Știri locale

Știri locale

Un hoț minor, din Ploiești, a fost surprins chiar după comiterea unui furt din magazin. Adolescentul a agresat și un angajat al unității respective, în încercarea de a scăpa, dar cursa lui a fost oprită rapid de un polițist aflat în timpul liber și care, întâmplător, s-a aflat în zonă în momentul producerii incidentului.

Read more: Tâlhar minor prins în flagrant, la Ploiești, de un polițist aflat în timpul liber
Știri locale

Echipajele de urgență au fost solicitate să intervină la Cerașu, joi dimineață, după ce mai multe persoane au fost rănite în două accidente rutiere petrecute în același loc, aproape în același timp.

Read more: Două accidente petrecute simultan, în același loc, în Prahova // UPDATE - O femeie de 40 de ani a...
Știri locale

De marți, vizitatorii au acces din nou, după mai bine de două luni de pauză, la Peleș și Pelișor. redeschiderea castelelor a adus monumentele în atenția opiniei publice. Însuși directorul Casei Regale a României a recunoscut că Peleșul, unul dintre obiectivele emblematice ale României, este "în pericol".

Read more: Peleșul este "în pericol". Directorul Casei Regale a anunțat  "un plan bine structurat"
Știri locale

Două maşini au fost implicate într-un accident rutier, marţi, în satul Buda din comuna prahoveană Ariceştii Rahtivani. În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat.

Read more: Maşină răsturnată la Buda, în urma unei coliziuni cu alt autoturism. Toţi cei implicaţi au scăpat...
Știri locale

O femeie în vârstă de 53 de ani a fost rănită, luni după-amiază, aproape de centrul municipiului Câmpina, după ce o maşină scăpată de sub control a ajuns pe trotuar şi a acroşat-o. La volan se afla un tânăr de 19 ani. Poliţiştii spun că şoferul a pierdut controlul direcţiei, autoturismul ieşind de pe carosabil, lovind pietonul care se afla pe trotuar şi apoi oprindu-se în dreptul intrării unui magazin.

Read more: Femeie lovită pe trotuar de o maşină scăpată de sub control, pe Bulevardul Carol I din Câmpina
Joomla SEF URLs by Artio