Știri locale

Știri locale

Autorităţile ploieştene, în parteneriat cu Uniunea Asociaţiilor de Proprietari, derulează şi în 2020 un concurs pentru desemnarea celui mai frumos bloc din municipiu.

Read more: Înscrierile la concursul "Cel mai frumos bloc din Ploiesti" încep în aprilie, doar pentru membrii...
Știri locale

Pe un câmp din comuna Drăgăneşti, în sudul judeţului Prahova, la câţiva paşi de albia râului Prahova, au fost înrgopate cantităţi uriaşe de deşeuri, atât de multe încât, practic, au ajuns să schimbe relieful zonei. Totul pare să se petreacă de ani de zile, fără ca autorităţie locale sau cele de mediu să fi observat ceva!

Read more: Prahova se transformă într-o groapă de gunoi! Cantităţi uriaşe de deşeuri, îngropate ilegal
Știri locale

Administrația locală din Băicoi intenționează să achiziționeze pubele destinate colectării selective pentru gospodăriile din localitate. Investiția va fi făcută din fonduri europene.

Read more: Orașul Băicoi va accesa fonduri europene pentru achiziționarea a mii de pubele, în vederea...
Știri locale

Ca urmare a desfăşurării meciului de Cupa Românei dintre Petrolul Ploieşti şi Sepsi Sf. Gheorghe, miercuri vor fi închise mai multe străzi în jurul Stadionului "Ilie Oană", ceea ce va duce, automat, şi la devierea mai multor trasee de transport în comun.

În intervalul 15:30 - 21:00, traseele 5, 7, 22/22b, 28, 36, 44b, 104, 302 si 305 vor circula deviat, a anunţat TCE Ploieşti, într-un comunicat transmis astăzi.

"Traseul 5: Sp. Judetean – Cart. M. Bravu

- pe sensul Sp. Judetean – Cart. Mihai Bravu, traseu normal pana pe str. Stefan Greceanu, dupa care va parcurge strazile: N. Balcescu, Dr. Bagdazar, Buna Vestire, Mircea cel Batran, Gradinari, stg. Chimiei. Nu se pot utiliza statiile: Postei, Tabacarie, Razboieni, Neajlov.

- pe sensul Cart. Mihai Bravu – Sp Judetean va parcurge strazile: Chimiei, Gradinari, Armasi, Lupeni, Stefan cel Mare, Nicolae Balcescu cu statie la Muzeul de Istorie, Stefan Greceanu, dupa care traseu normal. Nu se pot utiliza statiile: Neajlov, Tanin, Stadion, Postei.

Traseul 7: Dorobantu – B Rudului

-pe sensul Dorobantul - Centru, traseu normal pana la intersectia strazilor Mircea cel Batran cu Armasi, stanga Armasi, Lupeni, Stefan cel Mare, Nicolae Balcescu cu statie la Muzeul de Istorie, dupa care ruta cunoscuta. Nu se pot efectua statiile: Scoala 9 si Biserica Armoniei.

            - sensul B Rudului – Dorobantu, ruta nu se modifica

Traseul 22/22b: Auchan/Selgros– Bariera Unirii

- sensul Auchan/Selgros – B Unirii, ruta nu se modifica

            - pe sensul Bariera Unirii – Auchan/Selgros, va parcurge strazile Lupeni, dupa care dr. Stefan cel Mare , Nicolae Balcescu cu statie la Muzeul de Istorie, dupa care ruta cunoscuta. Nu se pot efectua statiile: Scoala 9 si Biserica Armoniei

Traseul 28, 36, 44b: Centru – UZTEL

- pe sensul Centru – UZTEL va parcurge strazile: Buna Vestire, Mircea cel Batran, Gradinari, Mihai Bravu, dupa care traseu normal. Nu se pot utiliza statiile: Maternitate si Gradinari.

- pe sensul UZTEL – Centru, traseu normal pana in statia FERO, dupa care se vor parcurge strazile: Gradinari, Armasi, Lupeni, Stefan cel Mare, Nicolae Balcescu cu statie la Muzeul de Istorie,. Nu se pot utiliza statiile: Maternitate, Gradinari si Biserica Armoniei

Traseul  104: Armoniei – UZTEL

- pe sensul Armoniei – UZTEL va parcurge strazile: Armoniei, Mihai Bravu, Nicolae Balcescu, Dr. Bagdazar, Buna Vestire, Mircea cel Batran, Gradinari, Mihai Bravu dupa care traseu normal. Nu se pot utiliza statiile: Maternitate si Gradinari.

- pe sensul UZTEL – Armoniei, traseu normal pana in statia FERO, dupa care se vor parcurge strazile: Gradinari, Armasi, Lupeni, Stefan cel Mare, Nicolae Balcescu, Armoniei. Nu se pot utiliza statiile: Gradinari, Maternitate si Biserica Armoniei.

Traseul 302 : PIP – FERO

  - Pe sensul spre Fero va efectua traseu normal pana pe str. St.Greceanu, dupa care va parcurge strazile N.Balcescu, Dr.Bagdazar, Buna Vestire, Mircea cel Batran, Gradinari, Mihai Bravu. In locul statiei Armoniei se utilizeaza statia Muzeul Petrolului de pe str. Dr. Bagdazar.

Traseul 305 : PIP – Armasi

  - Pe sensul spre Armasi va efectua traseu normal pana pe str. Gh.Lazar, dupa care va parcurge strazile Dr.Bagdazar, Buna Vestire, Mircea cel Batran, Gradinari, Mihai Bravu si Armasilor. In locul statie Armoniei se utilizeaza statia Muzeul Petrolului de pe str. Dr. Bagdazar. Nu se efectueaza statia Maternitate .

Toate traseele vor efectua pe portiunea deviata toate statiile intalnite in parcurs.  

Fata de cele prezentate, atat ruta cat si intervalul orar de deviere a circulatiei poate suferi modificari la indicatiile agentilor de politie rutiera a municipiului Ploiesti care vor fi prezente in zona", a anunţat TCE Ploieşti.

Știri locale

Accident rutier, marţi după-amiază, în Ploieşti, la baza podului peste calea ferată din apropierea Gării de Vest. Un bărbat de 78 de ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o maşină, în timpul traversării.

Read more: Un ploieştean de 78 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit pe trecere, în vestul municipiului
Știri locale

La mai puțin de un an de la montarea primului aparat independent de măsurare a calității aerului din Ploiești (VEZI DETALII), Asociația "Prahova în Acțiune" a anunțat încheierea primei etape a proiectului privind crearea unei rețele independente.

Read more: Asociația Prahova în Acțiune a montat, în Ploiești, 10 aparate de monitorizare a calității aerului
Joomla SEF URLs by Artio