Vineri, 24 Noiembrie 2017
 

Știri locale

crucea caraimanCrucea Caraiman, intrată în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai înaltă cruce amplasată pe un vârf de munte, va fi restaurată în cadrul unui proiect finanţat din fonduri norvegiene care are o valoare de două milioane de euro.

pelerinaj ploiestiCa în fiecare an, în ziua dinaintea Sărbătorii Floriilor, preoţii din Ploieşti organizează un pelerinaj pe la mai multe biserici din municipiu, sărbătoare ce marchează intrarea Domnului în Ierusalim.

IMPLICARE CIVICĂ: Primăvara vine cu VERDE CRUD / Campanie de curățenie a orașului Sinaia

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 27 March 2014 12:00  |  Category: Știri locale

Peles-Sinaia-RomaniaÎn perioada 31 martie – 18 aprilie, se va desfășura cea de-a X-a ediție a Campaniei de curățenie a orașului Sinaia, anunță autoritățile locale prin intermediul unui comunicat trimis presei. Sub sloganul: "Împreună pentru un oraș mai curat!", Verde Crud își propune atât acțiuni de colectare a deșeurilor bio-degradabile, de curățare a străzilor, a albiilor de râu şi a coastelor montane, precum și acțiuni de conștientizare şi implicare activă a tuturor categoriilor de persoane și instituții, în vederea ecologizării unor arii extinse din oraș şi de pe munte.

CNA a prelungit licența Antena 1 Ploiești

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 06 March 2014 19:51  |  Category: Știri locale

antena1 ploiestiConsiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, în şedinţa de astăzi, solicitarea Antena TV Group de prelungire a licenţei audiovizuale pentru stația Antena 1 Ploiești, cu până la nouă ani, anunță paginademedia.ro

Decizia de prelungire votată de membrii CNA este valabilă până la momentul în care România va trece la televiziunea digitală.
Sursa: paginademedia.ro

Crucea Eroilor de pe Caraiman a intrat oficial în Cartea Recordurilor

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 16 February 2014 14:18  |  Category: Știri locale

crucea caraimanEveniment inedit cu ocazia "Zilelor Orașului Bușteni" - sâmbătă, 15 februarie 2014. În prezența unui public numeros, pe scena special amenajată la baza Pârtiei Kalinderu, Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni a primit din partea Fundației Culturale "Bartoc" certificatul de intrare în Cartea Recordurilor a Crucii Eroilor Neamului din Masivul Bucegi, informează Primăria Bușteni într-un comunicat trimis presei.

INEDIT: Nemulțumirile locuitorilor din Breaza, scrise pe bannere haioase

Written by Administrator  |  Created on Monday, 10 February 2014 10:49  |  Category: Știri locale

poza protest breazaSătui de problemele pe care le au cu furnizarea apei, localnicii din Breaza au început să protesteze public într-un mod aparte. Au agățat "panouri" în scopuri de informare... turistică, în care prezintă avantajele și dezavantajele orașului în care se spune că s-ar respira cel mai curat aer din Europa, scrie romaniamama.ro. Pentru ca informația să fie răspândită cât mai repede, unele dintre instantanee au fost postate pe rețelele de socializare.

Fotografia realizată de V.B, anul trecut, în vecinătatea Liceului Militar de la Breaza vorbește de la sine.
Sursa: romaniamama.ro

CRISTI TOADER: "E NECESARĂ MĂRIREA ARIEI DE COMPETENŢĂ A POLIŢIEI LOCALE"

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 06 February 2014 19:25  |  Category: Știri locale

cristi-toaderDirectorul Poliţiei Locale Ploieşti, Cristi Toader, consideră că este necesară mărirea ariei de competenţă a instituţiei pe care o conduce pentru ca aceasta să poată veni şi mai mult în sprijinul cetăţenilor, dar şi că o creştere a salariilor ar fi "motivantă" pentru poliţiştii locali.

Polițiștii din arestul Câmpina, suspectați că favorizează arestații din dosarul Păvăleanu / Anchetă a IPJ Prahova

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 04 February 2014 17:48  |  Category: Știri locale

arest campinaZilele trecute au avut loc percheziții în arestul Poliției Prahova, existând informații că mai multe cadre ale arestului favorizează persoanele încarcerate. Printre persoanele vizate se numără un șef de tură, Constantin Olteanu și șeful arestului, Cristian Perțea, scriu jurnaliștii de la incomod.ph.

Referatul de arestare al afaceriștilor implicați în dosarul Păvăleanu-Alexe / Exclusiv incomod.ph

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 04 February 2014 14:58  |  Category: Știri locale

penitenciarJurnaliștii de la incomod.ph au publicat, în premieră, Referatul cu propunere de luare a măsurii arestării preventive privind pe oamenii de afaceri arestaţi preventiv în dosarul Păvăleanu-Alexe. Este vorba de: Ionescu Dragoş-Ioan, SC CONTI SA, Nicolae Onea, SC Coni SRL, Ţărîndă Marian-Răducu şi Ţărîndă Andrei-Costin- Asfalt Sud Expert, Soare Gheorghe şi Muşat Costin Gabriel

Unirea Principatelor, moment festiv în Sinaia / O delegație din comuna sibiană a lui Badea Cârțan participă la sărbătoarea din Orașul Regal

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 22 January 2014 21:15  |  Category: Știri locale

sinaia pelesPrimăria oraşului Sinaia organizează o serie de evenimente festive speciale cu ocazia sărbătoririi, în data de 24 ianuarie, a Unirii Principatelor Române. Potrivit unui comunicat al administrației locale, la evenimente va participa, ca şi in anii trecuţi, o delegaţie din comuna Cârţişoara, judeţul Sibiu, formată din locuitori ai comunei şi reprezentanţii autorităţilor locale.

DNA la Primăria Ploiești. Se investighează finanțarea Asociației Lupii Galbeni (Surse)

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 21 January 2014 15:13  |  Category: Știri locale

palatul administrativ ploiestiSurse din Primăria Ploieşti au declarat pentru jurnaliștii de la observatorulph.ro că procurorii DNA au descins în Casa Albă pentru a ridica documente referitoare la finanţarea Asociaţiei Lupii Galbeni controlată de fraţii Capră.