emite ordinul privind încetarea mandatului.

Read more: Prefectura Prahova emite azi ordinul de încetare a mandatului pentru consilierul din Breaza...
Știri locale

accident noapteDouă autoturisme şi un TIR au fost implicate într-o coliziune, duminică noapte, în jurul orei 23.00, pe Drumul Naţional 1A, pe raza comunei prahovene Lipăneşti. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, iar traficul rutier în această zonă a fost iniţial blocat şi apoi s-a desfăşurat cu restricţii timp de câteva zeci de minute.

Read more: Cinci răniţi, în urma unui accident rutier grav petrecut duminică noapte pe DN 1A (update)
Știri locale

Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a desfăşurat, în ultimele zile, o campanie privind identificarea cazurilor de muncă nedeclarată şi verificarea modului de respectare a cerinţelor minime de securitate şi sănătate în muncă la angajatorii care îşi desfăşoară activitatea în domeniul serviciilor de spălătorie auto.

Read more: Controale ITM Prahova la spălătoriile auto, privind munca la negru
Știri locale

Trenurile care circulau pe ruta pe ruta Braşov - Ploieşti au fost blocate timp de câteva ore, sâmbătă noapte, după ce un copac a căzut pe şine, între Timişul de Sus şi Predeal, rupând liniile de curent şi blocând atât sensul de urcare, cât şi cel de coborâre. Copacul a fost doborât din cauza vântului puternic, informează România TV, care notează că, după câteva zeci de minute, echipajele de intervenţie au reuşit să îndepărteze obstacolul căzut pe şine, eliberând unul dintre sensurile de mers, astfel încât garniturile blocate pe traseu au putut fi remorcate cu o locomotivă diesel, spre gara din Predeal.

Read more: Circulaţia trenurilor, blocată între Ploieşti şi Braşov, din cauza unui copac doborât