Știri locale

Știri locale

politia-echipaj-autoUn scandal de proporții a avut loc, joi seară, în Parcul Mihai Viteazul din Ploiești. Un tânăr a fost bătut cu bâtele de mai mulți ploieșteni veniți se răzbune pentru faptul că o tânără, rudă cu ei, s-a luat la ceartă cu mama unui copil aflat în parc.

Detalii, în exclusivitate, pe ObservatorulPH.ro
Știri locale

Un accident de circulaţie a avut loc azi, la prânz, în Ploieşti, la intersecţia dintre străzile Spitalului şi Nucilor. Două autoturisme s-au ciocnit, iar două persoane au fost rănite.
Știri locale

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă în comuna Podenii Noi - satul Mehedinţa. Un autoturism a ieşit de pe şosea şi a intrat într-un copac. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, coliziunea s-a soldat cu două victime. 

 
Știri locale


euroJurnalistul Cătălin Stavri (observatorulPH.ro) dezvăluie că un angajat al unei societăți comerciale din Ploiești a declarat că un polițist din cadrul IJP Prahova a primit drept "cadou" o excursie în Turcia plătită de societatea unde lucra.


Read more: EXCLUSIV observatorulPH: Ofiţer din cadrul Serviciului de Investigare al Fraudelor din cadrul IJP...
Știri locale

termometruVremea va fi rece la începutul săptămânii viitoare, însă normală pentru această perioadă a anului. Temperaturile vor creşte în zilele de vineri şi sâmbătă, urmând să coboare, din nou, duminică.
La munte, primele şanse de ninsoare vor apărea joi.

Citiţi, mai jos, care vor fi temperaturile maxime înregistrate în cinci dintre oraşele prahovene, de luni, 16 ianuarie, până duminică, 22 ianuarie:

Ploieşti: Luni (1), Marţi (1), Miercuri (1), Joi (2), Vineri (8), Sâmbătă (4), Duminică (1)

Câmpina: Luni (-1), Marţi (-1), Miercuri (-1), Joi (1 /ninsoare), Vineri (7), Sâmbătă (3), Duminică (0)

Sinaia: Luni (-10), Marţi (-8), Miercuri (-7), Joi (-2), Vineri (4), Sâmbătă (4), Duminică (6)

Vălenii de Munte: Luni (1), Marţi (1), Miercuri (1), Joi (2), Vineri (6), Sâmbătă (4), Duminică (6)

Mizil: Luni (0), Marţi (-1), Miercuri (0), Joi (2), Vineri (9), Sâmbătă (4), Duminică (1)

Vremea va fi rece la începutul săptămânii viitoare, însă normală pentru această perioadă a anului. Temperaturile vor creşte în zilele de vineri şi sâmbătă, urmând să coboare, din nou, duminică.

La munte, există şanse de ninsoare încă de joi.

 

 

Citiţi, mai jos, care vor fi temperaturile maxime înregistrate în cinci dintre oraşele prahovene, de luni, 16 ianuarie, până duminică, 22 ianuarie:

 

Ploieşti: Luni (1), Marţi (1), Miercuri (1), Joi (2), Vineri (8), Sâmbătă (4), Duminică (1)

Câmpina: Luni (-1), Marţi (-1), Miercuri (-1), Joi (1 /ninsoare), Vineri (7), Sâmbătă (3), Duminică (0)

Sinaia: Luni (-10), Marţi (-8), Miercuri (-7), Joi (-2), Vineri (4), Sâmbătă (4), Duminică (6)

Vălenii de Munte: Luni (1), Marţi (1), Miercuri (1), Joi (2), Vineri (6), Sâmbătă (4), Duminică (6)

Mizil: Luni (0), Marţi (-1), Miercuri (0), Joi (2), Vineri (9), Sâmbătă (4), Duminică (1)

 

 

Știri locale

protest_UniversitatiiPortalul de ştiri PH-ONLINE.RO informează că, în ciuda numărului mic de persoane prezente, ieri, la protestul din Ploieşti, pe reţelele de socializare au continuat dezbaterile legate de continuare acţiunii în ziua de azi. Ph-online scrie că ar fi trei variante de acţiune, în viziunea protestatarilor. Detalii, AICI
Știri locale

darius_mesca_1Portalul ph-online.ro scrie că ploieşteanul Darius Mesca apare pe lista celor 40 de învinuiţi pentru complot şi subminarea economiei naţionale, în dosarul "Gaze pentru InterAgro". Meşca a fost secretar de stat pentru energie în Ministerul Economiei în perioada 2005-2009, ca membru al Partidului Conservator. Ulterior, a fost susţinut de PNL.

Intergral, click AICI
Joomla SEF URLs by Artio