Știri locale

Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale că apa distribuită în aria de operare se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 31 decembrie 2020
Știri locale

Un șofer s-a ales cu dosar penal după ce i-a alergat pe polițiști, miercuri seară, pe drumurile din zona Breaza. Beat fiind, nu s-a lăsat intimidat nici de focurile de avertisment, oprindu-se, însă, cu mașina într-un șanț de captare a apei.

Read more: Șofer beat urmărit cu focuri de armă, de polițiști, la Breaza
Știri locale

Livia Maria Botică, sportiva legitimată la CSM Ploiești și antrenată de Adrian Pârlogea și Titi Tudor, este noua campioană europeană la box “+80 kg”, dar și singura reprezentantă a României care a ajuns în finalele de la Sofia.

Read more: Livia Maria Botică, noua campioană europeană la box, este unul dintre ploieștenii cu care ne mândrim
Știri locale

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a reunit, luni, în ședință, pentru a analiza evoluția pandemiei la nivelul fiecărei localități. În scenariul roșu au rămas doar patru comune, iar alte peste 30 se află în scenariul galben. CJSU a decis, în ședința de astăzi, și ce restricții vor fi valabile în fiecare localitate din județ, în următoarele două săptămâni.

Read more: CJSU a actualizat rata infectărilor, în orașele și comunele din Prahova. Restricțiile valabile în...
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA  a anunțat, luni, că a fost nevoită să oprească distribuției apei potabile în orașul Slănic (cartierul Groșani), începând de la ora 12.00.

Read more: Societatea HIDRO PRAHOVA SA a oprit distribuția apei în Slănic, din cauza ploilor abundente care...
Joomla SEF URLs by Artio