Marți, 12 Decembrie 2017
 

Știri locale

Proiect european pentru reabilitarea Spitalului Municipal Câmpina

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 24 October 2017 12:24  |  Category: Știri locale

spitalul municipal campinaAutorităţile locale din Câmpina pregătesc un proiect european pentru reabilitarea energetică a clădirii Spitalului Municipal. Investiţia este estimată la 26,5 milioane de lei, cu tot cu TVA, potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobaţi de Consiliul Local la ultima şedinţă.

Salvamontiștii lansează un nou semnal de alarmă pentru turiștii care se aventurează pe traseele montane fără echipament adecvat și ignorând informările meteo, după ce, luni seară, două grupuri le-au cerut sprijinul când s-au rătăcit, din cauza viscolului.

Turiștii care ajung, în următoarele zile, pe valea Prahovei, nu vor putea apela la unele dintre instalațiile de transport pe cablu.

Accident cu cinci victime în Ploiești, la intersecția Rudului cu Plăieșilor

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 22 October 2017 14:29  |  Category: Știri locale

ambulanta C1Un accident grav a avut loc duminică dimineața, în jurul orelor 10, la intersecția străzilor Rudului cu Plăieșilor din municipiul Ploiești. Din primele informații obținute, se pare că este vorba despre un caz de neacordare de prioritate, pe fondul unei semaforizări pe intermitent.

În cele două mașini implicate în accident se aflau opt persoane, din care cinci au fost transportate la spital de către echipajele de urgență sosite la fața locului. Foto caracter ilustrativ

maria rada comarnicMamă, fiică și nepoată, din Comarnic, luptă să-și construiască o nouă locuință! Pe cea veche le-a mistuit-o focul înainte de Sărbătorile de iarnă...
-Repede! Repede! Ieșiți afară că arde!
-Ceee? Ce arde?
-Casa voastră arde!
-Cum arde? Unde?
-Haideți! Luați ce puteți și ieșiți afară că muriți...
În cele câteva secunde, a reușit să-și arunce privirea spre un ceas. Era 5 dimineața când i s-a dat alarma salvatoare. Dacă nu erau vecinii ar fi murit, în acea dimineață fatidică de 8 decembrie, împreună cu fiica de 23 de ani și nepoțica de numai 3 ani și jumătate.

maria rada comarnic nepoticaPentru o femeie din Comarnic, Pasărea Phoenix nu e doar un mit! Maria Radea luptă din răsputeri să-și ridice o nouă casă în locul celei distruse de incendiu! Focul i-a mistuit tot în numai câteva minute, dar nu și puterea de a o lua de la capăt. Maria Radea, în vârstă de 43 de ani, este dovada vie a faptului că dacă ai sănătate, dorință de muncă, o fire de fier, dar și o mână de ajutor, atunci ai toate premisele pentru a reuși să-i arăți vieții și partea frumoasă, în timp ce ea te-a pus la încercare cu o lovitură năucitoare.

Campanie de informare a Poliţiei pentru prevenirea înşelăciunilor şi furturilor

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 17 October 2017 14:24  |  Category: Știri locale

campanie informare politiePoliţiştii din Vălenii de Munte au lansat o campanie de informare şi prevenire a unor infracţiuni, parte dintr-o campanie mai amplă a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, menită să prezinte populaţiei o parte din metodele folosite de escroci şi de hoţii din locuinţe şi societăţi comerciale. Campania de informare derulată la Văleni a vizat şi violnţa domestică.

ANUNŢ OFICIAL. Vezi câte locuri vor fi scoase în concurs la Şcoala de Poliţie şi când are loc admiterea!

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 17 October 2017 14:19  |  Category: Știri locale

scoala politieŞcolile de Poliţie din Câmpina şi Cluj-Napoca vor organiza în luna ianuarie o nouă sesiune de admitere. ANunţul oficial a fost făcut astăzi de reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, care au precizat că în cazul unităţii de formare de la Câmpina sunt disponibile nu mai puţin de 1.300 de locuri. Doritorii trebuie să depună dosarele până în decembrie.

Campania ECOTIC „Stația de Reciclare” ia startul și în județul Prahova

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 14 October 2017 15:38  |  Category: Știri locale

ecotic rosalStația de Reciclare este o campanie de informare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), lansată de Organizația ECOTIC în iunie 2016 și dedicată în special mediului rural, dar și celui urban din România. După ce a străbătut județele Iași, Brașov, Argeș și Sibiu, Stația de Reciclare ia startul și în Județul Proahova, începând din 17 octoombrie 2017, cu ajutorul Consiliului Județean Prahova, Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "Parteneriatul pentru Managementul Deseurilor" Prahova, Agenției pentru Protecția Mediului Prahova și ROSAL Ploiesti.

Ziua produselor agroalimentare sărbătorită la Ploiești. Societatea Hale și Piețe a oferit diplome producătorilor prezenți la Târgul de Toamnă

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 10 October 2017 11:09  |  Category: Știri locale

ziua produselor romanesti hale si piete mariana pepelea 10 oct 2017Marți, 10 octombrie a fost sărbătorită pentru prima data în România, "Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti", eveniment organizat cu scopul de a promova consumul de produse agroalimentare obţinute și procesate în fermele agricole românești.

Accident grav pe DN1, la Ciolpani! Cinci victime au fost duse de urgenţă la spital

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 07 October 2017 16:55  |  Category: Știri locale

accident smurd politieCinci persoane au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs sâmbătă, în jurul orei 14.00, pe Drumul Naţional 1, la intrarea din judeţul Ilfov în Prahova, după ce o maşină care efectua o depăşire a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

3 răniţi şi trafic dirijat pe DN 72, după un accident între un TIR şi două maşini

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 07 October 2017 10:41  |  Category: Știri locale

accident-circulatie-masina-politieUn camion şi două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 9.45, pe Drumul Naţional 72, Ploieşti-Târgovişe, în judeţul Prahova. În urma impactului, trei persoane au fost rănite, necesitând îngrijiri medicale.