Știri locale

Știri locale

Două  mașini au fost implicate într-un accident cu cel puțin o persoană rănită grav, duminică dimineaţă, în județul Prahova. Evenimentul a avut loc pe un drum din Podenii Vechi.

Read more: Accident grav în Prahova, duminică dimineață. O tânără de 18 ani, preluată de elicopterul SMURD
Știri locale

Un necaz nu vine niciodată singur! După ce abia a trecut de calamităţile din ultimele zile, având casa afectată de viitura produsă la finalul săptămânii trecute, o familie din comuna prahoveană Sângeru a trăit clipe de coşmar, când o rachetă antigrindină le-a căzut pe locuinţă, distrugând o parte din acoperiş.

Read more: Exclusiv: Unui cetățean din Sângeru i-a picat o rachetă antigrindină pe casă. Prima întrebare a...
Știri locale

Polițiștii de la Investigații Criminale au dat de urma celor trei tineri care s-ar fi aflat, luni seară, în mașina cu numere străine care a lovit trei autoturisme parcate, în zona Timken din Bariera București.

Read more: Trei minori anchetați în urma accidentului de luni, din Bariera București. Unul a fost deja reținut
Știri locale

Polițiștii din Ploiești efectuează patru percheziții în municipiu, miercuri dimineață, la persoane bănuite de tentativă de furt calificat. Indivizii vizați de descinderi ar fi încercat să dea nu una, ci două spargeri, la societăți comerciale din Ploiești. Nu au reușit să fure nimic, dar le-au provocat, în schimb, proprietarilor daune de 30.000 de lei.

Read more: Ca-n filmele cu proști! Câțiva hoți din Ploiești au provocat pagube de 30.000 de lei, dar n-au...
Știri locale

Un cămin cultural din comuna Predeal Sărari a fost spart, în noaptea de 13-14 mai, din incintă fiind sustrase mai multe bunuri a căror valoare se ridică la câteva mii de lei. Miercuri dimineață, polițiștii din Vălenii de Munte au descins la trei adrese, ale unor persoane bănuite că ar fi fost implicate în furtul de acum trei săptămâni.

Read more: Spargere la un centru social din Prahova. Polițiștii i-au luat pe sus, astăzi, pe cei bănuiți de...