Știri locale

Știri locale

Un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă a fost chemat să intervină, duminică după-amiază, în comuna prahoveană Măgurele, după ce unui alegător i s-a făcut rău în interiorul secţiei de votare.

Read more: Un bătrân din Măgurele a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău în secţia de vot
Știri locale

Două maşini au fost implicate într-o coliziune, duminică, în intersecţia străzilor Cosminelor şi Godeanu, în cartierul Vest din Ploieşti. În urma impactului, doi dintre cei şase pasageri, o femeie şi un copil, au fost răniţi, fiind preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Read more: O femeie şi un copil au fost răniţi într-un accident rutier produs în vestul Ploieştiului
Știri locale

Contract controversat la Târgşoru Vechi! Primăria localităţii de la marginea Ploieştiului a semnat un contract pentru împrăştierea de material antiderapant pe străzi cu o firmă care are ca principal obiect de activitate vânzarea de produse alimentare, băuturi și tutun şi figurează cu doar trei angajaţi. Primarul spune că procedura de selecţie a fost transparentă, sumele cheltuite foarte mici şi firma a fost aleasă pentru că, fiind din zonă, putea interveni mai rapid decât alţi operatori.

Read more: Primăria Târgşoru Vechi a încredinţat un contract de deszăpezire unui bar din comună
Știri locale

Pe principiul de a pune tinerii în centrul sistemului de educaţie, Primăria Sinaia anunţă că proiectul european de aproape 5 milioane de euro pentru modernizarea Colegiului "Mihail Cantacuzino" a fost acceptat la finanţare şi urmează să schimbe substanţial faţa unităţii de învăţământ, care va avea un atrium, o piscină cu saune, sală de conferință, spațiu pentru servirea mesei, bibliotecă şi spațiu expozițional.

Read more: Proiect european de 5 milioane de euro la Colegiul „Mihail Cantacuzino” din Sinaia
Știri locale

Procurorii DIICOT au făcut dezvăluiri incredibile din ancheta care vizează un cunoscut clan de interlopi din Prahova (VEZI DETALII). Opt din cei zece indivizi reținuți miercuri au fost plasați în arest preventiv.

Read more: Opt interlopi din Ploiești au ajuns după gratii. Procurorii DIICOT fac cercetări pentru șantaj,...
Joomla SEF URLs by Artio