Știri locale

Știri locale

Polițiștii din Prahova au derulat o acţiune amplă, sâmbătă, pe DN1 (E 60), în intervalul orar 10:00-13:00, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, în special pentru identificarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

Read more: UPDATE - Aproape 150 de şoferi lăsaţi fără permis sau amendaţi, după mobilizarea de ieri a...
Știri locale

Un adolescent de numai 13 ani a fost ucis, în noaptea de joi spre vineri, în locuința unui prieten de-al său, care ar fi și autorul crimei petrecute în Moara Nouă, un sat din comuna Berceni aflat lângă Ploiești.

Read more: Adolescent de 13 ani ucis cu zeci de lovituri de cuțit, într-o comună din Prahova
Știri locale

Două victime au rezultat în urma unui accident petrecut în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 23.00, pe DN 1A, aproape de Ploiești.

Impactul s-a produs la km 62, în localitatea Zalhanaua, după ce șoferul unui autoturism, de numai 19 ani, a încercat să efectueze o manevră de întoarcere, dar fără a se asigura înainte, au stabilit polițiștii, din primele cercetări. Mașina sa a fost lovită în plin de un TIR.

Tânărul șofer a fost găsit încarcerat și inconștient de echipajele de urgență, a anunțat ISU Prahova.

Și pasagerul care se afla în autoturism a fost rănit.

Potrivit IJP Prahova, conducătorul auto aflat la volanul TIR-ului a avut alcoolemie zero.

Cercetările vor stabili cu exactitate vinovăția și împrejurările în care s-a petrecut evenimentul

Foto: IJP Prahova 

Știri locale

O elevă de 18 ani, de la liceul din Plopeni, a fost luată cu ambulanța, joi dimineață, de la școală, după ce dascălii au  reclamat că aceasta se comportă bizar și pare că s-ar afla sub influența alcoolului.

Read more: O elevă din Prahova a mers la școală beată și pusă pe scandal. Fata a fost scoasă din liceu cu...
Știri locale

Apar noi dovezi privind "crima ecologică" petrecută în satul Bărăitaru din comuna prahoveană Drăgăneşti, în sud-estul judeţului, unde un teren viran din apropierea râului Prahova a fost transformat într-o groapă ilegală de gunoaie. După investigaţia jurnalistică publicată miercuri de Observatorul Prahovean, urmată de o vizită făcută pe teren de reprezentanţii Gărzii de Mediu şi ai Primăriei, pe internet au apărut noi dovezi privind modul în care a fost îngropat acolo gunoiul, în cantităţi industriale.

Read more: Momentul îngropării deşeurilor de la Bărăitaru, surprins cu o cameră video. Ce riscă autorii!
Știri locale

Două persoane care intraseră cu un atelaj hipo pe Drumul Naţional 1A au fost rănite într-un accident rutier. Căruţa în care se aflau a intrat în coliziune cu un microbuz care efectua curse de călători pe ruta Vălenii de Munte - Ploieşti.

Read more: Două persoane au ajuns la spital, după un accident pe DN1A, între o căruţă şi un microbuz
Joomla SEF URLs by Artio