Știri locale

Știri locale

Asociația "Prahova în Acțiune" reia demersul de la europarlamentare și alegerile prezidențiale în perspectiva organizării localelor de la finalul lunii septembrie. În această perioadă se caută voluntari care să fie prezenți, ca observatori independenţi, în secțiile de votare.

Read more: Asociaţia "Prahova în Acțiune" recrutează observatori independenți pentru secțiile de votare
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează că apa distribuită în localitățile din aria de operare se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 21 august 2020
Știri locale

Doi indivizi au fost reținuți, iar apoi arestați preventiv, fiind bănuiți că, în noaptea de 30 iunie/1 iulie, ar fi tâlhărit un băiat de 18 ani, pe o stradă din Ploiești.

Read more: Bărbați arestați preventiv în urma unei tâlhării comise acum aproape două luni, la Ploiești
Știri locale

Polițiștii prahoveni fac cercetări pentru ucidere din culpă în urma unui accident care a avut loc pe 18 august, în localitatea Bălțești, soldat cu decesul unui biciclist.

Read more: Biciclist lovit mortal de mașină, pe un drum din Prahova. Șoferul a fugit de la locul accidentului
Știri locale

Reprezentanții Asociației Prahova în Acțiune au revenit cu un anunț referitor la organizarea celei de-a V-a ediții a evenimentului "Tocuri pe biciclete", planificată pentru acest weekend (VEZI DETALII).

Read more: Asociația Prahova în Acțiune: Autoritățile locale nu permit organizarea evenimentului "Tocuri pe...
Știri locale

Robert Stan, un profesor de istorie din Urlați, va fi supus unei intervenții chirurgicale complexe pentru care sunt necesare cantități mari se sânge. Apropiații săi au lansat un apel către cei care doresc să-l ajute.

Read more: Un profesor din Urlați are nevoie urgentă de transfuzii de sânge. Cum poate fi salvat
Știri locale

Asociația "Prahova în Acțiune" a făcut, miercuri, un anunț suspriză. Parada "Tocuri pe biciclete", unul dintre evenimentele emblematice din calendarul organizației, va avea loc la finalul acestei săptămâni.

Read more: TOCURI pe BICICLETE | Pandemia nu a reușit să pună frână celui mai colorat eveniment organizat la...
Știri locale

HIDRO PRAHOVA SA se confruntă în această perioadă cu un nivel extrem de ridicat al consumului de apă potabilă, pe un fond de secetă excesivă, reprezentanții companiei precizând că  ar putea fi necesar ca pe timp de noapte și parțial în anumite intervale din cursul zilei, societatea să introducă un program de distribuție, în scopul refacerii rezervelor de apă.

Read more: Lista localităților unde HIDRO PRAHOVA impune restricții la alimentarea cu apă, în următoarea...
Știri locale

În perioada 17 august - 27 octombrie 2020, ECOTIC, ADI Prahova și Rosal Prahova organizează o serie de campanii locale de colectare deșeuri de echipamente electronice marca Orașe Curate și Comune Curate în peste 80 de localități din județ.

Read more: Rosal Prahova, Ecotic și ADI Prahova derulează, până în octombrie, campanii de colectare deșeuri...
Joomla SEF URLs by Artio