Știri locale

Știri locale

Asociația "Prahova în Acțiune" pregătește, pentru perioada sărbătorilor de iarnă, o campanie umanitară prin care își propune să strângă donaţii pentru familii nevoiașe din localitățile izolate ale județului.

Read more: Caravana umanitară "Prahova în Acțiune" pornește la drum în luna decembrie
Știri locale

Zeci de polițiști au fost mobilizați, la Ploiești, duminică după-amiază, după ce un părinte a anunțat, la 112, că băiatul său, în vârstă de 9 ani, ar fi plecat din fața locuinței.

Read more: Alertă în Ploiești, după ce un copil de 9 ani a dispărut din fața locuinței. Mesajul polițiștilor...
Știri locale

Un ploieștean de 40 de ani le-a dat de furcă polițiștilor, duminică, după ce i-a alergat prin vreo două cartiere, a provocat un accident rutier, apoi i-a provocat pe oamenii legii să demonstreze că el se afla, într-adevăr, la volanul mașinii implicate în evenimentele amintite.

Read more: Ploieștean reținut după o urmărire care s-a lăsat cu avarierea a trei mașini. Individul și-a băgat...
Știri locale

Peste 600 de voluntari au participat, sâmbătă, la o acţiune masivă de plantare decopaci aproape de râul Teleajen, în comuna prahoveană Lipăneşti. Au fost plantaţi 12.000 de puieţi de salcâm, anunţă autorităţile locale, care vorbesc despre un record atins în comună.

Read more: Record la Lipăneşti: 12.000 de puieţi plantaţi sâmbătă, în cadrul proiectului "New trees for new...
Știri locale

O locuință din Florești a fost cuprinsă de flăcări, vineri după-amiază. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar o a treia a fost găsită decedată.

Read more: Incendiu la Florești, vineri după-amiază! În podul locuinței a fost găsit un bărbat decedat
Știri locale

Polițiștii din Blejoi au fost sesizați, joi după-amiază, cu privire la dispariția unei femei din Mureș de care rudele nu mai știu nimic din 30 octombrie, când aceasta ar fi plecat din București spre Hunedoara. Ultima dată ar fi fost văzută în Prahova.

Read more: Femeie din Mureș căutată de polițiști. Ultima dată a fost văzută în Prahova, miercuri după-amiază
Știri locale

Un polițist din cadrul IJP Prahova, martor la accidentul petrecut marți după-amiază, la Brebu, din cauza cauciucului unui autobuz, care a explodat, este eroul celor două persoane rănite în urma impactului.

Read more: Un polițist aflat în timpul liber, primul care a sărit în ajutorul victimelor, după accidentul cu...
Joomla SEF URLs by Artio