Știri locale

Știri locale

Un autobuz scăpat de sub control a creat mari pagube materiale, joi dimineaţă, în zona de sud a judeţului Prahova, după ce a derapat, ieşind de pe şosea şi lovind un autoturism, un gard şi o casă. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 7.15, pe Drumul Judeţean 101D, în comuna Moara Domnească.

Read more: Un autobuz care a derapat a făcut prăpăd pe şosea, la Moara Domnească. A lovit o maşină, a dărâmat...
Știri locale

Două autobuze care efectuau curse de călători au fost implicate într-un accident, produs joi dimineaţă, în jurul orei 6.40, pe Drumul Judeţean 145, în comuna Măgureni, în zona de deal a judeţului Prahova. Primele speculaţii sunt că accidentul a avut loc dinn cauza poleiului, în condiţiile în care pe mai multe drumuri din Prahova au fost mari probleme, la primele ore, din acelaşi motiv.

Read more: Două autobuze care efectuau curse de persoane s-au ciocnit pe DJ 145, la Măgureni
Știri locale

Trafic blocat, joi dimineaţă, în satul Popeşti din comuna Brazi, la câţiva kilometri de Ploieşti, după ce un autobuz a derapat şi s-a izbit într-un stâlp de pe marginea drumului. Stâlpul din beton a fost retezat în urma impactului violent şi a căzut pe carosabil, blocând şoseaua pe aproape întreaga lăţime. Mai bine de o oră, până la ridicarea obstacolului, traficul rutier a fost complet blocat pe aici. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Read more: Trafic blocat la Popeşti, după ce un autobuz a dărâmat un stâlp din beton - FOTO
Știri locale

Un vehicul de mare tonaj care efectua un transport agabaritic a rămas blocat, joi dimineaţă, pe DN 1A, într-o pantă, în localitatea prahoveană Homorâciu. Traficul rutier în zonă a fost restricţionat mai bine de o oră, până la eliberarea şoselei.

Read more: DN 1A, blocat mai bine de o oră, în Prahova, din cauza unui transport agabaritic blocat într-o pantă
Știri locale

Tăriat, de la sud la nord, de DN1A, Ploieşti-Cheia, oraşul Vălenii de Munte, una dintre cele mai mari localităţi din zona de nord-est a judeţului Prahova, va avea o şosea de centură. Primarul localităţii, Florin Constantin, a anunţat astăzi că instituţia va lansa în această săptămână o procedură de achiziţie publică.

Read more: Oraşul Văleni va avea o şosea de centură. Primăria lansează vineri licitaţia pentru s.f.
Știri locale

Primăria municipiului Ploiești, prin Administrația Parcului Memorial “Constantin Stere” Ploiești, organizează o nouă ediție a evenimentului “Crăciunul animalelor”, vineri, 21 decembrie 2018, la ora 09.00, la grădina zoologică, au anunţat autorităţile locale într-un comunicat de presă.

Read more: "Crăciunul animalelor", sărbătorit la ZOO Bucov. Intrare liberă, vineri, la grădina zoologică
Știri locale

Consiliul Judeţean Prahova a anunţat finalizarea lucrărilor pe Drumul Judeţean 140, şosea care leagă satele Strejnicu şi Târgşoru Nou şi care a fost asfaltată în premieră acum, după ce, până la acest proiect, pe aici se circula foarte greu, pe un drum pietruit şi plin de hârtoape.

Read more: S-au terminat lucrările de asfaltare pe DJ 140. Azi a început recepţia şoselei dintre Strejnic şi...
Știri locale

După ravagiile făcute de pesta porcină africană, alte două boli amenință gospodăriile și fermele din România. Este vorba despre pesta micilor rumegătoare și gripa aviară. La Ploiești au fost luate primele măsuri, pentru prevenirea apariției unor asemenea focare.

Read more: Autoritățile impun restricții la comercializarea păsărilor vii, la Ploiești, de teama gripei aviare
Știri locale

17:24. Un bărbat în vârstă de 59 de ani și-a pierdut viața miercuri seara, în localitatea Valea Călugărească, după ce a fost lovit, succesiv, de două autoturisme. Evenimentul rutier a avut loc în dreptul restaurantului Colina Grande din localitate. 

Potrivit primelor cercetări ale Poliției, bărbatul era șoferul unui tir din Caraș găsit parcat pe marginea șoselei, cu motorul pornit, iar omul a încercat să traverseze strada prin loc nepermis. La ora 19.03, traficul e fost reluat, anunță IPJ Prahova. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Știri locale

Arena Naţională din Capitală va găzdui patru meciuri la Campionatul European de fotbal din 2020, iar autorităţile române vor să le ia ochii suporterilor care vor ajunge în ţară şi cu o sumedenie de obiective turistice. N-avem noi infrastructura prea bine pusă la punct, însă guvernanţii speră să atragă, cu ocazia EURO 2020, un număr cât mai mare de turişti. Autorităţile au selectat deja şase judeţe, printre care se află şi Prahova, care va fi promovată pe site-ul oficial UEFA în perioada competiţiei.

Read more: Obiectivele turistice din Prahova, promovate de UEFA cu ocazia Campionatului European de fotbal