Știri locale

Știri locale

Trei mașini parcate în zona Timken au fost lovite, luni seară, în jurul orei 20.00, de un autoturism al cărui șofer a fugit, imediat, de la locul evenimentului. Cercetările de până acum au scos la iveală și motivele pentru care acesta a ținut să nu dea ochi cu oamenii legii, chiar dacă impactul se soldase doar cu pagube materiale.

Read more: Accident cu patru mașini, în Bariera București. Șoferul vinovat conducea un autoturism furat, cu...
Știri locale

Absolvenții promoției 2019 a Liceului Tehnologic "Lazăr Edeleanu" au participat, zilele trecute, la festivitatea care a marcat, pentru ei, ultimul final de an școlar. În fața unui nou început, tinerii i-au avut aproape pe dascălii care i-au pregătit, în ultimii ani, părinții fără a căror susținere nu ar fi putut face față provocărilor din anii de liceu, dar și pe partenerii care, în repetate rânduri, au venit în sprijinul elevilor din cadrul acestei unități de învățământ.

Read more: Rompetrol suține, în continuare, liceenii și absolvenții Liceului Tehnologic "Lazăr Edeleanu" din...
Știri locale

Trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune, marţi dimineaţă, pe Şoseaua Vestului din Ploieşti, în zobna Ofelia. În urma accidentului, partea centrală a şoselei a rămas blocată, iar tramvaiele TCE de pe traseul 102 nu mai au pe unde să înainteze.

Read more: Trei maşini au fost implicate într-o coliziune pe Şoseaua Vestului din Ploieşti. Tramvaiele au...
Știri locale

Reprezentanții Veolia Energie Prahova au anunțat că analizează dacă vor mai continua colaborarea cu FC Petrolul Ploiești, după ce echipa a ratat promovarea în prima ligă, obiectiv declarat la începutul ediției 2018 - 2019 a campionatului intern.

Read more: Veolia Energie Prahova analizează dacă va mai continua colaborarea cu FC Petrolul Ploiești
Știri locale

Natura dezlănţuită a făcut pagube uriaşe în comuna Lapoş, una dintre cele mai sărace localităţi din Prahova, situată în estul judeţului. Viitura creată după o ploaie puternică, de câteva ore, a distrus locuinţe, poduri, reţele electrice şi drumuri. Pe anumite porţiuni, în satul Lăpoşel, asfaltul nu mai există, a fost "măturat" de apă, cu tot cu garduri şi zidurile unor case.

Read more: În Lapoş, apa a ajuns la aproape un metru şi jumătate pe şosea şi a distrus case, poduri şi drumuri
Știri locale

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, şi ministrul Mediului, vicepremierul Graţiela Gavrilescu, au făcut luni o vizită de lucru în Prahova, în comunele Sângeru şi Lapoş, puternic afectate de inundaţii la finalul săptămânii trecute. Autorităţile au ajuns mai întâi în Sângeru, unde au promis că de mâine vor începe lucrări pentru regularizarea albiei râului Cricovul Sărat, care vineri a ieşit din matcă şi a produs pagube materiale uriaşe, dar şi cel puţin trei decese.

Read more: Coşmar în Sângeru, unde apa a măturat totul în cale! Autorităţile promit lucrări urgente
Știri locale

Precipitațiile masive au mobilizat toate echipele tehnice ale Rafinăriei Vega, ca urmare a condițiilor meteo extreme survenite pe 31 mai. Întregul personal tehnic și contractor al Rafinăriei a intervenit, alături de autorități, de urgență, pentru a face față cantităților mari de precipitații, au transmis reprezentanții companiei.

Read more: Mobilizare masivă a echipajelor de la Rafinăria Vega, în contextul precipitațiilor abundente. Ce...
Știri locale

Pompierii militari au reluat, luni dimineață, căutările pe malul Cricovului Sărat, încercând să găsească al patrulea dintre copiii luați de viitura de vineri seară. Cei trei frați ai săi, un băiat de 6 ani și două fetițe, de 9 luni și 3 ani, au fost găsiți morți.

Read more: A patra zi de căutări, la Sângeru. Unul dintre copiii luați de viitură, vineri seară, încă de...