Știri locale

Știri locale

Timp de două zile, la Ploiești se află tirul lui Moș Crăciun. Un vehicul pus la dispoziția autorităților de o societate private, decorat de sărbătoare, colindă municipiul până în seara de Ajun.

Read more: Timp de două zile, tirul lui Moș Crăciun străbate Ploieștiul. Unde va poposi caravana
Știri locale

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a aprobat, miercuri, distribuția către unitățile administrativ-teritoriale din județul Prahova a afișelor aferente campaniei de vaccinare destinate acțiunilor de prevenire în combaterea infecțiilor COVID-19.

Read more: Începe campania de informare privind vaccinul anti-Covid. Aproape 36.000 de pliante distribuite în...
Știri locale

Primăria Ploiești a lansat o campanie on-line de promovare a celor mai valoroși ploieșteni, cei care s-au făcut remarcați prin rezultatele excepționale în diverse domenii de activitate. Primul episod este dedicat Alexei Tudose, unul dintre absolvenții de excepție ai Colegiulu Național “Ion Luca Caragiale”.

Read more: Campanie dedicată celor mai valoroși ploieșteni. Volosevici: “Numele şi realizările acestor semeni...
Știri locale

Într-o lume aflată într-o schimbare continuă și din ce în ce mai rapidă, educația are nevoie să se reinventeze. Profesorii, elevii și părinții, deopotrivă, sunt cu toții într-un proces continuu de adaptare la noi tehnologii, noi metode de învățare și informații care sunt disponibile, însă trebuie structurate și explicate. Acesta este rolul Tech Teach League, un program care ajută profesorii să aibă acces la noi metode de predare și de relaționare cu noile generații de elevi.

Read more: Nouă profesori din Câmpina, implicaţi într-un proiect dedicat metodelor inedite de predare
Știri locale

Incendiu la o casă de schmb valutar situată în centrul municipiului Ploieşti, aproape de Casa de Cultură a Sindicatelor şi de sediul Primăriei. Primele informaţii sunt că un bărbat, încă neidentificat, a împrăştiat o substanţă inflamabilă, a aprins focul şi a fugit.

Read more: Un bărbat a dat foc unei case de schimb valutar din centrul Ploieştiului
Știri locale

O echipă de descarcerare a fost trimisă să intervină, astăzi, în satul Pantazi din Valea Călugărească, după ce un automobil a fost lovit de un tren, la trecerea la nivel cu calea ferată. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, nici în maşină nici în tren, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale. Şoferul autoturismului, un bărbat de 69 de ani, a scăpat fără răni serioase din accident, dar s-ar putea să nu scape şi de Poliţie, după ce etilotestul a arătat că avea alcoolemie.

Read more: Accident în Valea Călugărească. O maşină a fost lovită de un tren de călători care circula pe ruta...
Știri locale

O femeie în vârstă de 47 de ani a fost rănită într-un accident rutier produs duminică dimineaţă în dreptul oraşului Mizil, după ce maşina în care se afla a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu remorcă.

Read more: O femeie a ajuns la spital, după ce maşina în care se afla a intrat în coliziune cu o autoutilitară
Știri locale

COomitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Sinaia a adoptat sâmbătă măsuri suplimentare de siguranţă, după ce deschiderea sezonului schiabil a atras un număr foarte mare de turişti. Ca să se asigure că oamenii respectă regulile de protecţie şi distanţare impuse în contextul pandemiei, autorităţile au solicitat şi suplimentarea efectivelor care asigură ordinea publică.

Read more: Aglomerație pe munte - Măsuri suplimentare, adoptate în regim de urgență la Sinaia
Joomla SEF URLs by Artio