Știri locale

Știri locale

Un băiat de 14 ani, aflat într-un autoturism angajat în depășire, a fost rănit, marți dimineață, într-un accident petrecut pe raza comunei Florești.

Read more: Al doilea accident la Florești, în câteva ore. Băiat de 14 ani rănit după ce un șofer a depășit...
Știri locale

Patru persoane au fost rănite grav și una a decedat în urma impactului dintre un autoturism și o ambulanță privată produs marți dimineață, pe raza comunei prahovene Florești (VEZI DETALII). Cele cinci victime erau pacienți dializați transportați de autospeciala implicată în eveniment.

Read more: Starea răniților în urma accidentului cu ambulanță produs marți dimineață, la Florești
Știri locale

Polițiștii au stabilit, din primele cercetări, că șoferul unui autoturism este vinovat pentru accidentul care a avut loc marți dimineață, la Florești, soldat cu decesul unei persoane și rănirea a altor patru (VEZI DETALII).

Read more: Un șofer de 26 de ani care nu ar fi acordat prioritate, de vină pentru tragedia de la Florești
Știri locale

Se pregătea să devină polițist, dar s-a apucat să facă pe infractorul. Un elev al Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina este cercetat pentru că ar fi furat bunuri dintr-un centru comercial.

Read more: Tânăr bănuit de furt, reținut într-un centru comercial din Ploiești. Suspectul este elev al Școlii...
Știri locale

O femeie de 83 de ani a fost atacată și mușcată, joi după-amiază, de câinele unei ploieștence. Incidentul a avut loc pe strada Mărășești și este, acum, în atenția Poliției.

Read more: Bătrână atacată de un câine lăsat nesupravegheat, pe strada Mărășești. Ce a pățit proprietara...
Joomla SEF URLs by Artio