Știri locale

Știri locale

Un agent de livrări din Ploiești a reclamat, la Poliție, faptul că unul dintre clienții săi a refuzat să-i achite comanda și l-a amenințat cu o armă care părea reală. Agresorul a fost arestat preventiv.

Read more: Agent de livrări amenințat cu arma, la Ploiești, de un client care nu a vrut să achite...
Știri locale

Primarul comunei Lipănești, Robert Nica, a anunțat, joi, semnarea contractului de execuție pentru obiectivul ,,Amenajare refugii de transport în comun pe DN1A și lucrări conexe ale acestora în comuna Lipănești".

Read more: LIPĂNEȘTI | Lucrări pentru creșterea siguranței pietonilor, pe DN 1A
Știri locale

Mai multe percheziții au loc în Ploiești, miercuri dimineață, într-un dosar de înșelăciune cu prejudiciu estimat, deocamdată, la 55.000 de lei. Polițiștii din municipiu au descris modul de operare adoptat de escroci și le solicită celor care îl recunosc să informeze autoritățile, pentru continuarea cercetărilor.

Read more: Escrocherie inedită pusă la cale de un grup de ploieșteni. Poliția lansează un apel public, pentru...
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A va întrerupe, miercuri, pe 17 iunie, distribuția apei potabile în orașul Sinaia, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare-igienizare a rezervoarelor Calea Codrului.

Read more: HIDRO PRAHOVA anunță lucrări de igienizare, la rezervoarele din Sinaia. Furnizarea apei potabile...
Știri locale

ISU Prahova a anunțat, în această dimineață, că subunitățile de pompieri de la Câmpina, Plopeni și Băicoi au redevenit operative, după măsurile adoptate în urma testării pozitive, cu coronavirus, a 20 de pompieri.

Read more: Activitate reluată, marți dimineață, în subunitățile ISU Prahova din Câmpina, Băicoi și Plopeni
Joomla SEF URLs by Artio