Știri locale

Știri locale

Primăria Ploieşti vrea să realizeze un cartier de locuinţe sociale în zona de est a municipiului, în cartierul Bereasca. Primarul Adrian Dobre a declarat astăzi că administraţia locală aşteaptă fonduri de la Ministerul Dezvoltării, care are un program naţional dedicat pentru acest gen de investiţii.

Read more: Parteneriat cu Ministerul Dezvoltării, pentru un cartier social în estul Ploieştiului
Știri locale

12:22 O persoană a fost rănită în urma producerii unui accident de circulație, luni, în jurul prânzului, în zona podului de la ieșirea din Ploiești spre Târgoviște. În evenimentul rutier au fost implicate patru autoturisme, principala cauză fiind nepăstrarea distanței față de alte autovehicule. Poliția face cercetări pentru stabilirea cauzei accidentului. Sursa IPJ Prahova

Știri locale

Doi tineri, ambii de 29 de ani, şi o fetiţă de un an au fost răniţi într-un accident rutier produs duminică după-amiază pe Drumul Naţional 1D, în comuna Albeşti-Paleologu din Prahova. În coliziune au fost implicate două autoturisme, ieşite în afara părţii carosabilului în urma ciocnirii.

Read more: Trei persoane, printre care şi o fetiţă de un an, au ajuns la spital după un accident produs pe DN...
Știri locale

Reprezentanţii municipalităţii ieşene au anunţat că pentru a veni în ajutorul locuitorilor, asociaţiilor de proprietari sau agenţilor economici şi altor instituţii publice pune la dispoziţia acestora, în mod gratuit, lopeţi cu care să deszăpezească trotuarele şi căile de acces, scrie Agerpres.

Read more: La Iaşi, Primăria împarte gratuit 10.000 de lopeți pentru deszăpezire
Știri locale

Trei vehicule, în care se aflau în total cinci persoane, au fost implicate într-o coliziune pe Drumul Naţional 1A, în oraşul prahovean Boldeşti-Scăeni,sâmbătă în jurul orei 11.30. La faţa locului a fost solicitată intervenţia unui echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Read more: Accident cu 3 maşini pe DN 1A, în Prahova. O femeie a suferit un traumatism cranio-cerebral
Știri locale

Trafic aglomerat, sâmbătă, pe Valea Prahovei. Poliţia a anunţat că, în jurul prânzului, erau coloane de maşini atât pe sensul de urcare, cât şi - ceva mai reduse - pe cel de coborâre. Însumate, "cozile" din Comarnic şi Buşteni ating aproape 15 kilometri lungime.

Read more: Coloane de maşini pe aproape 15 kilometri pe Valea Prahovei, sâmbătă la prânz
Știri locale

15 persoane au fost rănite, dintre care două grav, într-o coliziune petrecută sâmbătă pe DN 1, în oraşul prahovean Comarnic. În accident au fost implicate un microbuz şi un autoturism.

Read more: 15 persoane implicate într-un accident rutier pe DN 1, la Comarnic. Două victime a ajuns la spital
Știri locale

Tinerii care s-au dezbrăcat, joi după-amiază, într-o intersecție din Ploiești, simulând o ceartă (VEZI DETALII), au atras nu numai privirile trecătorilor, ci și atenția Poliției, care a demarat, în acest caz, cercetări pentru două infracțiuni.

Read more: Farsa în chiloți, din sensul giratoriu de la Caraiman, capătă note penale. Anunțul Poliției Prahova
Știri locale

O scenă petrecută, joi după-amiază, în una dintre cele mai aglomerate intersecții din Ploiești i-a lăsat cu gura căscată pe cei care au asistat la cele întâmplate. Două mașini au blocat circulația, iar din ele au coborât doi tineri care s-au luat la ceartă în chiloți.

Read more: Farsă pusă la cale de doi tineri din Ploiești. Băieții s-au dezbrăcat în sensul giratoriu de la...
Știri locale

Apa Nova va întrerupe, vineri dimineață, pentru aproximativ trei ore, furnizarea apei potabile către sute de consumatori de pe str. Sldat Erou Arhip Nicolae.

Read more: Furnizarea apei potabile va fi oprită, vineri dimineață, pentru ploieștenii de pe str. Soldat Erou...
Știri locale

O tânără de 18 ani a suferit răni grave după ce a căzut, miercuri seară, dintr-un autobuz al Transport Călători Express Ploieşti. Ea a căzut cu tot cu unul dintre geamuri, ajungând pe carosabil şi lovindu-se la cap. În timp ce Poliţia Prahova a demarat o anchetă penală, noi informaţii apar despre acest caz şi, potrivit unor surse din TCE, se pare că autobuzul respectiv ar fi fost trimis la reparat, anul trecut, tocmai pentru o problemă la geamuri.

Read more: Surse: Autobuzul TCE din care a căzut o fată fusese adus recent de la reparat, tocmai pentru o...