Știri locale

Știri locale

Două autoturisme au fost implicate, joi după-amiază, într-un accident petrecut la Podenii Noi, în Prahova, pe DJ 100M. În urma impactului, una dintre mașini a acroșat un tânăr de 18 ani.

Read more: Două mașini implicate într-un accident pe DJ 100M, în Prahova. Unul dintre autovehicule a acroșat...
Știri locale

Arzător, butelie, o masă încăpătoare, un grup de "gospodari" pricepuți și un godac tocmai sacrificat! Nu este descrierea unei scene din vreun sătuc, ci un tablou creionat, joi dimineață, la Ploiești, chiar în mijlocul străzii.

Read more: Foto de la cititori: Porc tăiat în mijlocul străzii, în municipiul european Ploiești
Știri locale

Un tren de călători şi unul de marfă au intrat într-o coliziune frontală, miercuri, în dreptul staţiei CF Ploieşti Triaj. În urma impactului, o garnitură feroviară a deraiat, cinci persoane au fost rănite, iar circulaţia între Bucureşti şi Ploieşti Sud a fost blocată complet! Ulterior, autorităţile au anunţat un alt bilanţ, vorbind despre 11 răniţi, dintre care unul grav, preluat de un elicopter SMURD.

Read more: 11 răniţi, după ce două trenuri s-au ciocnit frontal în staţia Ploieşti Triaj! Circulaţia...
Știri locale

Un incendiu violent a izbucnit la Cosminele, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 00.30. Cinci echipaje ale ISU Prahova au fost trimise pentru a stinge flăcările care au distrus o locuință și s-au extins rapid și la o anexă gospodărească.

Read more: O gospodărie din Prahova s-a făcut scrum, azi-noapte. Intervenție de cinci ore la Cosminele,...
Joomla SEF URLs by Artio