Știri locale

Știri locale

Serviciul Salvamont Buşteni a anunţat că a reuşit să găsească trupul tânărului de 22 de ani originar din Dâmboviţa care dispăruse la finalul lunii iulie pe Valea Caraimanului. Descoperirea a fost posibilă după ce un grup de turişti a descoperit întâmplător rucsacul victimei, adus de pe un vâlcel în urma ploilor din ultimele zile.

Read more: Trupul tânărului dispărut în iulie în Bucegi a fost găsit de salvamontiştii din Buşteni
Știri locale

Un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna prahoveană Ciorani a ajuns la spital cu răni severe, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost acroşat de o maşină. Şoferul a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii l-au găsit la scurt timp şi au constatat că acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Read more: Tânăr de 18 ani din Ciorani, lovit de un şofer băut, care a fugit apoi de la locul accidentului
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare. 

Vă prezentăm valorile indicatorilor fizico-chimici și bacteriologici pentru măsurătorile efectuate în data de 1 septembrie 2020, conform frecvenței de monitorizare avizată de Direcția de Sănătate Publică Prahova. 

BREAZA: Clor rezidual liber 0.21 (mg/l) - valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l), turbiditate 2.00 (NTU) - valoare maxim admisă ≤5NTU, indicatori bacteriologici – absent. 

COMARNIC: Clor rezidual liber 0.28 (mg/l) - valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l), turbiditate 1.27 (NTU) - valoare maxim admisă ≤5NTU, indicatori bacteriologici – absent. 

CÂMPINA: Clor rezidual liber 0.32 (mg/l) - valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l), turbiditate 1.57 (NTU) - valoare maxim admisă ≤5NTU, indicatori bacteriologici – absent.

AZUGA: Clor rezidual liber 0.44 (mg/l) - valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l), turbiditate 0.96 (NTU) - valoare maxim admisă ≤5NTU, indicatori bacteriologici – absent.

BUȘTENI: Clor rezidual liber 0.1 (mg/l) - valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l), turbiditate 0.43 (NTU) - valoare maxim admisă ≤5NTU, indicatori bacteriologici – absent.

SINAIA: Clor rezidual liber 0.35 (mg/l) - valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l), turbiditate 0.98 (NTU) - valoare maxim admisă ≤5NTU, indicatori bacteriologici – absent.

Următorul buletin informativ referitor la calitatea apei în Prahova va fi emis de societatea HIDRO PRAHOVA SA în data de 11 septembrie 2020.

Știri locale

Zona montană din Prahova se află sub cod portocaliu de vijelii până în această noapte, iar restul judeţului sub cod galben, iar ploile abundente au creat şi probleme cu alimentarea electircă. Din cauza cablurilor rupte de vânt sau de crengi doborâte, peste 8.000 de oameni, din 12 localităţi din Prahova, erau nealimentaţi vineri dimineaţă.

Read more: Peste 8.000 de oameni din Prahova au fost lăsaţi fără curent în urma vijeliei din noaptea de joi...
Știri locale

Un bărbat în vârstă de 73 de ani din comuna prahoveană Dumbrava, consilier local PSD şi candidat pentru un nou mandat, a fost prins la furat de porumb, pe timp de noapte, alături de fiul său. Alertat de paznici, proprietarul i-a prins pe hoţi şi i-a pus să dea jos porumbul din căruţă, toată scena fiind filmată. Poliţiştii au făcut verificări după ce filmarea a ajuns pe internet, însă spun că n-au mers mai departe, pe motiv că părţile au ajuns la o înţelegere.

Read more: Consilier local din Dumbrava surprins la furat de porumb. Păgubitul şi-a retras plângerea
Știri locale

Autorităţile locale din Dumbrava se alătură celor care vin în sprijinul elevilor, în această perioadă dificilă, în care școlarii au mare nevoie de echipamente care să le permită accesul la cursuri on-line.

Read more: DUMBRAVA: Copiii din familii cu venituri reduse vor beneficia de tablete, pentru a putea participa...
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA un program de suplimentare a resurselor de apă, pentru îmbunătățirea, la nivelul localității Blejoi, a sistemului alimentare cu apă și asigurarea unui debit corespunzător, conform necesităților abonaților din această zonă.

Read more: HIDRO PRAHOVA anunță investiții pentru suplimentarea resurselor de apă în comuna Blejoi
Știri locale

Echipaje de polițiști, jandarmi și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale au intervenit marți seară, la Românești, după ce un conflict a izbucnit între mai multe persoane.

Read more: Scandal uriaș izbucnit de la o ceartă în cuplu, la Românești. Bătăușii, potoliți abia la...
Știri locale

Prefectura Prahova a anunțat că a sesizat Garda de Mediu cu privire la incidentul petrecut miercuri dimineață, când în Ploiești și în localitățile limitrofe s-a resimțit un miros puternic de sulf (VEZI DETALII).

Read more: Prefectul cere Gărzii de Mediu să facă verificări în urma mirosului insuportabil resimțit miercuri...
Joomla SEF URLs by Artio