Știri locale

Știri locale

De la micuții de la clasa pregătitoare până la elevii din ultimii ani de liceu, toți copiii s-au grupat în echipe și au ocupat standurile organizate miercuri, în incinta colegiului (VEZI DETALII). Timp de opt ore, aceștia vând decorațiuni și bijuterii confecționate de ei, dar și zeci de feluri de prăjituri cu care speră să convingă un număr cât mai mare de persoane, să doneze pentru școala lor.

Read more: FOTO | Târgul de Crăciun de la C. N. "I. L. Caragiale" este în toi. Elevii pun la bătaie...
Știri locale

UPDATE 12:04 Trafic îngreunat. Se circulă dirijat, alternativ pe o bandă de mers

10:36 Un autoturism și o dubiță au fost implicate într-o tamponare frontală miercuri dimineața, în comuna Drăgănești, sat Baraitaru. Poliția anunță că evenimentul rutier s-a produs în urma derapării autoturismului din cauza poleiului de pe carosabil.

 

Read more: UPDATE Accident Drăgănești: Două autoturisme implicate. Femeie de 47 de ani, încarcerată
Știri locale

mos nicolae fetita breazaPolitistii din Breaza au devenit ajutori ai lui Mos Nicolae. Oamenii legii au poposit la Centrul de Plasament Breaza, unde sunt instituționalizați 45 de copii. Cei mici au primit daruri constând în dulciuri, fructe, sucuri și au oferit în schimb polițiștilor un moment muzical.

 

Read more: Gest impresionant. Polițiștii au oferit daruri copiilor din Centrul de Plasament Breaza și...
Știri locale

20.12. Un bărbat a fost lovit de trenul TFC Interregio 15002 București-Nehoiașu, în zona unei treceri la nivel cu calea ferată, între localitățile Inotești și Mizil. Omul în vârstă de aproximativ 70 de ani a murit pe loc, informează surse din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. Revenim cu amănunte. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Știri locale

Planșeul de la parterul unui bloc din strada Franceză din Capitală s-a prăbușit duminică seară și nu se mai poate intra în clădire, informează ISU București-Ilfov. 23.30 Potrivit ISU, nu există locatari răniți și se iau măsuri împreună cu reprezentanții Primăriei pentru a fi relocați. Sursa: hotnews.ro

Știri locale

Minora de 16 ani din Bușteni dată dispărută duminică dimineața a fost depistată. Polițiștii au audiat-o, după care au dus-o acasă. Potrivit oamenilor legii, minora nu a fost victima vreunei infracțiuni. Citește și: ALERTĂ. Fată de 16 ani dată dispărută. Dacă o vedeți sunați imediat la Poliție

Știri locale

Poliția Stațiunii Bușteni a fost sesizată duminică dimineața că minora Rogină Florentina Daniela, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Poliția anunță că aceasta ar fi fost îmbrăcată, la momentul plecării, în pantaloni sport de culoare neagră și tricou alb, fiind incaltata cu papuci de casă.

Semnalmente: 1,60-1,65 m înălțime, 45 kg, constitutie atletica, păr șaten, față ovală. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate sa apeleze 112 sau sa informeze cea mai apropiată secție de politie.

Știri locale

Teatrul Toma Caragiu anunță un moment artistic special organizat în centrul civic al municipiului Ploiești, imediat după momentul aprinderii iluminatului festiv, în seara zilei de 1 decembrie. Accesul la eveniment este gratuit. Comunicatul Teatrului:

 

Read more: 1 decembrie: Concert special al Teatrului de Revistă în centrul Ploieștiului, după aprinderea...