Marți, 12 Decembrie 2017
 

Știri locale

Cinci persoane reținute în urma unui scandal de lângă Gara de Sud din Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 02 November 2017 14:19  |  Category: Știri locale

perchezitii politiePolițiștii ploieșteni au reținut pentru o perioadă de 24 de ore cinci persoane în urma perchezițiilor efectuate miercuri în Ploiești și Tătărani. Oamenii legii au descins la opt adrese după ce duminică după amiază un tânăr a fost bătut de șase persoane în centru comercial Big, din zona de sud a Ploieștiului.

50.000 de lei amendă pentru Rafinăria Vega, după ce în zonă au fost înregistrate valori de hidrogen sulfurat de 20 de ori peste limita admisă

Written by Ioana POPA  |  Created on Thursday, 02 November 2017 08:36  |  Category: Știri locale

Comisarii Gărzii de Mediu Prahova au amendat Rafinăria Vega, în urma depășirilor înregistrate la hidrogen sulfurat, în zona acesteia, în cursul măsurătorilor efectuate în octombrie de Agenția de Protecția Mediului Prahova (VEZI DETALII).

Doi polițiști au acționat fără să stea pe gânduri, marți după-amiază, în cazul unui bărbat care i s-a făcut rău pe o trecere de pietoni din centrul Ploieștiului. 

Polițiștii ploieșteni efectuează, miercuri dimineață, opt percheziții în municipiu și în localitatea prahoveană Tătărani, acțiunea vizând persoane bănuite că, în weekend, ar fi participat la un scandal iscat într-un centru comercial din Ploiești.

Cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie, premiate la Câmpina

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 31 October 2017 12:50  |  Category: Știri locale

nunta de aur campinaAutorităţile din Câmpina au organizat, la finalul săptămânii trecute, un bal dedicat cuplurilor care îşi serbează în 2017 nunta de aur, eveniment devenit o tradiţie în localitate.

Mâine vor suna alarmele în centrul Ploieştiului!

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 31 October 2017 12:31  |  Category: Știri locale

alarmareContinuă seria de verificări la sistemele din toată ţara de alarmare a populaţiei în cazul unor dezastre, comandate de conducerea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi programate în prima zi de miercuri a fiecărei luni. Asta înseamnă că, mâine, alarmele vor suna din nou, în majoritatea localităţilor mari din ţară. Primăria Ploieşti a transmis un comunicat, amintind că este vorba despre un exerciţiu şi că populaţia nu trebuie să se alarmeze.

Zeci de persoane s-au strâns, luni seară, în centrul Ploieștiului, pentru a-și aminti de cei 65 de tineri uciși de incendiul izbucnit, cu exact doi ani în urmă, într-un club din București.

Patru localități din Prahova au fost vizitate de animale sălbatice, în weekend, în șapte cazuri fiind nevoie de intervenția jandarmilor. La Vâlcănești s-a înregistrat și o victimă, un bărbat în vârstă de 40 de ani ajungând în spital după ce a fost atacat de urs.

APM Prahova susține că au fost identificate șase depășiri ale valorilor maxim admise la hidrogen sulfurat. În replică, reprezentanții Rompetrol spun că rezultatul măsurătorilor ar fi fost influențat de factori externi rafinăriei.