Știri locale

Știri locale

Consiliul Judeţean a alocat, în şedinţa de vineri, suma de 1,4 milioane de lei, pentru finanţarea unor proiecte de modernizare propuse de primăriile din Prahova. Printre cele mai notabile obiective se numără realizarea unei şosele de centură pentru oraşul Vălenii de Munte.

Read more: Oraşul Vălenii de Munte va avea o centură ocolitoare. Proiectul, cofinanţat de Consiliul Judeţean
Știri locale

După doar două săptămâni, autorităţile ploieştene modifică din nou traseul de autobuz 39 barat, cel care leagă cartierul Mitică Apostol de zona Halelor Centrale. Vestea, transmisă astăzi de autorităţile locale, vine după un experiment de circa două săptămâni şi-un pic, în care autobuzele au intrat şi pe teritoriul Parcului Municipal Vest.

Read more: Se modifică din nou traseul 39B, care leagă Mitică Apostol de centrul oraşului Ploieşti
Știri locale

Administrația locală a comunei Lipănești vrea să marcheze într-un mod inedit împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire și anunță un proiect menit să surprindă cât mai bine esența Centenarului. Astfel, 50 de copii, elevi de gimnaziu și liceu din Republica Moldova, vor veni în vizită în județul Prahova, la invitația autorităților din Lipănești. Mai mulți prahoveni s-au oferit deja să-i găzduiască, pe durata vizitei în județul nostru.

Read more: Centenarul altfel: 50 de copii din Republica Moldova vor fi oaspeții localnicilor din Lipănești
Știri locale

Un tripul asasinat a avut loc, luni seara, în jurul orelor 22, în Călărași. Doi bătrâni, bărbatul avea 82 de ani, iar femeia avea 80 de ani, împreună cu fiica lor, de 58 ani, au fost uciși prin înjunghiere, poliția ajungând la fața locului după un apel la 112.

Politistii au fost depistat imediat făptașii: trei minori, toți de 17 ani: Bivolaru Valentin, Alexandru Dan și Ene Cristian.După comiterea omorului, autorii au furat un autoturism care aparținea victimelor, fiind interceptați în trafic. Conform primelor informații, unul dintre minori a fost în plasament la această familie. Ei erau institutionalizași la Centrul de plasament Perișoru, o comuna din Călărași. Se pare că cei 3 sunt consumatori de etnobotanice.

Sursa: Antena3.ro

Știri locale

Un Lamborghini a luat foc pe o şosea de la marginea Bucureştiului. Incidentul a avut loc lângă o spălătorie şi chiar dacă angajaţii au sărit imediat să dea o mână de ajutor, nu prea a fost mare lucru de făcut. Maşina de sute de mii de euro a ars rapid şi paguba este totală.

Știri locale

După o perioadă secetoasă, anticipând probabil o creştere a precepitaţiilor, autorităţile prahovene au comandat în aceste zile o serie de verificări la elementele de infrastructură realizate pe cursurile de ape. Astfel, în această săptămână sunt verificate barajele şi digurile existente în judeţ, în baza unui control tematic solicitat de Ministerul Apelor şi Pădurilor, menit să verifice starea acestor obiective şi, implicit, să ducă la scăderea riscului de inundaţii în următoarea perioadă.

Read more: Verificări în această perioadă la digurile şi barajele din Prahova
Știri locale

Deși, din punct de vedere estetic, Sinaia păstrează aerul nobil al anilor regalității, în profunzime stațiunea prahoveană se transformă de la o zi la alta, reușind, până acum, să țină pasul cu tehnologia, fără ca acest lucru să-i reducă famecul caracteristic. Administrația locală propune un nou proiect, menit să vină în sprijinul locuitorilor și al turiștilor care poposesc în orașul de la poalele Bucegilor.

Read more: AICI și ACUM - Primăria Sinaia încearcă să obțină finanțare pentru montarea aviziere digitale,...
Joomla SEF URLs by Artio