Știri locale

Știri locale

Asociația Prahova în Acțiune a anunțat că adaptează la nevoile din aceste zile parteneriatul încheiat cu www.flow.ro, furnizor de soluții pentru mobilitate urbană nepoluantă.

Read more: Trotinete electrice puse la dispoziția farmaciilor din Ploiești, pe durata pandemiei, printr-un...
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații din aria de operare că extinde decizia de suspendare a programului cu publicul pe toată perioada instituirii stării de urgență pe teritoriul României, conform Decretului prezidențial nr.195/2020 și Planului de măsuri de prevenire a contaminării cu virusul COVID-19, stadiul 3, stabilit la nivelul societății.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA extinde decizia de suspendare a programului cu publicul pe toată perioada...
Știri locale

O casă bătrânească a fost mistuită de flăcări, sâmbătă după-amiază, în satul Târleşti din comuna prahoveană Poseşti. Proprietarul a suferit arsuri şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Read more: Bărbat rănit, la Poseşti, după ce o casă bătrânească s-a făcut scrum într-un incendiu
Știri locale

O căruţă intrată pe Drumul Naţional 1 a generat un accident rutier care ar fi putut avea consecinţe grave. În urma coliziunii, petrecute sâmbătă după-amiază în Prahova, atelajul a fost spulberat, o maşină s-a răsturnat, fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare şi a fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD.

Read more: Maşină răsturnată pe DN1, în Prahova, după o coliziune cu o căruţă
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: Buletin informativ HIDRO PRAHOVA SA:  "Apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate"
Joomla SEF URLs by Artio