Știri locale

Știri locale

Poliția Boldești și Inspectoratul pentru Situații de Urgență au fost alertate, vineri dimineață, cu privire la faptul că un tânăr din localitatea amintită vrea să se atunce de pe o antenă din zona centrală a orașului.

Read more: Un bărbat amenință că se aruncă de la înălțime, la Boldești. Omul e supărat că soția vrea să-l...
Știri locale

Un polițist din Păulești este amenințat, de mai multă vreme, de un individ certat cu legea. Cazul a fost dezvăluit de Sindicatul Europol după ce amenințările fostului pușcăriaș s-au îndreptat și împotriva familiei polițistului. Sindicaliștii acuză Inspectoratul Județean de Poliție că nu are nicio reacție în această situație, dar și că procurorii au în lucru de un an dosarul de ultraj întocmit după un incident anterior.

Read more: Poliţist din Prahova ameninţat în repetate rânduri de un fost pușcăriaș condamnat pentru tentativă...
Știri locale

Un conflict izbucnit între câţiva indivizi, marți seară, pe o stradă din zona vest a Ploieștiului, s-a terminat la spital. Unul dintre bărbații implicați a fost tăiat de altul, prietenul unei cunoștințe, cu un cuțit. Totul s-ar fi petrecut pe fondul consumului de alcool, spun polițiștii, care au deschis dosar penal în urma incidentului.

Read more: Scandal în vestul Ploieștiului, marți seară. Un bărbat a ajuns la spital, altul s-a ales cu dosar...
Știri locale

Trei echipaje de stingere al ISU Prahova, ajutate de voluntari locali, intervin marţi dimineaţă la un service auto din oraşul Buşteni. În interior se află trei autoturisme, potrivit informaţiilor transmise la 112.

Read more: Încă un incendiu la un service auto din Prahova. Trei maşini sunt în service-ul cuprins de flăcări...
Știri locale

Polițiștii din cadrul Secţiei Nr. 2 de Poliţie Ploiești au fost sesizaţi, duminică, de familia unui bărbat de 75 de ani, cu privire la faptul că acesta a fost externat, în cursul zilei de sâmbătă, dar nu a mai ajuns la domiciliu.

Read more: Ploieștean dispărut fără urmă, imediat după externare
Joomla SEF URLs by Artio