Știri locale

Știri locale

Accident cumplit, vineri dimineață, în jurul orei 6.00, pe DN 1A. O dubiță în care se aflau cinci persoane, muncitori care se îndreptau spre București, la lucru, a ieșit în decor și s-a oprit într-un copac depe marginea drumului, pe care l-a retezat.

Read more: Un mort și patru răniți, după ce o dubiță cu muncitori s-a izbit de un copac, pe DN 1A (update)
Știri locale

Mai multe persoane care ar fi comis, de la începutul anului, o serie de furturi din imobile și autoturisme, sunt vizate de opt percheziții derulate, în această dimineață, de polițiștii din Ploiești și cei ai Direcției de Operațiuni Speciale, cu sprijinul jandarmilor.

Read more: Grupare de hoți "vizitată" de mascați, miercuri dimineață
Știri locale

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social în Mun. Ploieşti, Str. Peneș Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, reprezentată prin Director General Badea Alexandru, va aduce la cunoştinţă că, începând cu data de 15 aprilie, 2019  se vor efectua servicii de dezinsecţie pe suprafaţa domeniului public al Municipiului Ploieşti, în baza Contractului Subsecvent nr. 14607/13.07.2018 încheiat între Municipiul Ploieşti şi S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

Read more: Comunicat de presă CORAL IMPEX - Lucări de dezinsecție, pe domeniul public al municipiului...
Știri locale

Un tânăr aflat la volanul unei dubițe aparținând unei firme de curierat a provocat, duminică seară, un accident ce se putea transforma într-o tragedie. Martorilor le-a atras atenția comportamentul suspect al individului, care abia dacă se putea ține pe picioare deși etilotestul a arătat că acesta nu consumase alcool.

Poliția a anunțat, duminică seară, că o dubiță a avariat două autoturisme, după care s-a oprit în sensul giratoriu de lângă magazinul Lidl din cartierul ploieștean Mihai Bravu.

Șoferul care ar fi vinovat de producerea evenimentului a fost testat la fața locului, rezultând că acesta nu consumase băuturi alcoolice. Pe internet au apărut imagini din acel moment, însă comportamentul tânărului este unul cel puțin bizar. Prin urmare, dacă s-a dovedit că alcool nu consumase, a apărut suspiciunea că individul s-ar fi aflat sub influența unor substanțe interzise.

Poliția a demarat o anchetă în acest caz și așteaptă rezultatele analizelor.

Imaginile suriprinse la locul accidentului pot fi văzute AICI.

Foto: Facebook/ Orașul Ploiești

Video: Facebook/ Info Trafic 24

Știri locale

O femeie şi doi copii au ajuns de urgenţă la spital, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier. Incidentul s-a petrecut duminică după-amiază, în jurul orei 16.20, în satul Brazii de Sus din comuna prahoveană Brazi, fiind catalogat de poliţişti ca un "autoaccident". Mai precis, o maşină în care se aflau patru persoane a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit în gardul unei gospodării, după ce şoferul a pierdut controlul direcţiei.

Read more: O femeie şi doi copii au ajuns la spital, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier în...