Știri locale

Știri locale

Patru autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe Drumul Național 1B, în localitatea Loloiasca. Echipajele de urgență ale Ambulananței și Poliției s-au deplasat la fața locului pentru a acorda primul ajutor. Din primele informații furnizate de Poliție, evenimentul rutier ar bloca șoseaua pe direcția Ploiești-Buzău, iar două persoane sunt asistate medical. La ora 22.10, traficul rutier se desfășura alternativ, în zona unde s-a produs accidentul rutier. Poliția continuă cercetările. Foto cu titlu ilustrativ / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Știri locale

Un accident rutier s-a produs duminică seara, în jurul orelor 18, pe drumul județean 102 B de pe raza comunei Drajna. Din primele informații oferite de Poliție, în evenimentul rutier au fost implicate o căruță și un autoturism, incidentul rutier producându-se pe fondul neacordării de prioritate. O fată de 16 ani, pasager în căruță, este rănită, la fața locului fiind trimise echipaje de Salvare. Foto cu titlu ilustrativ. Revenim cu amănunte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Știri locale

Polițiștii din Vălenii de Munte au avut parte, sâmbătă, de o urmărire în toată regulă, dar și de un scandal provocat de un bărbat depistat în trafic, la volanul unui autoturism, deși avea permisul de conducere reținut.

Read more: Urmărire și scandal, la Vălenii de Munte. Protagonistul, un conducător auto beat și fără permis de...
Știri locale

Un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul într-un stâlp de electricitate azi-noapte, în orașul Vălenii de Munte. În urma incidentului, două persoane au fost rănite, dintre care una a fost încarcerată în autoturism. 

Evenimentul rutier a avut loc pe strada Ștefan Octavian Iosif din Vălenii de Munte. La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Știri locale

România s-a aflat printre cele 26 de națiuni prezente la cel mai important eveniment de celebrare și premiere a performanței în sporturile de iarnă, gală de la care reprezentanții orașuli Sinaia s-au întors acasă cu premiul pentru cea mai frumoasă stațiune de schi din România.

Read more: GALA WORLD SKI AWARDS | Sinaia câștigat premiul pentru cea mai frumoasă stațiune de schi din România
Știri locale

Un autoturism a derapat și a lovit un stâlp de alimentare cu energie electrică în satul Plavia din comuna prahoveană Iordăcheanu. În urma impactului, stâlpul s-a înclinat, a fost chemată o mașină de intervenție a companiei Electrica pentru a remedia avaria. Sursa: Poliția Prahova/Foto caracter ilustrativ

Știri locale

Un elev în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic Elie Radu din Ploiești este cercetat penal după ce vineri, în jurul prânzului, a aprins și aruncat în curtea liceului mai multe petarde. Comunicatul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova:

Read more: Elev al unui colegiu din Ploiești, cercetat penal după ce a fost prins vineri aruncând petarde în...
Știri locale

Tânăra tâlhărită în scara unui bloc spune că a avut noroc și că autorul atacului trebuie să răspundă în fața legii. Fata spune că a avut pierderi de memorie și că probabil a fost atacată pentru că avea telefonul și alte lucruri de valoare la vedere.

Read more: Fata lovită cu BESTIALITATE în scara unui bloc: Am avut noroc, putea să fie mai rău. Un om normal...
Știri locale

UPDATE 13.30. Alertă la UPG. Zeci de persoane evacuate. Oficiali: Gluma proastă care a pus pe jar autoritățile. Un student ar fi golit un spray lacrimogen pe scări link

UPDATE; 12.15: Din primele concluzii ale ISU și ale departamentului CRBN substanțe chimice, radiologice și nucleare, se pare că în incinta UPG ar fi fost folosit un spray iritant lacrimogen, a explicat purtătorul de cuvânt al UPG, Anca Dobrinescu.

Update 11.57: ISU Prahova: Conform măsurătorilor, nu s-au identificat gaze sau alte substanțe periculoase. Incidentul s-a produs într-un laborator de la etajul al patrulea din clădirea UPG. 

11.50. Zece persoane acuză stări de greață, amețeli și pierderi de cunoștință. Un băiat și o fată au fost preluați de Ambulanță.

 

Read more: UPDATE. Un băiat și o fată sunt transportați la spital. ALERTĂ la UPG! Zeci de persoane sunt...