Știri locale

Știri locale

miquintusVineri seară, Mircea Ionescu Quintus a fost sărbătorit la Ploiești cu ocazia împlinirii a 95 de ani. La petrecere au participat Crin Antonescu, președintele PNL, Mircea Cosma, președintele CJ Prahova, Sebastian Ghiță, patronul posturilor de televiziune Prahova tv și Romania tv, deputatul Grațiela Gavrilescu, precum și membrii marcanți ai PNL și PSD. Mircea Ionescu Quintus a venit la petrecere însițit de soția sa și a fost primit cu aplauze de cei prezenți.
Știri locale

mascati_2Ofiţerii SIF, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti efectuează la această oră 4 percheziţii în Ploieşti şi Buzău. Sunt vizate persoane suspectate de comiterea unor fraude economice. Vom reveni cu amănunte.
Știri locale

minore_prostitutieLucrătorii  Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti, au desfăşurat activităţi specifice şi de urmărire penală pentru documentarea şi probarea activităţii infracţionale desfăşurate de membrii unui grup infracţional organizat ce acţiona pe raza municipiului Ploieşti, profilat în comiterea infracţiunilor de trafic de minori în vederea exploatării sexuale, şi proxenetism.

Read more: Grup infracţional specializat în traficul de minori, destructurat de poliţişti
Știri locale

gardieniÎn perioada 5.03 -  9.03. 2012, o echipă pluridisciplinară formată din cadre ale Penitenciarului de Femei Târgşor  au prezentat  liceenilor din judeţul Prahova, oferta educaţională de şcolarizare a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor pentru anul şcolar 2012-2013, condiţiile de admitere pentru ofiţeri şi pentru agenţi precum şi numărul de locuri disponibile in cadrul unităţilor de învăţământ de profil din ţară.

Read more: Vezi oferta educaţională de şcolarizare a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor pentru anul...
Știri locale

accidentÎn ziua de 14.03.2012, un autoturism care circula pe o stradă din Sinaia a derapat şi a lovit un autoturism parcat regulamentar, după care conducătorul auto şi-a continuat deplasarea.

La scurt timp, poliţiştii au depistat în trafic autoturismul respectiv,  constatând că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conducătorul auto fiind condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biolgice necesare stabilirii alcoolemiei.

Read more: Infracţiuni rutiere petrecute în Ploieşti în ziua de miercuri 14 martie
Știri locale

valea_prahovei_cruceaPoliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au organizat şi desfăşurat o acţiune în zilele de 13.03.2012 şi 14.03.2012, la care au participat şi reprezentanţi din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Prahova. Acţiunea  a vizat operatori de turism autorizaţi şi persoane fizice neautorizate din staţiunile Sinaia şi Buşteni.

Read more: Controale la operatorii de turism din Sinia şi Buşteni
Știri locale

rosal_deszapezireCompania Rosal, operator de salubritate şi deszăpezire, a facturat o sumă frumoasă Primăriei Ploieşti, pentru operaţiunile de deszăpezire derulate în perioada 2 ianuarie - 10 februarie, scrie jurnalistul Bogdan Stoica pe site-ul PH-ONLINE.RO. Serviciile facturate de compania Rosal depăşesc jumătate de milion de euro. Textul integral, pe ph-online.ro
Știri locale

perchezitii-mimiuÎn această dimineaţă, peste 200 de poliţişti au descins la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea mai multor infracţiuni de furt din auto, societăţi comerciale şi tâlhării, fiind vizate şi persoanele urmărite, care se sustrag cercetărilor.

Pe timpul percheziţiilor efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, poliţiştii au blocat căile de acces în cartierul ploieştean „Mimiu”, percheziţiile vizând 24 de locuinţe ale suspecţilor.

În urma activităţilor desfăşurate, în locuinţele percheziţionate au fost găsite bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni, cu precădere bunuri electronice şi electrocasnice: televizoare LCD, laptop-uri, ceasuri, cuptoare cu microunde, arme albe etc.

La sediul Poliţiei au fost conduşi pentru cercetări 30 de suspecţi, activităţile de cercetare fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

Totodată, cu această ocazie a fost verificat modul de păstrare a armamentului de către posesorii legali care locuiesc în zonă. Astfel, au fost controlaţi 42 de deţinători de arme, fără a fi constatate nereguli pe această linie.
{youtubejw}fu9zKMx9SIo{/youtubejw}
Joomla SEF URLs by Artio