Știri locale

Știri locale

Vizitatorii și localnicii din Sinaia s-au obișnuit, deja, ca fiecare mare eveniment organizat aici să se remarce prin nota inedită și eleganța specifică stațiunii prahovene. Nu fac excepție nici acțiunile programate de Primăria Sinaia pentru a marca, pe 1 Decembrie, Ziua Națională și Centenarul Marii Uniri.

Read more: CENTENAR | Pe 1 Decembrie, Sinaia sărbătorește România, în "Nopțile tricolorului"
Știri locale

În anul centenarului Marii Uniri de la 1918, cu doar câteva zile înainte de 1 Decembrie, autorităţile locale din Blejoi au inaugurat o statuie, abia a doua din ţară, a Reginei Maria. Cunoscută ca "Regina Mamă" şi unanim apreciată pentru iubirea arătată faţă de ţara care a adoptat-o, pentru ajutarea ostaşilor români răniţi în Primul Război Mondial şi pentru implicarea în acţiunile care au condus la Marea Unire şi recunoaşterea ei de către ţările europene, Regina Maria a fost cinstită astăzi la Blejoi, în prezenţa Prinţului Nicolae, a mai multor miniştri şi a reprezentanţilor administraţiei publice judeţene şi locale.

Read more: ROMÂNIA 100: A doua statuie din ţară a Reginei Maria, dezvelită astăzi la Blejoi
Știri locale

Două persoane din comuna prahoveană Albeşti Paleologu au fost transportate de urgenţă la spital, miercuri dimineaţă, după ce se intoxicaseră cu monoxid de carbon, cel mai probabil de la o sobă necurăţată corespunzător.

Read more: Doi prahoveni au ajuns de urgenţă la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon
Știri locale

UPDATE 12.00 - Traficul în centrul Ploieștiului a revenit la normal, după haosul provocat miercuri de repetițiile pentru Ziua Națională

Ora 10.30. Centrul municipiului Ploiești și arterele principale de trafic sunt blocate cu mii de mașini, după ce autoritățile au redirecționat traficul în zona Parcului Mihai Viteazul până în centrul orașului. Restricțiile de trafic au fost anunțate de ieri, acestea fiind valabile până la orele 14. LINK RUTE OCOLITOARE ȘI ZONE BLOCATE

ploiesti trafic aglomerat

Știri locale

Memoria Reginei Maria este cinstită astăzi, la Blejoi, autoritățile locale incluzând, în calendarul evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri, dezvelirea monumentului ridicat în onoarea "celei fără de care Unirea din 1918 nu ar fi fost posibilă", după cum spune primarul localității, Adrian Dumitru.

Read more: CENTENARUL MARII UNIRI | Un monument ridicat în memoria Reginei Maria va fi dezvelit miercuri, la...
Știri locale

Conducerea Primăriei Ploieşti a anunţat astăzi că, de la începutul anului viitor, în municipiu va începe să circule autobuzul elevilor. Va fi vorba despre o rută specială, operată cu autobuze TCE, care va lega mai multe cartiere, în încercarea de a deservi cât mai multe unităţi de învăţământ.

Read more: Autobuzul elevilor va fi pus în circulaţie, din ianuarie, la Ploieşti
Știri locale

EVENIMENT. Școala Gimnazială Grigore Moisil din Ploiești celebrează Centenarul Marii Uniri printr-o serie de activități menite să cinstească memoria înaintașilor și sacrificiul suprem pentru idealul național împlinit prin actul Unirii de la 1918, după un război în care România a pierdut sute de mii de soldați pe câmpul de luptă.

 

Read more: #Centenar cu expoziții și spectacol. Elevii școlii gimnaziale Grigore Moisil celebrează 100 de ani...
Știri locale

Update. în ciuda eforturilor cadrelor medicale, din păcate minorul de 12 ani a decedat.

UPDATE: MInorul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești

UPDATE:: Copilul a făcut stop cardio-respirator, echipajele medicale au început manevrele de resuscitare

17:25: Un minor de 12 ani a fost lovit de un autoturism, pe Drumul Național 1A, în comuna prahoveană Lipănești. Din primele informații oferite de Poliție, copilul a traversat strada prin loc nepermis, Echipajele de urgență ajunse la locul accidentului l-au găsit în stare de inconștiență, însă cu puls, primind îngrijiri medicale. Foto caracter ilustrativ

Știri locale

UPDATE 9:15 Șoferul autoturismului acuza dureri și a fost transportat la spital, pentru investigații și îngrijiri medicale.

UPDATE 9:03 Autoturismul care se îndrepta pe sensul de mers Ploiesti - Valeni, la km 99+700, ar fi încercat să evite un ansamblu format din auto+platformă, care ieșea dintr-o curte cu spatele. Autoturismul a acroșat platforma, după care s-a răsturnat în șanț. Trei persoane sunt asistate medical la fața locului,

Luni 8:30. Două mașini au fost implicate într-un eveniment rutier pe DN1A, în comuna prahoveană Măgurele. În urma tamponării, unul dintre autoturisme s-a răsturnat. Nu se cunoaște starea ocupanților. 

Știri locale

Patru autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe Drumul Național 1B, în localitatea Loloiasca. Echipajele de urgență ale Ambulananței și Poliției s-au deplasat la fața locului pentru a acorda primul ajutor. Din primele informații furnizate de Poliție, evenimentul rutier ar bloca șoseaua pe direcția Ploiești-Buzău, iar două persoane sunt asistate medical. La ora 22.10, traficul rutier se desfășura alternativ, în zona unde s-a produs accidentul rutier. Poliția continuă cercetările. Foto cu titlu ilustrativ / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Știri locale

Un accident rutier s-a produs duminică seara, în jurul orelor 18, pe drumul județean 102 B de pe raza comunei Drajna. Din primele informații oferite de Poliție, în evenimentul rutier au fost implicate o căruță și un autoturism, incidentul rutier producându-se pe fondul neacordării de prioritate. O fată de 16 ani, pasager în căruță, este rănită, la fața locului fiind trimise echipaje de Salvare. Foto cu titlu ilustrativ. Revenim cu amănunte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.