Știri locale

Știri locale

Toamna se numără bobocii. La Ploiești, însă, toamna se numără jucăriile, jocurile, hăinuțele care le-ar prinde bine altor copii. Iar proprietarii își dau întâlnire cu clienții de vârsta lor la Sala Sporturilor Olimpia. Bazarul Copiilor revine la Ploiești, cu o nouă ediție.

Read more: Bazarul Copiilor revine la Ploiești, în septembrie, cu o nouă ediție de toamnă
Știri locale

A început sezonul aprovizionării cămărilor, dar nu numai gospodinele iau piețele cu asalt, ci și polițiștii, Vineri, aceștia au organizat p razie de amploare, la Puchenii Mari, în una dintre cele mai cunoscute piețe din județul Prahova. În timpul unei singure acțiuni au dat peste 80 de amenzi, în valoare de peste 100.000 de lei.

Read more: Razie în una dintre cele mai mari piețe din Prahova. Polițiștii au confiscat aproape ȘAPTE TONE de...
Știri locale

O câmpineancă a relatat, pe o rețea de socializare, incidentul la care ar fi asistat, zilele trecute, pe holurile căminului de bătrâni Casa Bunicilor. Femeia a fost revoltată de modul în care un bătrân căruia i s-a făcut rău a fost tratat de personal și mai ales de dr. Eugenia Stănărângă.

Read more: Acuzații grave la Câmpina, după un incident revoltător care ar fi avut loc într-un cămin de bătrâni
Știri locale

Școala "Grigore Moisil" din Ploiești a avut singurul proiect din Prahova și unul dintre cele doar 10 declarate câștigătoare, la nivel național, în cadrul Programului de finanțare "Creștem Grădinescu". "Țara Plăntăcioșilor" a propus înființarea unei sere, a unei grădini de legume și plante aromatice și a unei clase în aer liber.

Read more: "Țara Plăntăcioșilor" | Elevii unei școli din Ploiești au propria grădină de legume și o clasă în...
Știri locale

Cu tată preot și căsătorită, de asemenea, cu un slujitor al Bisericii, Oana Băzăvan a fost dintotdeauna privită altfel. De respect s-a bucurat tot timpul, dar și-a dorit să se impună în comunitate prin ceea ce este, ceea ce face și ce lasă în urma, mai puțin prin statutul conferit de starea civilă: „soția preotului Băzăvan“. Așa că, prin dăruire și cu multă discreție, a reușit să pună pe picioare o mulțime de  proiecte.

Read more: Soție, mamă și activistă dedicată, Oana Băzăvan s-a alăturat echipei Asociației "Prahova în Acțiune"
Știri locale

Două incendii de vegetaţie au izbucnit, joi la prânz, la marginea municipiului Ploieşti. Unul dintre ele a izbucnit aproape de intersecţia dintre DN 1 şi DN 72, în vecinătatea magazinului Jumbo, iar celălalt se manifestă violent în satul Buda din comuna Ariceştii Rahtivani.

Read more: Incendii de vegetaţie uscată la marginea Ploieştiului, lângă Jumbo şi la Ariceștii Rahtivani
Joomla SEF URLs by Artio