Știri locale

Știri locale

Alin Stan, viceprimarul comunei Lipănești, este acuzat că a intervenit violent duminică, într-un conflict între mai mulți tineri, iar pe unul dintre ei a ajuns să-l lovească. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar înregistrarea a fost făcută publică de primarul localității, Robert Nica.

Read more: VIDEO: Viceprimarul comunei Lipănești, Alin Stan, surprins de camerele de supraveghere când...
Știri locale

Jandarmii din cadrul IJJ Prahova au intervenit la numeroase apeluri venite, în weekend, din zona Telega, unde a fost semnalată prezența unei ursoaice însoțite de doi pui.

Read more: O comună din Prahova este monitorizată de jandarmi după ce o ursoaică și puii ei și-au făcut de...
Știri locale

O femeie a încercat să-și pună capăt zilelor duminică după-amiază. Incidentul a fost anunțat în jurul orei 17.00, de locuitorii cartierului Bereasca.

Read more: Tentativă de sinucidere în cartierul Bereasca. Incidentul a avut loc în zona accidentului în care...
Știri locale

Informaţiile apărute cu privire la accidentul petrecut sâmbătă după-amiază la trecerea la nivel cu calea ferată de lângă Oborul Ploieşti arată că bărbatul de 29 de ani care a murit pe loc era un manelist în ascensiune pe scena muzicală de profil, cunoscut ca Tavy Puştiu. Acesta era pasager în maşina condusă de soţie şi, în clipele dinaintea impactului, făcea o transmisiune în direct pe Facebook. Ultimele fracţiuni de secundă dinainte ca filmarea să se întrerupă surprind panică instalată în privirea acestuia în momentul în care observă apropierea trenului.

Read more: Manelistul Tavy Puştiu şi-a pierdut viaţa în accidentul de tren din Bereasca, transmis în direct...
Știri locale

22 de copii şi un angajat de la un centru de plasament din Prahova au fost confirmaţi pozitivi la teste COVID-19 efectuate, în condiţiile în care încă nu au sosit toate rezultatele. Pentru că s-au simţit mai rău, şapte dintre aceştia au rămas internaţi la Câmpina.

Read more: Focar COVID la un centru de plasament din Prahova. 7 copii au fost internaţi, dintr-un total de 23...
Știri locale

Accident teribil, sâmbătă seară, în jurul orei 18.00, în cartierul ploieştean Bereasca! O maşină a fost lovită de tren la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Gârlei, în imediata vecinătate a Oborului Ploieşti. În urma impactului violent, o persoană aflată în autovehicul a murit, iar cealaltă a fost rănită grav.

Read more: O persoană a murit iar alta a fost rănită grav, după ce maşina lor a fost lovită de tren, în...
Știri locale

HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale că apa distribuită în aria de operare se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: Noul buletin informativ privind calitatea apei în județ, emis de HIDRO PRAHOVA pe 14 august 2020
Joomla SEF URLs by Artio