Știri locale

Știri locale

Prefectura Prahova a realizat un bilanţ al pagubelor produse de calamităţile naturale în primele trei luni ale lui 2019, bilanţ care arată că mai multe case, podeţe, drumuri locale şi judeţene şi reţele de utilităţi publice au fost afectate de alunecări de teren, în timp ce mai multe lucrări de apărări de mal pe cursul unor pârâuri au fost distruse complet.

Read more: Locuinţe, drumuri şi poduri afectate de alunecările de teren. Vezi bilanţul calamităţilor din...
Știri locale

Mai multe casele sunt într-un risc mare de prăbuşire, în comuna Ceraşu, din nordul judeţului Prahova, după ce alunecările de teren au afectat mai mulţi versanţi. Pământul are tendinţa s-o ia la vale cu tot cu locuinţele sau anexele gospodăreşti situate deasupra, avertizează Primăria, care solicită sprijin de la autorităţile judeţene şi cele centrale. Au fost afectate şi mai multe cursuri de apă şi lucrări de apărare de mal, dar şi drumuri locale.

Read more: Mai multe case din Ceraşu sunt în pericol de prăbuşire din cauza alunecărilor de teren
Știri locale

Primăria Sinaia a anunțat că, de la 1 aprilie, în stațiunea de pe Valea Prahovei va funcționa un birou de Relații cu Publicul al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI).

Read more: De la 1 aprilie, la Sinaia va funcționa un birou al Oficiului de Cadastru. Ce localități va...
Știri locale

Campania lansată în urmă cu câțiva ani de Asociația "Se Poate", în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Lipănești, continuă și în această primăvară cu o nouă acțiune de plantare, care va completa cea mai nouă pădure din Prahova cu încă 25.000 de puieți.

Read more: NEW TREES FOR NEW LIFE | Încă 25.000 de puieți vor fi plantați la Lipănești, unde ia naștere cea...