Știri locale

Știri locale

Administrația locală a comunei Dumbrava, condusă de primarul Marian Apostol, încearcă să obțină de la Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, fonduri în vederea finanțării proiectului de modernizare a două drumuri comunale.

Read more: Primăria Dumbrava solicită, de la CNI, fonduri pentru modernizarea unor drumuri de interes local
Știri locale

Reprezentanții părinților din C. N. "Nichita Stănescu" Ploiești le cer acestora părerea despre variantele propuse pentru reluarea cursurilor, începând din 14 septembrie.

Read more: Părinții elevilor de la C. N. "Nichita Stănescu" au primit chestionare privind reluarea cursurilor...
Știri locale

Salvatorii din cadrul Salvamont Bușteni și Salvamont Prahova au organizat, sâmbătă, o nouă operațiune de căutare în Bucegi, în speranța că vor da de urma unui tânăr din Dâmbovița dispărut în iulie, se pare pe Valea Caraimanului.

Read more: O nouă rundă de căutări, în Bucegi, după dispariția unui tânăr din Dâmbovița
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează că apa distribuită  în aria de operare se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA: Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 28 august 2020
Știri locale

Dacă, acum câteva zile, când autoritățile prahovene furnizau în premieră situaţia cazurilor active de coronavirus, pe localități, erau un oraș și 15 comune fără nicio persoană bolnavă, până astăzi situația s-a schimbat.

Read more: Lista localităților prahovene fără cazuri active de coronavirus este tot mai scurtă
Joomla SEF URLs by Artio