Știri locale

Știri locale

În contextul creșterii numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus la nivel naţional, pentru a preveni răspândirea bolii în Prahova, președintele Consiliului Județean, Bogdan Toader, le-a solicitat operatorilor de transport care efectuează curse regulate de persoane între localitățile județului să îşi adapteze programul, astfel încât să evite aglomerarea călătorilor.

Read more: Noi modificări în programul curselor de călători din Prahova. Anunţ oficial făcut azi de Consiliul...
Știri locale

Prefectura Prahova a anunţat miercuri noi modificări privind programul de lucru cu publicul la nivelul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul tip de coronavirus. Astfel, de săptămâna viitoare, punctul de lucru din Câmpina îşi suspendă activitatea, iar cel din Ploieşti rămâne deschis, dar în condiţii speciale.

Read more: Serviciul Paşapoarte Câmpina îşi suspendă activitatea, de săptămâna viitoare
Știri locale

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești efectuează miercuri şapte percheziții în municipiu, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuințe. Cinci mandate de aducere vor fi puse în executare, a anunţat Poliţia Prahova.

Read more: Percheziţii în Ploieşti, la mai mulţi bărbaţi suspectaţi de furturi din locuinţe
Știri locale

Primarul comunei Dumbrava, Marian Apostol, a decis restricționarea accesului în locuri de joacă și terenuri de sport din localitate, ca măsură pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Read more: Măsuri anunțate și la Dumbrava, pentru protejarea locuitorilor comunei de epidemia de coronavirus
Știri locale

Un accident care se putea transforma într-o tragedie a avut loc duminică dimineață, pe sensul spre Ploiești al DN 1, în zona Paralela 45. Evenimentul a fost provocat de un adolescent de 16 ani care, pe lângă faptul că nu avea permis, s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Read more: Un minor beat și fără permis s-a răsturnat cu mașina pe DN 1, în zona Paralela 45
Joomla SEF URLs by Artio