Știri locale

Știri locale

pix urbanismDe câte ori nu ați plecat de la restaurant cu bricheta amicului alături de care ați petrecut seara? Sau de la serviciu cu pixul colegului de birou? Pentru pui d-ăștia de "hoți", funcționarii ploieșteni au inventat un leac. Sau o promoție? Încă nu ne e clar.

Read more: Ideea cu care Direcția de Urbanism l-a "dat pe spate" pe fostul primar al Ploieștiului
Știri locale

sinaia forever 2018Organizatorii festivalului "Sinaia Forever" au publicat programul detaliat al celei de-a XXIV-a ediții a evenimentului care reprezintă cel mai mare festival de pe Valea Prahovei și unul dintre cele mai complexe evenimente anuale organizate în județ.

Read more: SINAIA FOREVER 2018 - Trei zile incredibile, între 14 și 16 septembrie, pe Valea Prahovei....
Știri locale

prima zi de scoala 2018 sinaiaCursurile noului an școlar au început, și la Sinaia, în cadru festiv, dar și cu o sere de noutăți, anunțate chiar de edilul Vlad Oprea. Cât despre mesajul transmis luni, de acesta, trebuie spus că îndemnul adresat elevilor chiar a fost rupt de clișeele care seacă de valoare mai toate mesajele oficiale, în astfel de ocazii.

Read more: Mesajul ieșit din tipare transmis de primarul din Sinaia, Vlad Oprea, în prima zi de școală
Știri locale

perchezitii ijpprahovaPolițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române au efectuat, luni dimineaţă, şapte percheziții la locuinţele unor persoane bănuite de infracțiuni silvice. 7 persoane vor fi aduse cu mandat la audieri, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Read more: Percheziţii ale Poliţiei în Prahova şi Buzău, la 7 suspecţi de infracţiuni silvice
Știri locale

jandarmi montani interventie noapteaIntervenţie cu grad ridicat de dificultate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru jandarmii montani de pe Valea Prahovei, chemaţi să ajute două alpiniste care au fost surprinse de lăsarea întunericului şi rămăseseră suspendate pe un perete abrupt.

Read more: Operaţiune de salvare cu grad ridicat de risc a jandarmilor montani, pentru recuperarea unor...
Știri locale

urs atacClipe de groază, sâmbătă seară, pentru doi turişti aflaţi într-o drumeţie pe munte pe Valea Prahovei. Bărbaţii, originari din Bucureşti, plecaseră din Buşteni, iar la un moment dat, după lăsarea serii, au observat un urs în pădure, care a început să îi urmărească.

Read more: Doi turişti urmăriţi de urs, pe un drum montan în apropiere de Buşteni
Știri locale

finantare muzeul hasdeuO idee apărută în urmă cu mai mulți ani, la Câmpina, s-a concretizat acum într-un proiect de amploare menit să refacă unul dintre edificiile simbol ale municipiului: Castelul Juliei Hasdeu care astăzi găzduiește Muzeul Memorial "B. P. Hasdeu".

Read more: Câmpina primește peste 15 milioane de lei, din fonduri europene, pentru restaurarea Muzeului "B....
Știri locale

primaria lipanestiConsilierii locali din PSD și ALDE ai comunei Lipănești au blocat, în ședința de miercuri a legislativului local, două proiecte deosebit de importante, acuză primarul Robert Nica. Este vorba despre reabilitarea, din fonduri europene, a căminului cultural, și rectificarea bugetului local.

Read more: Primarul din Lipănești, Robert Nica, acuză consilierii locali PSD-ALDE de blocarea unor proiecte...