Știri locale

Știri locale

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a murit, în noaptea de duminică spre luni, după ce a fost lovit de o maşină, pe Drumul Naţional 1, în dreptul oraşului prahovean Băicoi. Pietonul ar fi traversat printr-un loc nepermis, transmite Poliţia Prahova.

Read more: Prahovean de 37 de ani lovit de o maşină pe DN1. Pietonul a murit
Știri locale

Trei maşini, în care se aflau în total opt persoane, dintre care patru copii, au fost implicate sâmbătă seară într-un accident rutier pe Drumul Naţional 1, în dreptul cartierului Nistoreşti din Breaza. În urma impactului, trei dintre minori, toţi din aceeaşi maşină, au suferit răni serioase, fiind transportaţi de urgenţă la spital.

Read more: Trei copii răniţi într-un accident rutier produs pe DN1, la Nistoreşti
Știri locale

Doi bărbaţi au fost prinşi de jandarmi în satul Diţeşti, din comuna prahoveană Filipeştii de Pădure, în timp ce transportau lemne furate, cu o autoutilitară şi un atelaj hipo. Cum fapta e considerată contravenţie conform legislaţiei speciale din acest domeniu, făptaşii au scăpat cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, iar lemnul a fost confiscat.

Read more: Hoţi prinşi de jandarmi cu o căruţă şi o dubă umplute până la refuz cu lemne, amendaţi cu 2.000 de...
Știri locale

Încă două persoane infectate cu COVID-19 au murit în ultimele 24 de ore în Prahova. Este vorba despre două femei, cu vârste de 61 şi 66 de ani, anunţă Prefectura în bilanţul oficial din 12 septembrie, în care menţionează că în judeţ au fost confirmate 70 de cazuri noi, multe dintre ele în focare. De altfel, la acest capitol, tocmai a fost depistat un nou focar, la un centru social în care mai fuseseră probleme şi în trecut.

Read more: #coronavirus - Două decese şi 70 de infectări raportate în Prahova şi încă un focar COVID descoperit
Știri locale

Se extinde infrastructura sanitară destinată pacienţilor sau suspecţilor de infectare cu COVID-19 din Prahova. Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică a anunţat că a primti acceptul autorităţilor cenrale pentru transformarea spitalului privat din Băicoi în spital suport.

Read more: O clinică privată din Băicoi va fi transformată în spital suport COVID
Știri locale

Prefectura Prahova a anunţat că un primar şi cinci consilieri locali şi-au pierdut mandatele, ca urmare a trecerii la alte partide. Ordinele de demitere au fost semnate astăzi şi vin după ce, zilele trecute, prefectul semnase ordine similare pentru mai mulţi consilieri şi pentru primarii din Mizil, Bărcăneşti şi Băicoi. Acum, a venit rândul lui Sandu Tudor, din Păuleşti.

Read more: După Băicoi, Mizil şi Bărcăneşti, acum şi primarul din Păuleşti şi-a pierdut mandatul
Știri locale

O femeie în vârstă de 70 de ani a ajuns de urgenţă la spital, după ce a fost acroşată de o maşină, pe trecerea de pietoni, pe Drumul Naţional 1, în Prahova. Accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 9.00, în satul Româneşti din comuna Bărcăneşti.

Read more: Femeie ajunsă la spital după ce a fost lovită pe trecere, la Româneşti, pe Drumul Naţional 1
Știri locale

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, marţi, până la ora 16,00, circulaţia este restricţionată pe prima bandă pe sensul către Piteşti al autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 116+800 de metri - 118, pe raza municipiului Piteşti, judeţul Argeş, pentru a permite executarea unor lucrări de reparaţii la partea carosabilă.

Read more: Restricții de trafic pe A3 Bucureşti - Ploieşti şi  A1 Bucureşti - Piteşti
Joomla SEF URLs by Artio