Știri locale

Știri locale

Polițiștii au reținut un bărbat de 32 de ani bănuit că ar fi autorul furtului de probe din sediul Poliției Cornu (VEZI DETALII) . Interesant este cu ce ar fi plecat acesta de la locul faptei, pe lângă telefonul mobil care ar fi conținut principalele dovezi împotriva sa.

Read more: Bărbatul care ar fi furat probe din sediul Poliției Cornu ar fi luat cu el și... 31 de epilatoare!
Știri locale

Doi adulţi şi un copil de 5 ani au ajuns la spital după un accident produs pe Drumul Naţional 1, în comuna prahoveană Puchenii Mari. În coliziune au fost implicate două autovehicule, care, potrivit informaţiilor transmise de ISU Prahova, s-au răsturnat şi au rămas pe plafon.

Read more: Accident pe DN 1. Două maşini s-au izbit, au ajuns pe contrasens şi s-au răsturnat
Știri locale

Veolia România, expert în managementul resurselor de apă, a sprijinit Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș pentru reîntregirea monumentului istoric şi terasele acestuia, prin execuţia lucrărilor necesare repunerii în funcţiune a fântânii centrale din curtea Castelul Peleş, unul dintre cele mai prestigioase monumente din Europa.

Read more: Fântâna centrală de la Castelul Peleș redevine funcțională, în urma lucrărilor de reabilitare...
Știri locale

Un șofer care a ignorat semnificația liniei continue la efectuarea manevrei de întoarcere a provocat un accident rutier, miercuri, în jurul prânzului, pe o stradă din Urlați.

Read more: Autobuz cu 20 de pasageri implicat într-un accident rutier, la Urlați. O persoană a fost...
Știri locale

Un grup de adolescenți din Dâmbovița și București, aflați în tabără la Bușteni, a avut nevoie, marți seară, de ajutorul salvamontiștilor pentru a ajunge în stațiune. Oboseala i-a doborât în timp ce coborau pe Jepii Mici. Culmea, la finalul unei intervenții destul de complicate, salvatorii au avut parte și de un scandal.

Read more: Misiune dificilă pentru salvamontiștii din Bușteni. 35 de adolescenți blocați pe Jepii Mici, din...
Joomla SEF URLs by Artio