Știri locale

Știri locale

Ploieștenii care locuiesc în blocurile de pe str. Cibinului nu vor beneficia, miercuri, de alimentare cu apă potabilă decât prin intermediul cisternei. Furnizarea va fi întreruptă timp de câteva ore, pentru efectuarea unor lucrări la rețea.

Read more: Apa Nova oprește alimentarea cu apă potabilă, miercuri, pentru blocurile de pe str. Cibinului
Știri locale

O bandă de mers din Drumul Naţional 1 este blocată, pe tronsonul care deserveşte Centura de Vest a municipiului Ploieşti, pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii. Lucrările se derulează pe podul din dreptul comunei Brazi, la kilometrul 56+500 al drumului naţional, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Read more: O bandă din DN 1 e blocată, vineri, în dreptul comunei Brazi, pentru lucrări
Știri locale

Turiștii care au poposit la Sinaia și au achitat de două ori taxa specială de promovare turistică pot face cerere pentru restituirea sumelor achitate în plus.

Read more: Primăria Sinaia returnează banii turiștilor are au plătit de două ori taxa specială de promovare...
Știri locale

Un studiu publicat de Observatorul Român de Sănătate scoate la iveală că, la Ploiești, unul dintre cele mai poluate orașe din România, se depun cele mai mici eforturi pentru combaterea acestui fenomen. Municipiul ocupă locul 10 din 10 într-un clasament în întocmirea căruia s-a ținut cont de cinci categorii de indicatori.

Read more: ORS: Autoritățile din Ploiești, complet dezinteresate de combaterea poluării
Știri locale

Polițiștii ploieșteni, sprijiniți de jandarmi, efectuează, marți dimineață, mai multe percheziții la persoane bănuite că, în ultimele două luni, ar fi pătruns prin efracție în imobile nelocuite din municipiu.

Read more: Update - Percheziții la o grupare de hoți din Ploiești. Indivizii furau numai din imobile nelocuite
Știri locale

UPDATE 20:55. Pietonul a decedat. Potrivit informațiilor oferite de Poliție, ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani. Momentan, traficul este dirijat, poliția efectuând cercetări legate de locul producerii - pe trecerea de pietoni sau în apropierea acesteia - încadrarea juridică a evenimentului fiind diferită în funcție de situația de fapt constatată de specialiștii Poliției

20:25 Un pieton a fost lovit de mașină duminică seara, în zona magazinului Mega Image de pe strada Gheorghe Dona din Ploiești, informează Poliția Prahova. Potrivit oamenilor legii, evenimentul rutier s-a produs în apropierea trecerii de pietoni din zonă. Traficul este dirijat de polițiști. revenim cu amănunte. Foto cu caracter ilustrativ

Știri locale

Operatorul sistemului de alimentare cu apă din Ploieşti, Apa Nova, a anunţat sâmbătă seară, în contextul unei interdicţii de consum al apei de la robinet în mai multe zone, că a identificat conducta avariată şi că asigură alimentarea respectivelor cartiere dintr-o sursă alternativă, ceea ce, în teorie, ar însemna că acum apa este bună de consum. Cu toate acestea, Direcţia de Sănătate Publică nu riscă, anunţând că interdicţia se menţine şi astăzi, în aşteptarea unor analize de laborator care să arate dacă apa e în parametrii potabili sau nu cumva au mai rămas mizerii pe reţea.

Read more: Comunicatul Apa Nova Ploieşti despre calitatea apei: "Zona afectată a fost transferată pe o altă...