Știri locale

Știri locale

Un conflict izbucnit între două femei, luni seară, pe o scară de bloc din Ploiești, a fost aplanat abia la intervenția polițiștilor, care le-au și aplicat protagonistelor câte un avertisment. Interesant este, însă, cum a evoluat scandalul.

Read more: Femeie sancționată de polițiști, la Ploiești, după ce a reclamat o individă care ar fi susținut că...
Știri locale

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției orașului Boldești-Scăeni efectuează 3 percheziții pe raza localității, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat. Două mandate de aducere vor fi puse în executare.

Read more: Mascaţii efectuează 3 percheziţii în Boldeşti-Scăeni, la suspecţi de furt calificat
Știri locale

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești efectuează 8 percheziții, miercuri dimineaţă, pe raza municipiului și a localităților Șirna și Gherghița, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat. Patru mandate de aducere vor fi puse în executare.

Read more: Percheziţii în Ploieşti, Şirna şi Gherghiţa, la persoane bănuite de o spargere dată săptămâna...
Știri locale

Autoritățile locale din Dumbrava profită de vremea bună și au reluat, deja, lucrările pentru reabilitarea și modernizarea imobilului în care funcționează Căminul Cultural Ciupelnița.

Read more: DUMBRAVA: Au fost reluate lucrările pentru reabilitarea Căminului Cultural din Ciupelnița
Știri locale

Garda de Mediu Prahova a demarat un control în Bărăitaru, în sud-estul judeţului, după ce presa locală a dezvăluit săptămâna trecută că în acest sat al comunei Drăgăneşti au fost îngropate, evident ilegal, cantităţi uriaşe de deşeuri. Oamenii din zonă susţin că instituţia fusese sesizată de câteva luni şi că există dovezi în acest sens. Mai mult, sunt semnale că Garda de Mediu ar face verificările pe o suprafaţă de teren mult mai mică decât cea afectată în realitate.

Read more: În Prahova nu se îngroapă doar gunoaie, se "îngroapă" şi sesizările? Cazul de la Bărăitaru era...
Știri locale

Intrate în aşa-zisa autoizolare la domiciliu, de teama unei eventuale infectări cu noul coronavirus COVID-19, câteva sute de persoane din Prahova au depăşit perioada de 14 zile de izolare şi au putut ieşit de sub monitorizare.

Read more: Peste 500 de prahoveni au ieşit în ultimele zile de sub monitorizarea la domiciliu impusă de teama...
Știri locale

Opt persoane au ajuns la spital, luni seară, după ce mașinile în care se aflau au intrat în coliziune pe DN 1A, pe Centura de Est a Ploieștiului. Din primele cercetări a rezultat că impactul s-a produs după ce unul dintre șoferi, care avea și un copil în mașină, ar fi intrat pe contrasens.

Read more: Opt răniți, inclusiv un copil, într-un accident cumplit care a avut loc pe Centura de Est a...
Știri locale

Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a desfăşurat, în luna februarie 2020, acţiuni de control în domeniul relaţiilor de muncă şi securităţii şi sănătăţii în muncă, în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare totală de 645.500 lei.

Read more: ITM Prahova a dat amenzi de peste 640.000 de lei în februarie, în special pentru muncă nedeclarată
Știri locale

O femeie de 44 de ani și doi copii, de 3 și 6 ani, au fost acroşaţi, sâmbătă, după ce două maşini s-au lovit, iar una dintre ele a fost proiectată pe trotuar, peste pietoni.

Read more: O femeie şi doi copii aflaţi pe trotuar, acroşaţi de o maşină proiectată în urma unui accident...
Joomla SEF URLs by Artio