Știri locale

Știri locale

Campania "Early bird" de vânzare a biletelor pentru eveimentul finalului de an, la Filarmonica "Paul Constantinscu" din Ploiești, se apropie de final, iar cei interesați mai au fost câteva zile la dispoziție pentru a cumpăra tichetele la preț redus.

Read more: Ultimele zile în care mai puteți cumpăra, la preț redus, bilete pentru Balul Filarmonicii
Știri locale

Câțiva dintre elevii Colegiului Național "Alexandru Ioan Cuza" din Ploiești au "furat" startul și au mers la școală mai devreme de data începerii oficiale a cursurilor. Motivul a fost, însă, unul deloc de ignorat. Aceștia au organizat un interviu cu avocatul Răzvan Stănciulescu, președintele asociației "Prahova în Acțiune", o organizație nu foarte veche în peisajul județean, dar cu numeroase acțiuni și proiecte de impact pe plan administrativ, social și educațional.

Read more: Acțiune inedită, la Ploiești. Elevii C. N. "Al. I. Cuza" l-au luat la întrebări pe avocatul Răzvan...
Știri locale

Finalul acestei săptămâni însuflețește cea mai frumoasă și elegantă stațiune montană din România cu cel mai mare festival de pe Valea Prahovei. Sinaia Forever promite, la ediția din 2019, trei zile de surprize, spectacole de teatru, muzică, balet, proiecții și, evident, spectaculoase show-uri de artificii care vor încheia concertele nocturne, susținute de cei mai apreciați artiști ai momentului.

Read more: Ami, Vama și The Motans, pe afișul ediției de anul acesta a festivalului SINAIA FOREVER
Știri locale

Un prahovean este cercetat după ce s-a prezentat, la Poliție, pentru obținerea unei autorizații în v=baza căreia să-și poată repara autoturismul, pe care-l avariase la ieșirea din curte.

Read more: Autodenunț bizar, în Prahova. Cum s-a ales cu dosar penal un bărbat de 74 de ani
Știri locale

Ca în fiecare an, prin "Planului de activități pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic și prevenirea delincvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învăţământ preuniversitar din Municipiul Ploiești în anul școlar 2019-2020", forțele de ordine și-au împărțit zonele de care răspunde fiecare structură în parte. La opt școli din oraș vor patrula echipaje ale Poliției Locale Ploiești.

Read more: Poliția Locală Ploiești, pusă să patruleze în preajma mai multor școli din municipiu
Joomla SEF URLs by Artio