Marți, 12 Decembrie 2017
 

Știri locale

O fetiță din Pucheni are nevoie de ajutor. Adina Elena are opt ani și este diagnosticată cu o formă gravă de cancer

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 23 February 2017 09:45  |  Category: Știri locale

caz-pucheni-spital-cancer adina elenaAre numai opt ani și jumătate. Pe 28 decembrie 2016, când toată lumea se pregătea de Anul Nou, familia Adinei a primit un verdict groaznic. Adina suferă de limfom non Hodgkin abdominal, o formă de cancer limfatic. Acum, fetița este internată la „Spitalul Marie Curie".

Adina este în clasa a II-a, la Școala Generală din Pucheni. De două luni viața i-a devenit un adevărat coșmar. Părinții nu au nicio explicație la cât de rapid a evoluat boală. Diagnosticul este unul îngrozitor: cancer limfatic, „cu proliferare tumorală malignă de tip limfoid, cu celule de talie medie, cu arii întinse de necroză"... Pentru orice părinte un astfel de diagnostic este groaznic. Dar asta nu înseamnă că nu există speranță..

Compartiment de fizioterapie dotat după standarde europene inaugurat vineri la Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte

Written by Administrator  |  Created on Friday, 17 February 2017 14:42  |  Category: Știri locale

sectie-fizioterapie-valenii-de-munte7Investiția inaugurată astăzi se ridică la valoarea de 1,6 milioane de lei, clădirea propriu-zisă costând de 1,1 milioane de lei, restul reprezentând mobilier și aparatură.

Finanțarea a fost făcuta cu bani de la bugetul local în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova. Noul compartiment are o capacitate de 20 de paturi. Saloanele sunt dotate cu două - trei paturi, plasme și grupuri sanitare.

Foto: observatorulph.ro

sectie-fizioterapie-valenii-de-munte2

Ploiești: Cetățenii care nu își curăță zăpada și gheața din fața locuinței riscă amenzi care pot ajunge la 1500 lei

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 11 February 2017 22:50  |  Category: Știri locale

viscolNeefectuarea sau efectuarea necorespunzătoare de către persoanele fizice sau juridice a operațiilor de menținere a curățeniei, înlăturare a zăpezii, gheții sau poleiului, a trotuarelor și rigolelor (inclusiv a grătarelor gurilor pluviale), din dreptul locuințelor sau sediilor constituie contravenție, iar sancțiunile ce pot fi aplicate de Poliția Locală Ploiești sunt cuprinse între 500 și 1500 de lei pentru persoanele fizice și între 1000 și 2500 de lei pentru persoanele juridice, se anunță într-un comunicat al Primăriei Ploiești

Târgul Mierii Câmpina: Evenimentul are loc în ultimul weekend din februarie

Written by Administrator  |  Created on Friday, 10 February 2017 19:18  |  Category: Știri locale

targ bunatatiConsiliul Local Câmpina a aprobat în ședință extraordinară finanțarea Târgului Mierii. Consilierii locali au acceptat să plătească de la bugetul local suma de 24.000 lei doar pentru promovarea evenimentului.

rezist ploiestiDupă ce guvernul Grindeanu a abrogat celebra Ordonanță 13, numărul protestatarilor a scăzut, așa cum era de așteptat.

ploiesti proteste sambataAproximativ 7.000 de oameni au ieșit din nou în stradă, sâmbătă seară, în Ploiești, pentru a protesta împotriva corupției și a ordonanței de modificare a legislației penale.

ploiesti protestLa Ploiești sunt 6.000 de oameni în stradă care protestează împotriva guvernului și a ordonanțelor de modificare a codurilor penale.

Fost polițist prahovean bătut cu bestialitate la un restaurant. Exclusiv ziarulincomod.ro

Written by Administrator  |  Created on Monday, 30 January 2017 21:36  |  Category: Știri locale

bataieUn fost polițist de la Poliția Sinaia, Gheorghe Haralambie Burlacu, în vârstă de 41 de ani, a fost bătut cu bestialitate sâmbătă noapte, la restaurantul Antonia din Comarnic! Se pare că scandalul a început în jurul orei 22.30, iar fostul polițist a fost chiar cel care a sunat la 112 pentru a reclama că a fost agresat.

Șocant: Femeia care și-a forțat copila să se prostitueze: „O îmbăta mami și prieteni de-ai ei"

Written by Administrator  |  Created on Monday, 30 January 2017 21:22  |  Category: Știri locale

breaza fetita prostitutieTânăra din Breaza, condamnată la închisoare pentru că și-a forțat fetița de șase ani să se prostitueze, dă vina pe mama sa, pe care o acuză că poartă întreaga vină pentru tot ceea ce i s-a întâmplat, notează observatorulph.ro

descarcerareConform bilanțului pe anul 2016 efectuat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova, echipajele SMURD încadrate pe autospecialele de descarcerare au intervenit, pentru permiterea accesului și degajarea victimelor, la 334 de accidente de diferite tipuri în care au fost implicate 286 de persoane, dintre care 18 minori.

isu bilant 1ISU Prahova a făcut astăzi bilanțul pe 2016. Echipajele ISU au adunat 14.082 de intervenții, din care 9.713 au fost acțiuni SMURD și 4.369 au fost alte situații de urgență, incendii, arderi necontrolate, alunecări de teren, inundații, asanări și distrugeri de muniție, salvări de persoane și animale, etc.