Știri locale

Știri locale

O rețea formată din 100 de senzori ficși de monitorizare de bandă largă, amplasați în București și alte 62 de orașe din țară, măsoară permanent nivelul câmpului electromagnetic, iar informațiile sunt transmise către o platformă on-line creată în acest scop de Autoritatea Națională de Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM). Doi dintre acești senzori ficși sunt amplasați la Ploiești, fiind, potrivit datelor prezentate de ANCOM, și singurii care fac asemenea măsurători în Prahova.

Read more: Două stații măsoară nivelul câmpului electromagnetic, la Ploiești. Unde sunt amplasate și ce...
Știri locale

S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu sediul social în Mun. Ploieşti, Str. Peneș Curcanu, nr. 8, bl. 151C, ap. 10, reprezentată prin Director General Badea Alexandru, vă aduce la cunoştinţă că, în perioada 26 – 31 martie 2019, se vor efectua servicii de deratizare pe suprafaţa domeniului public al Municipiului Ploieşti, precum şi în incinta Parcului Memorial "Constantin Stere" din Municipiul Ploieşti, în baza Contractului Subsecvent nr. 14607/13.07.2018 încheiat între Municipiul Ploieşti şi S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

Read more: Comunicat de presă S.C. CORAL IMPEX S.R.L. - Intervenții pentru deratizare, în municipiu și la...
Știri locale

IJP Prahova a demarat activitățile procedurale pentru găsirea unei tinere de 18 ani, din Ploiești, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Oamenii legii fac apel la populație, rugându-i pe cetățenii care au informații despre aceasta să sune de urgență la 112.

Read more: Tânără de 18 ani, din Ploiești, dată dispărută. Poliția a făcut publice semnalmentele fetei
Știri locale

O conductă care asigura transportul apei spre o zonă industrială din Ploieşti s-a fisurat şi a inundat o locuinţă situată în sudul municipiului, aproape de ieşirea spre Tătărani. Magistrala îi aparţine unei societăţi private şi asigură transportul apei de la Brazi către Rafinăria Lukoil.

Read more: O casă de lângă Hipodromul Ploieşti a fost inundată după o avarie la o conductă industrială