Știri locale

Știri locale

Poliţia Rutieră a aplicat o amendă şi două avertismente, toate către Consiliul Judeţean Prahova, în urma ninsorii de luni, pe motiv că intervenţia pentru curăţarea drumurilor n-a fost făcută suficient de repede în zona de nord a judeţului.

Read more: Consiliul Judeţean Prahova, amendat de Poliţie din cauza drumurilor înzăpezite
Știri locale

Situația burselor școlare pentru elevii din Bușteni, semnalată anterior de Consiliul Județean al Elevilor, este departe de a se fi rezolvat. Conducerea forului care-i reprezintă pe elevii din județ acuză că, după demersurile făcute în ultima lună, beneficiarii reali ai burselor sunt, practic, duși cu vorba.

Read more: Autoritățile din Bușteni, acuzate că amână să acorde bursele școlare elevilor care ar avea acest...
Știri locale

Societatea Hidro Prahova SA a anunțat că este nevoită să oprească distribuția apei potabile în orașele Băicoi (zona Găgeni) și Plopeni, precum și în comuna Dumbrăvești,  începând de marți 12.01.2021, orele 5.00, din cauza unei avarii în zona Găgeni. Avaria a fost anunțată de Societatea Exploatare Sistem Zonal Prahova S.A.

Read more: Societatea HIDRO PRAHOVA anunță oprirea distribuției apei potabile în mai multe localități, din...
Știri locale

Un autoturism s-a răsturnat, luni dimineață, în jurul orei 11.30, pe DC 157, la Berceni, a anunțat Poliția, menționând că  două persoane, un copil de un an și jumătate și tatăl acestuia, au fost transportați la spital.

Read more: Accident cu două victime, la Berceni. Un copil de un an și 8 luni este în stare gravă
Știri locale

DNA a anunțat, într-un comunicat transmis vineri, că procurorii anticorupție au trimis în judecată încă două persoane în dosarul privind acordarea nelegală de finanțări nerambursabile, de la bugetul local al comunei Filipeștii de Pădure, unei asociații sportive.

Read more: FILIPEȘTII DE PĂDURE: Secretarul comunei și consilierul juridic al Primăriei, trimiși în judecată...
Știri locale

Un nou eveniment violent a avut loc în comuna Dumbrava, la mai puțin de o săptămână de la decesul tânărului de 22 de ani, înjunghiat la o petrecere (VEZI DETALII). De această dată, victima are 17 ani.

Read more: Minor înjunghiat la Dumbrava, la câteva zile după un caz similar soldat cu moartea unui tânăr de...
Joomla SEF URLs by Artio