Marți, 12 Decembrie 2017
 

Știri locale

Sute de prahoveni, alături de autorități locale și județene, au participat, zilele trecute, la Festivalul Munților de la Cerașu, târgul tradițional organizat anual, de Sf. Dumitru, în comuna prahoveană, și unul dintre cele mai mari evenimente de acest fel.

Patru echipaje de pompieri au intervenit, sâmbătă dimineață, pentru a salva biserica din cartierul ploieștean Mitică Apostol, după ce un incendiu s-a declanșat, în jurul orei 4.00, la lăcașul vechi.

Zece autospeciale de pompieri intervin, vineri seară, la Pucheni, în satul Puchenii Moșneni, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la un service auto.

Un județ cu probleme grave privind poluarea, ce se pot vedea cu ochiul liber, nu mai vorbim de specialiști și aparate de măsură, nu a avut parte, în aproape 30 de ani, de niciun studiu privind impactul pe care benzenul din aer îl are asupra populației. Informația a fost confirmată chiar de DSP Prahova.

Detalii șocante au ieșit la iveală în cazul fetiței dispărute, joi seară, la Dumbrava. Operațiunile de căutare au fost îngreunate nu doar de specificul zonei și lăsarea întunericului, ci și de informațiile contradictorii oferite de mama copilei.

Locuitorii comunei Păulești sunt foc și pară, pentru că propunerea lor, privind amenajarea unui loc de joacă pe un teren de la marginea satului Cocoșești, nu reușește să treacă de Consiliul Local. Suprafața respectivă ar fi ocupată, abuziv, se pare, de un neam al primarului, consilier local.

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat, în vârstă de 84 de ani, pe Centura de Este a Ploieștiului, în dreptul comunei Berceni.

Incident grav, joi, pe DN 1, unde o femeie a căzut de pe podul din dreptul localității Poiana Câmpina.

Echipajele ISU Prahova au intervenit, joi dimineață, pentru stingerea unui incendiu de amploare care a cuprins hala și mai multe utilaje aparținând unei vopsitorii din comuna prahoveană Brazi, aflate nu departe de combinat.

Polițiștii prahoveni au confiscat, la începutul acestei săptămâni, peste 10 tone de băuturi alcoolice, peste patru tone de produs petrolier, dar și un alambic, de la o prahoveancă bănuită că producea spirtoasele ilegal. femeia este cercetată însă și pentru furt, deoarece răcea instalația cu apă furată din rețeaua comunei.