Știri locale

Știri locale

EUROPAfest afis 2018 sinaiaÎn perioada 14 - 26 iulie, orașul Sinaia va găzdui mai multe concerte de muzică clasică dar și Summer Music Academy Sinaia Dinu Lipatti. Cu titluri precum „Summer Concert în the Church”, „Classic in the Park”, „Gala Concert”, organizatorii invită spectatorii să uite de agitația orașelor și să se lăse conduși de sunetul muzicii de calitate la Cazinoul din Sinaia, Parcul Central, Sala King’s Valley - Hotel Mara sau Biserica Catolică.

Read more: La Sinaia începe EUROPAfest. Două săptămâni de muzică clasică în aer liber
Știri locale

tabla butii cimitirul eroilorFost punct de trecere între Ţara Românească şi Transilvania şi scenă a unor bătălii sângeroase în Primul Război Mondial, zona Tabla Buţii, situată în nordul judeţului Prahova, găzduieşte anual ample ceremonii dedicate eroilor care s-au jertfit pentru patrie, iar în 2018, cu prilejul centenarului Marii Uniri, autorităţile au alocat fonduri pentru modernizare. Consiliul Judeţean Prahova şi Primăria Ceraşu au intrat într-un parteneriat pentru reabilitarea drumului de 25 de kilometri care duce la Tabla Buţii.

Read more: Finanţare de la CJ pentru repararea drumului de la Tabla Buţii
Știri locale

pompieri inundatii barcanestiLocuitorii din comuna prahoveană sunt disperați, după ce inundațiile din ultimele zile le-au provocat pagube serioase. Miercuri seară, aceștia i-au cerut socoteală viceprimarului pentru situația în care au ajuns, în condițiile în care primarul localității, Valeriu Lupu, se află în concediu, în această perioadă.

Read more: Scandal uriaș la Bărcănești, comună afectată serios de inundațiile din ultimele zile. Viceprimarul...
Știri locale

medieval2018 4

În perioada 13-15 iulie, Bulevardul Independenței găzduiește a doua ediție a festivalului medieval "Ploiești - Târg Domnesc". Deși evenimentul stă sub semnul unui scandal legat de atribuirea contractului pentru organizarea acestuia (VEZI DETALII), treaba merge înainte, iar vineri, de la prima oră, în zonă au apărut primele standuri, scena și zonele amenajate pentru vizitatori.

Read more: Ploiești - Târg Domnesc începe vineri, cu parada medievală. Imagini cu ultimele pregătiri, înainte...
Știri locale

politia localaPolițiștii locali ploieșteni au reținut, miercuri după-amiază, un conducător auto care, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lovit un autoturism din parcarea aflată în apropierea bazarului de la Nord.

Read more: Accident provocat de un șofer beat, în nordul Ploieștiului. Bărbatul a încercat să fugă de la...
Știri locale

festival medieval11Ploieștenii au parte, în weekend-ul 13-15 iulie, de o veritabilă călătorie în timp, cu prilejul celei de-a doua ediții a festivalului medieval organizat de Primăria municipiului.

Read more: Concerte, turniruri, tabere medievale și bucate boierești, în weekend, la Ploiești Târg Domnesc....
Știri locale

accident rutier politia genericUn accident rutier produs sâmbătă la prânz a blocat parţial traficul rutier pe Drumul Naţional 1, în dreptul municipiului Câmpina. Poliţia Prahova anunţă că de vină a fost un şofer care a încercat o manevră de întoarcere fără să se asigure.

Read more: Accident pe DN1, la Câmpina, după o întoarcere neregulamentară. Două benzi au fost blocate