Știri locale

Știri locale

Un bărbat de 37 de ani care circula pe carosabil a fost lovit în plin, luni seară, pe DN 1A. Alte două persoane au ajuns la spital, cu o oră mai devreme, în urma unui accident petrecut pe același drum național, în Prahova.

Read more: Un bărbat de numai 37 de ani a fost spulberat de mașină, pe DN 1A
Știri locale

Polițiștii se adaptează vremurilor, așa că, în dotarea agenților de la rutieră a intrat, de ceva vreme, alături de etilotest, și Drugtestul. Dispozitivul a fost "pus la treabă" la Ploiești, în timpul unei acțiuni de amploare derulate în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Read more: Razie pe șoselele din Ploiești, ieri noapte. Polițiștii au depistat un șofer drogat gonind prin...
Știri locale

Copiii înscriși la Grădinița nr. 40 din Ploiești (zona Baraolt) vor avea parte de o surpriză colorată când vor reveni la cursuri. Totul de datorează elevilor de la Colegiul de Artă "Carmen Sylva" care, cu imagine, talent și dăruire au transformat, în câteva zile, zidurile mâzgălite de adolescenții din cartier.

Read more: Exemplul dat de elevii Colegiului de Artă "Carmen Sylva" din Ploiești. Zidurile mâzgălite ale...
Știri locale

Un tânăr și-a pierdut viața și altul a fost rănit grav după ce mașina în care se aflau a lovit un cal, apoi s-a răsturnat într-o curte. Tragedia s-a petrecut la miezul nopţii, sâmbătă spre duminică, pe DN 1A, în apropiere de Ploiești.

Read more: Accident mortal pe DN 1A, lângă Ploiești. O mașină a izbit un cal, în miez de noapte, pe drumul...
Joomla SEF URLs by Artio