Știri locale

Știri locale

BCCO ar fi preluat cercetările în privința accidentului de la Șirna, după ce ambii șoferi  ar fi avut rezultate pozitive la testul drugtest, potrivit unor surse citate de observatorulph.ro.

Read more: Ambii șoferi implicați în accidentul de la Șirna ar fi avut rezultat pozitiv la testul pentru...
Știri locale

23:20 Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DJ 101A, în localitatea Varnița, comuna Șirna. Din primele verificări ale poliției, un bărbat în vârstă de 25 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe sensul de mers Șirna către DN1A, ar fi observat târziu un tractor ce se afla staționat pe marginea părții carosabile și încercând să evite impactul cu acesta, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu auto care circula din sens opus.

Read more: Accident rutier marți seara, la Șirna. Doi bebeluși în vârstă de 4 luni au fost transportați la...
Știri locale

Iuliana Dorina Mareș, primarul liberal al comunei Tătaru, a anunţat luni că va depune plângere penală pe motiv că a fost hărțuită de membrii PSD din localitate, în frunte cu persoană desemnată să candideze împotriva ei la alegerile locale din această toamnă. Într-un comunicat de presă transmis astăzi, PNL Prahova condamnă acţiunile de aici şi face un apel la decenţă.

Read more: O primăriţă PNL din Prahova reclamă c-a fost agresată de viitorul candidat PSD şi va depune...
Știri locale

Veolia Energie Prahova va executa, marți, pe 30 iuni, lucrări ample de intervenție controlată la rețeaua primară de termoficare, în perimetrul cartierelor Republicii și Andrei Mureșanu.

Read more: Veolia Energie Prahova anunță lucrări la rețeaua primară de termoficare. Furnizarea apei calde va...
Știri locale

Un motociclist în vârstă de 53 de ani a ajuns la spital, sâmbătă la prânz, după un accident petrecut pe DN1A, în dreptul satului Ploieştiori din comuna prahoveană Blejoi. Martorii povestesc că bărbatul a intrat pe contrasens, în încercarea de a evita o maşină care efectuase o manevră bruscă în faţa sa, însă acesta a avut ghinion, intrând în coliziune cu un alt vehicul, care venea din sens opus, şi apoi fiind proiectat înapoi în maşina pe care încerca s-o evite.

Read more: Motociclist rănit într-un accident pe DN1A, în Ploieştiori. A intrat pe contrasens încercând să...
Știri locale

Vineri după-amiază, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești și Biroului Drumuri Naționale și Europene au derulat, împreună cu specialiști ai Registrului Auto Român, o acţiune în vederea reducerii riscului rutier, dar şi pentru verificarea modului de respectare a măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii infecției cu noul coronavirus. Aceștia au acționat în zona de nord a municipiului Ploiești, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente și pentru identificarea persoanelor care nu respectă prevederile legale emise în contextul pandemiei de COVID-19.

Read more: Razie a Poliţiei în Ploieşti, pentru depistarea vitezomanilor, dar şi a celor care nu respectă...
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 26 iunie 2020
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA a anunțat că va opri distribuţia apei potabile în oraşul Vălenii de Munte vineri, pe 26 iunie 2020, între orele 10.00-18.00, pentru remedierea unei defecţiuni accidentale la conducta de aducţiune din strada DN 1A - Teişani.

Read more: HIDRO PRAHOVA anunță oprirea temporară a furnizării apei potabile la Vălenii de Munte, pentru...
Joomla SEF URLs by Artio