Știri locale

Știri locale

Un mesaj postat de o ploieșteancă, miercuri seară, pe o rețea de socializare, se răspândește rapid pe Facebook. Femeia atrage atenția asupra unui bărbat care ar urmări femei și copii, prin parcurile din municipiu.

Read more: O mămică din Ploiești dă alerta pe Facebook: "Acest individ urmărește femei și copii prin parcuri....
Știri locale

Muzeul Județean de Științele Naturii se alătură, și în 2018, pentru a doua oară consecutiv, proiectului "Noaptea Cercetătorilor Europeni", și vine în întâmpinarea prahovenilor pasionați de știință cu o serie de activități inedite planificate să aibă loc vineri seară.
Read more: Noaptea Cercetătorilor Europeni: Ateliere științifice pe teme inedite, vineri seară, la Palatul...
Știri locale

scoala grigore moisilDirecţia de Sănătate Publică Prahova a anunţat că rezultatele analizelor la probele prelevate de la unii dintre cei 20 de elevi de la "Grigore Moisil", care s-au prezentat la spital cu simptome asemănătoare, vinerea trecută, au ieșit negative. Practic, autoritățile nu știu ce i-a îmbolnăvit pe copii.

Read more: DSP Prahova nu a putut stabili de ce au ajuns în spital, în acelaşi timp, 20 de elevi de la Şcoala...
Știri locale

accident motocicletaDoi tineri, aflaţi pe o motocicletă, au suferit răni grave după ce au fost acroşaţi de un autoturism, sâmbătă, în jurul prânzului, pe Drumul Naţional 1, în Prahova, în dreptul cartierului Nistoreşti din oraşul Breaza. Cei doi motociclişti, bărbat şi femeie, au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Read more: Doi tineri motociclişti au ajuns la spital, după ce au fost acroşaţi de o maşină, pe DN1, la...
Știri locale

masina rasturnata genericDouă autovehicule au fost implicate într-un accident rutier, sâmbătă, pe inelul suprateran de circulaţie de la giratoriul suspendat construit la ieşirea din Ploieşti spre Păuleşti. În urma impactului, o maşină s-a răsturnat, iar traficul rutier în zonă a fost restricţionat zeci de minute.

Read more: Maşină răsturnată pe giratoriul suprateran de la Păuleşti, după un impact violent
Știri locale

sinaia infratire portugaliaMunicipiul Cascais, din Portugalia, a devenit al 12-lea oraș înfrățit cu Sinaia. Vlad Oprea, primarul localităţii de pe Valea Prahovei, și omologul său portughez, Carlos Carreiras, au semnat marţi actul de înfrățire a celor doua localități. La eveniment au participat E.S. dr. Fernando Teles Fazendeiro, Ambasadorul Republicii Portugheze la București, Maria do Ceu Garcia - viceprimarul municipiului Cascais, Nicolae al României și consilieri locali.

Read more: Acord de colaborare între Sinaia şi municipiul portughez Cascais
Știri locale

oprire apaVeolia Energie Prahova anunță lucrări de intervenție controlată la rețeaua primară de termoficare în perimetrul cartierelor Republicii și Andrei Mureșanu. Acestea vor avea loc joi, pe 13 septembrie, iar pentru consumatorii din zonele amintite va fi sistată furnizarea apei calde.

Read more: Mii de ploieșteni rămân, joi, fără apă caldă. Două cartiere, afectate de lucrările la rețea
Știri locale

incendiu casa parohiala iordacheanuTrei camere și acoperișul casei parohiale de la Valea Cucului (com. Iordăcheanu) au fost distruse de flăcări, miercuri, în urma incendiului izbucnit, se pare, din cauza unui scurtcircuit electric.

Read more: Incendiu devastator la Iordăcheanu. Flăcările au distrus casa parohială din Valea Cucului și...
Știri locale

restrictii valea prahovei sinaia forever 2018Miercuri, la ora 12.00, pe Valea Prahovei intră în vigoare o serie de restricții de circulație, măsurile, care vor rămâne valabile până duminică, fiind impuse pentru a permite amenajarea stațiunii și desfășurarea evenimentelor programate în cadrul festivalului "Sinaia Forever" (VEZI DETALII).

Read more: Restricții de trafic de miercuri până duminică, la Sinaia