Știri locale

Știri locale

Familia unui bărbat de 28 de ani, din Filipeștii de Pădure, a alertat Poliția sâmbătă, în jurul prânzului, cu privire la dispariția tânărului de care nu se mai știe nimic de joi dimineață.

Read more: Un tânăr din Prahova este de negăsit de două zile. Ultima dată, familia l-a văzut plecând spre...
Știri locale

Vineri, pe 25 octombrie, se împlinesc 98 de ani de la ziua în care avea să vadă pentru prima dată lumina Mihai I, cel care avea să fie ultimul rege al românilor.

Read more: Se împlinesc 98 de ani de la nașterea Regelui Mihai I. O copie a certificatului se află, și...
Știri locale

Polițiștii rutieri din Ploiești au organizat, joi, o acțiune de o oră și jumătate, pentru a depista șoferii care utilizează telefonul mobil în timp ce se află la volan. Echipajele au dat 25 de amenzi.

Read more: Acțiune a Poliției Rutiere, la Ploiești, pentru depistarea șoferilor care folosesc telefonul mobil...
Știri locale

Polițiștii din Prahova sunt în alertă după ce o fată de 17 ani din comuna Gherghița, elevă la un colegiu din Ploiești, nu s-a mai întors de la școală. Ultima oară când a fost contactată de familie aceasta spunea că este în drum spre casă, iar de atunci cei dragi nu mai știu nimic de ea.

Read more: Alertă în Prahova! O elevă a dispărut pe drumul de la liceu spre casă (update)
Știri locale

Finalul acestei săptămâni aduce petreceri în aer liber în trei localităţi din Prahova. Cel mai cunoscut eveniment este Festivalul Ţuicii, ajuns la a douăzeci şi doua ediţie, care debutează vineri la Vălenii de Munte. Sâmbătă şi duminică sunt programate serbări şi în Ceraşu şi Măgureni.

Read more: La Văleni începe Festivalul Ţuicii. Petreceri în acest weekend în trei localităţi din Prahova
Joomla SEF URLs by Artio