Știri locale

Știri locale

O femeie în vârstă de 52 de ani a fost rănită, luni seară, în Floreşti, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de o maşină venită de pe un drum fără prioritate, condusă de un tânăr. Vehiculul acestuia a fost proiectat într-un gard, lovind între timp şi un panou de informare de pe marginea drumului.

Read more: Impact teribil între două maşini, la Floreşti! O femeie a ajuns la spital
Știri locale

Au fost confirmate şase noi îmbolnăviri de pestă porcină africană în Prahova, la un porc dintr-o gospodărire din comuna Puchenii Mari şi cinci mistreţi de pe două fonduri de vânătoare. Prefectul județului, Cristian Ionescu, a convocat astăzi o ședință extraordinară a Centrului Local de Combatere a Bolilor Prahova, dar și una a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova.

Read more: Noi îmbolnăviri de pestă în Prahova, la un porc domestic şi mai mulţi mistreţi
Știri locale

O femeie a fost rănită, sâmbătă dimineaţă, după ce maşina în care era pasageră a intrat în coliziune cu un alt autoturism, în satul Coţofeneşti din comuna prahoveană Vărbilău.

Read more: O femeie a ajuns la spital, după o ciocnire între două maşini, pe DJ 102, la Coţofeneşti
Știri locale

Primarul comunei Podenii Noi, Mihai Alionte, este acuzat de localnici că ar fi ordonat tăierea, în mod ilegal, a zeci de arbori în satul Mehedința. Edilul are propria explicație, dar Poliția a confirmat că în acest caz a fost deschis un dosar penal, iar evenimentele fac obiectul unei anchete.

Read more: Primarul din Podenii Noi este acuzat de săteni că a ordonat tăierea ilegală a unor arbori. Ce...
Joomla SEF URLs by Artio