Știri locale

Știri locale

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost rănit într-un accident produs miercuri după-amiază, pe un câmp din comuna Măgureni. Prahoveanul se afla într-un tractor, în momentul în care utilaju s-a răsturnat. Victima a ajuns la spital.

Read more: Bărbat dus de urgenţă la spital, după ce s-a răsturnat cu tractorul, pe un câmp din Măgureni
Știri locale

Numărul persoanelor declarate vindecate după ce fuseseră infectate cu COVID-19 a crescut cu 15, în ultimele 24 de ore, ajungând la 92 la nivelul judeţului Prahova. Poate că nu sună impresionant, dar, în procente, asta se traduce prin rezolvarea favorabilă într-o singură zi a peste 12% din totalul de cazuri raportate până acum, într-un moment în care a fost confirmată o singură îmbolnăvire nouă faţă de raportarea anterioară. Nu trebuie uitat, în schimb, că şase prahoveni şi-au pierdut viaţa, iar trei sunt în prezent în stare gravă la terapie intensivă.

Read more: Situaţia la zi în Prahova: 124 de infectări cu COVID-19 raportate până acum, 92 de vindecări şi 6...
Știri locale

Orașul Urlați a rămas fără alimentare cu apă potabilă, miercuri dimineață, după ce stația de pompare de la Bălțești a fost afectată de o avarie electrică.

Read more: HIDRO PRAHOVA a oprit alimentarea cu apă a orașului Urlați, din cauza unei avarii electrice în...
Știri locale

Echipa de specialiști a Spital AS Medica Bucov s-a mărit, începând de vineri, cu profesorul doctor Niculae Iordache, șeful clinicii de chirurgie a Spitalului ”Sfântul Ioan” din București, unul dintre puținii specialiști români în chirurgia obezității.

Read more: Unul dintre puținii medici români specialiști în chirurgia obezității oferă consultații la...
Știri locale

Secția pentru copii și tineret "Imaginario" a reluat prima spectacolele cu public, după perioada cu restricții, primele reprezentații având loc weekendul trecut. Actorii se vor întoarce pe scenă și la finalul acestei săptămâni, când își intră în rol și artiștii de la Revistă.

Read more: Artiștii teatrului din Ploiești nu mai pot sta departe de spectactori. Reprezentațiile, reluate în...
Știri locale

Pacienții non-Covid vor avea din nou acces la serviciile medicale oferite prin cabinetele ambulatoriului aferent Spitalului Municipal Câmpina, desemnat, acum aproximativ trei luni, spital suport pentru persoanele testate pozitiv cu coronavirus.

Read more: Miercuri va fi redeschis Ambulatoriul Spitalului Municipal Câmpina
Știri locale

Zilnic, jandarmii intervin în stațiunile prahovene pentru îndepartarea urșilor. "În ultimele 48 de ore, jandarmii montani de pe Valea Prahovei au fost solicitați la 11 intervenții, cu un număr de 29 de urși", a anunţat IJJ Prahova.

Read more: Zeci de interveţii ale jandarmilor în staţiunile montane din Prahova, din cauza urşilor
Știri locale

Un incendiu a cuprins parterul şi etajul unei locuinţe din oraşul prahovean Comarnic şi s-a extins şi la un service din apropiere. Prompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de cinci ore, au evacuat mai multe autoturisme şi bunuri şi au reuşit în cele din urmă să lichideze incendiul, însă după ce acesta a produs pagube însemnate. Din fericire, potrivit primei informări transmise de ISU Prahova, nimeni nu a fost rănit.

Read more: Incendiu devastator la o casă din Comarnic, extins şi la un service auto
Știri locale

Orașul Băicoi este beneficiarul proiectului cu titlul „Dotarea ambulatoriului integrat al Spitalului Orășenesc Băicoi, Cod SMIS 127037, cofinanțat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare Nr. 4940/28.11.2019.

Read more: Anunț de presă: Orașul Băicoi este beneficiarul proiectului cu titlul Dotarea ambulatoriului...
Joomla SEF URLs by Artio