Știri locale

Știri locale

La 30 de ani de la cel mai important eveniment din istoria recentă a românilor, asociația "Prahova în Acțiune" marchează trecerea celor trei decenii de la Revoluția din 1989 print-o acțiune inedită, care va aduce, la Ploiești, primul spectacol de teatru multimedia: "JURNAL DE ROMÂNIA. TIMIȘOARA".

Read more: "Jurnal de România. Timișoara". Primul spectacol de teatru multimedia este adus la Ploiești de...
Știri locale

Echipajele ISU Prahova vor împânzi, sâmbătă, încă de la primele ore, malurile Cricovului Sărat. Salvatorii se mobilizează într-o încercare de a găsi un băiețel dispărut încă din 31 mai, când casa lui a fost luată de viitura ucigașă.

Read more: Amplă operațiune la Sângeru, pentru găsirea celui de-al patrulea copil luat de viitură pe 31 mai....
Știri locale

Furtuna a afectat, serios, mai multe localități prahovene, în noaptea de joi spre vineri. ISU Prahova a dat publicității bilanțul intervențiilor efectuate la Măneciu Ungureni, Drajna, Cerașu și Starchiojd.

Read more: Probleme din cauza furtunii de azi-noapte, în mai multe localități din Prahova: gospodării...
Știri locale

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a anunțat, joi seară, că a aflat de mirosul puternic de sulf care s-a resimțit pe parcursul zilei, în mai multe zone din Ploiești, și a cerut autorităților responsabile să identifice "urgent" cauza și vinovații.

Read more: Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, cere controale la Ploiești, după ce municipiul a fost...
Știri locale

Mai mulți ploieșteni care locuiesc în zona blocurilor de pe strada Carol Davila (zona Malu Roșu) au sunat disperați la redacție, reclamând prezența a zeci de persoane de etnie romă în zonă. Acestea au întins mese pe stradă, fac scandal și se bat, terorizând locatarii.

Read more: Lumea a 3-a în Ploiești. Stabor țigănesc pe strada Carol Davila din Ploiești. Cetățenii sunt...
Știri locale

A fost, întâi, cel care întorcea privirile tuturor pentru că, abia adolescent, rupea ringul de dans la toate petrecerile, de câte ori se auzeau melodii populare românești. A ajuns, apoi, să-i învețe și pe alții - prieteni, rude, cunoscuți - cum să se bucure la fiecare pas de ritmurile tradiționale, atât de frumoase. Și astfel și-a descoperit înclinația de pedagog. A urmat cursul firesc, intrând într-un ansamblu, iar de aici toate au mers... ață. Și asta pentru că au fost alimentate de o pasiune care l-a ajutat să treacă peste obstacolele și piedicile de care te lovești, inevitabil, pe orice drum apuci, mai ales când ai succes.

Read more: Drumul de la pasiune la afacere, în pași de horă. BRÂU MUNTENESC, școala din Ploiești care a atras...
Știri locale

Trei persoane au fost conduse la audieri, joi dimineață, în urma descinderilor care au avut loc la persoane bănuite că ar fi participat la un scandal monstru petrecut, acum câteva zile în urmă, în zona de sud a Ploieștiului (VEZI DETALII).

Read more: Polițiștii au găsit, la descinderile din Ploiești, arme, bâte, crose de golf, sape și topoare....
Știri locale

Locuitorii de pe strada Poieniței au avut probleme, marți după-amiază, din cauza precipitațiilor abundente. Canalizarea publică a refulat pe strada lor.

Read more: Intervenție de urgență, pe strada Poieniței, după codul portocaliu de marți după-amiază....
Joomla SEF URLs by Artio