Știri locale

Știri locale

Un nou caz tragic aduce în atenția opiniei publice Spitalul de Pediatrie din Ploiești. Un bebeluș de doar șase luni de care avea grijă a murit la câteva ore după ce a fost dus la Spitalul de Pediatrie Ploiești cu febră!

Read more: Un bebeluș de numai 6 luni a murit la Spitalul de Pediatrie din Ploiești. "Închideți spitalul că...
Știri locale

Veolia Energie Prahova a anunțat că, vineri, va interveni în zona centrală a Ploieștiului, pentru remedierea unei avarii survenite pe circuitul primar de termoficare. DIn păcate, acest lucru impune întreruperea furnizării agentului termic, pentru mai multe ore, în tot centrul municipiului.

Read more: Mii de ploieșteni rămân, vineri, fără apă caldă și căldură. Avarie majoră în zona centrală!
Știri locale

Două evenimente de referință pentru proprietarii și pasionații de automobile de epocă sunt programate să aibă loc, în Prahova, la începutul anului. Iar Sinaia este numitorul comun, stațiunea de pe Valea Prahovei urmând să găzduiască, luna viitoare, popasul tradițional în cadrul Old Cars Rally, iar la finalul lui iunie deja celebrul Concurs de Eleganță.

Read more: Sinaia devine, în următoarele luni, punct de atracție pentru pasionații de automobile de epocă
Știri locale

Situația semnalată luni de APH, privind poluarea masivă cu dioxid de sulf a Ploieștiului (VEZI DETALII), a intrat în atenția deputatului USR de Prahova Dan Rădulescu. Acesta a anunțat că va solicita un raport autorităților competente să stabilească vinovații.

Read more: Semnalul de alarmă tras de APH, în atenția parlamentarilor de Prahova. Deputatul Dan Rădulescu:...
Știri locale

Sunt zile de coșmar pentru Costin Vlad, un tânăr învățător din Lipănești care, anul trecut, după ce a ajuns la medic din cauza stărilor de rău pe care le acuza, a aflat că are de dus o luptă cruntă: cu cancerul.

Read more: Un tânăr învățător din Lipănești luptă cu cancerul: „Doamne, dă-mi putere să trec și peste asta!“
Știri locale

Un autoturism condus de un minor în vârstă de 15 ani a lovit un motociclist duminică seara, în jurul orelor 21, în zona intersecției dintre șoseaua Vestului și Mărășești, din municipiul Ploiești. Autoturismul a părăsit locul accidentului, continuând deplasarea până în intersecția din șoseaua Vestului cu strada Domnișori, unde a lovit trei autoturisme parcate. Minorul aflat la volan a părăsit mașina și a fugit de polițiști, însă oamenii legii l-au depistat rapid. Motociclistul nu are nevoie de spitalizare. Poliția informează că în cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind în desfășurare. Foto cititori

accident domnisori minor ploiesti 31 martie 2019

Știri locale

Trei autoturisme implicate într-un accident petrecut sâmbătă după-amiază, în zona hotelului Central, au fost avariate serios. Una dintre ele a fost proiectată pe trotuar, chiar în zona trecerii de pietoni.

Read more: Trei mașini s-au făcut praf, sâmbătă după-amiază, în centrul Ploieștiului (FOTO)