Știri locale

Știri locale

Un autoturism condus de o șoferiță în vârst de 22 de ani a lovit o autospecială de Poliție aflată în misiune. Accidentul s-a produs sâmbătă seara, în jurul orelor 21, la intersecția străzilor Stadionului cu Poștei. Din primele informații furnizate de IPJ Prahova, șoferița ar fi traversat intersecția pe culoarea verde a semaforului, însă nu a observat autospeciala Poliției aflată în misiune, care se deplasa cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Read more: O mașină a Poliției aflată în misiune a fost lovită la intersecția Stadionului cu Poștei din...
Știri locale

HIDRO PRAHOVA SA a anunțat că apa distribuită în aria de operare se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 12 iunie 2020
Știri locale

Un prahovean a postat, pe Facebook, un mesaj dur la adresa un taximetrist de la o companie din Ploiești, pe care l-a surprins în trafic aruncând gunoiul pe geamul mașinii.

Read more: Taximetrist din Ploiești, făcut de râs pe Facebook după ce a fost surprins aruncând gunoiul pe geam
Știri locale

Opt persoane au fost audiate, iar șase dintre ele și-au petrecut noaptea după gratii,fiind reținute de polițiști în urma unui scandal care a avut loc săptămâna trecută, în Ploiești.

Read more: Șase persoane au fost reținute, la Ploiești, după un scandal în care mai multe mașini au fost...
Știri locale

Peste 50 de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost mobilizați, joi după-amiază, pentru o acțiune de amploare derulată pe raza comunelor Florești, Măgureni, Filipeștii de Târg și Filipeștii de Pădure.

Read more: 80 de sancțiuni aplicate în urma unei razii în zona Florești - Măgureni - Filipești
Știri locale

Apa Nova Ploiești va opri, la noapte, alimentarea cu apă potabilă a unor blocuri de pe străzile Democrației și Jianu, pentru efectuarea unor lucrări de reparații.

Read more: Apa Nova Ploiești anunță oprirea furnizării apei potabile, la noapte, pentru consumatorii de pe...
Știri locale

Opt mandate de aducere sunt puse în aplicare joi, de polițiștii ploieșteni, în urma perchezițiilor derulate pe raza municipiului, împreună cu jandarmii de la Gruparea Mobilă.

Read more: Percheziții în Ploiești, în urma unui scandal care s-a lăsat cu distrugerea unor mașini
Joomla SEF URLs by Artio