Știri locale

Știri locale

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova vine cu o nouă solicitare de alocare a unor fonduri de la Guvern pentru lucrări de reparaţii la infrastructura rutieră în urma calamităţilor naturale de la finalul lunii mai şi începutul acestei luni. Nota de plată, în urma pagubelor produse de inundaţii şi alunecări de teren, depăşeşte 77 de milioane de lei pentru 22 de primării şi Consiliul Judeţean, în contextul în care, săptămâna trecută, CJSU mai aprobase o solicitare similară, pentru 64,6 milioane.

Read more: Pagube de poporţii în Prahova. Autorităţile cer încă 77 de milioane de lei pentru reparaţii în...
Știri locale

Nouă femei și trei bărbați au ajuns după gratii, joi seară, polițiștii hotărând reținerea a 12 din cele 15 persoane audiate în urma unor percheziții derulate, în cursul zilei de joi, în cartierul ploieștean Bereasca. În timpul descinderilor, mascații au găsit, la adresele vizate, un adevărat arsenal.

Read more: 12 persoane, majoritatea femei, reținute la Ploiești. Săbii, sulițe, cuțite și topoare, găsite în...
Știri locale

Descoperire macabră în comuna Dumbrava din Prahova! Un bărbat care săpa o fosă septică în curte a dat peste oase umane. Îngrijorat, omul a sunat repede la 112. Autorităţile spun că ar putea fi vorba chiar despre o groapă comună, cel mai probabil din al Doilea Război Mondial.

Read more: Un prahovean a descoperit oseminte umane în timp ce săpa o fosă. Ar putea fi vorba de o groapă...
Știri locale

Anchetatorii l-au trimis în judecată, în această săptămână, pe tânărul de 23 de ani bănuit că, în urmă cu aproape o lună, ar fi ucis o tânără de 19 ani, al cărei trup a fost găsit într-o zonă împădurită din comuna Râfov.

Dosarul a ajuns pe rolul Tribunalului Prahova, bărbatul de 23 de ani, devenit de fapt suspect la scurtă vreme după găsirea cadavrului, urmând să fie judecat pentru omor.

Trupul tinerei a fost descoperit pe 19 mai, într-o pădure din zona localității prahovene Râfov. Aceasta era dezbrăcată de la râu în jos, potrivit informațiilor apărute la vremea respectivă. Pe trup au fost găsite urme de violență și indicii că victima ar fi fost izolată.

Cel acuzat de comiterea crimei era cioban la o stână din apropiere.

Foto ilustrație

Știri locale

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au definitivat cercetările într-un dosar penal pe care l-au înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, privind cazul unui prahovean bănuit de evaziune fiscală.

Read more: Prahovean acuzat de evaziune fiscală de peste 1,2 milioane de lei
Știri locale

Flagrant la Ploiești, marți, într-o bancă din Ploiești, pentru prinderea unui individ care depusese un dosar cu documente false, în vederea obținerii unui credit de zeci de mii de euro.

Read more: Un bărbat care încerca să ia un împrumut uriaș, cu acte false, a fost săltat cu mascați chiar de...
Știri locale

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social în Mun. Ploieşti, Str. Peneș Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, reprezentată prin Director General Badea Alexandru, va aduce la cunoştinţă că în perioada 18 iunie – 24 iunie 2019  se vor efectua servicii de dezinsecţie pe suprafaţa domeniului public al Municipiului Ploieşti, în baza Contractului Subsecvent nr. 14607/13.07.2018 încheiat între Municipiul Ploieşti şi S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

Read more: COMUNICAT DE PRESĂ - Coral Impex anunță intervenții pentru dezinsecție, la Ploiești și Parcul Bucov