Știri locale

Știri locale

Un copil de numai doi ani și câteva luni din județul Prahova a trăit clipe de coșmar după ce a fost bătut de propria mamă, timp de mai multe zile. Pentru a dovedi acest lucru, după ce copilul a fost maltratat de mamă inclusiv de față cu tatăl și pentru că femeia nu recunoștea, bărbatul a montat o cameră de supraveghere în locuință, informează, în exclusivitate, ziarulincomod.ro

Read more: Copil de doi ani, bătut crunt de propria mamă! Reprezentanții Protecției Copilului Prahova refuză...
Știri locale

Andrei și Marina, doi copii din Tinosu orfani de tată și părăsiți de mamă, trăiesc într-o sărăcie cruntă, crescuți de o mătușă care nu își permite să le asigure nici măcar strictul necesar. În ciuda lipsurilor, băiețelul de numai 7 ani vrea mult să învețe și își dorește ca, atunci, când va crește, să ajungă jandarm.

Read more: Cadoul primit de băiețelul din Prahova, părăsit de mamă, care își dorește să devină jandarm
Știri locale

Deși pare greu de crezut, autoritățile confirmă că mirosul apăsător resimțit în mai multe cartiere din Ploiești, în ultimele două zile (VEZI DETALII), dar și în zone din apropierea municipiului, este de... fecale! Mai precis de bălegar.

Read more: Ploieștenii nu s-au înșelat. De două zile, în oraș chiar pute a rahat
Știri locale

 

Situația privind poluarea, la Ploiești, s-a împuțit! La propriu. De vreo două zile, curg sesizările ploieștenilor din zona de nord a municipiului, oamenii reclamând că, după lăsarea întunericului, în cartier miroase pur și simplu a hazna. Putoarea s-ar fi simțit, însă, și mai spre centru. Joi dimineață, același miros greu se simțise și în zona străzii Romană, spre Gara de Nord.

Read more: Un miros greu, de hazna, a pus stăpânire pe mai multe cartiere din Ploiești (update)
Știri locale

Așa cum directorul TCE, Alexandri Nicolae, anticipa încă de la incidentul de săptămâna trecută, problemele cu autobuzele IKARUS,  prea vechi pentru a mai fi ținute în circulație, continuă să apară. De această dată, un IKARUS s-a defectat pe traseul 104, fiind nevoie ca el să fie tractat până la garaj.

Read more: Altă vechitură a TCE Ploiești a cedat în timpul cursei (video)
Știri locale

Impresionaţi de numărul mare de drame de pe Drumul Naţional 1B, Ploieşti-Buzău, care au culminat, acum o lună, cu decesul unei fete de 10 ani izbite de o maşină pe trecerea de pietoni, reprezentanţii administraţiei prahovene pregătsc un proiect pentru construirea unei pasarele pietonale supraterane, în satul Loloiasca din comuna Tomşani. Proiectul urmează să fie derulat de Primărie, care a demarat deja procedurile pentru realizarea documentaţiei tehnice, şi sprijinit financiar de Consiliul Judeţean.

Preşedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a afirmat în ultima şedinţă a instituţiei că urmează să fie semnat un parteneriat cu Primăria Tomşani, pentru realizarea acestei variante de traversare în siguranţă a Drumului Naţional 1B, considerat unul dintre cele mai periculoase din România, cu un număr mare de accidente rutiere grave. Măsura vine după ce, pe 19 septembrie, o fată de 10 ani a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni din această localitate.

"Am discutat cu primarul din Tomșani despre construirea unei pasarele de trecere a pietonilor, având în vedere că în acea zonă există un cămin cultural, o biserică, o grădiniță și o școală. O fetiță de 10 ani și-a pierdut viața pe trecerea de pietoni de aici. Este o investiție necesară și deja s-au demarat studiile", a precizat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Știri locale

Două cazuri grave, înregistrate în decurs de câteva zile, la copii înscriși la aceeași grădiniță  din Sinaia, i-a băgat în sperieți pe părinți. Un băiețel a murit de meningită pneumococică, o formă rară și agresivă a bolii.

Read more: Părinții din Sinaia se tem să-și mai trimită copiii la grădiniță. Un băiețel a murit de meningită...