Știri locale

Știri locale

Vineri a avut loc, pe heliportul construit la Sinaia, primul zbor oficial de test, efectuat de un elicopter Smurd. Datorită acestui obiectiv nou construit pe Valea Prahovei, orice pacient din zonă aflat în stare gravă va putea ajunge la spitalele din București în cel mult 20 de minute.

Read more: GALERIE FOTO: Singurul heliport care deservește un spital, între Târgu Mureș și București, a fost...
Știri locale

Nu toate deșeurile din sticlă, hârtie, carton, plastic sau metal trebuie să ajungă în containerele de colectare selectivă și care dintre acestea trebuie colectate separat.

Read more: Rosal: Cum trebuie selectate deșeurile înainte de a fi aruncate în containerele pentru hârtie,...
Știri locale

Baicoi, 13.08.2020 / ANUNȚ DE PRESĂ / Orasul Baicoi este beneficiarul proiectului cu titlul: „CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE A ILUMINATULUI PUBLIC IN ORASUL BAICOI”, cofinantat din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare nr. 4682/13.08.2019, cod SMIS 125604.

Read more: ANUNȚ DE PRESĂ / Orasul Baicoi este beneficiarul proiectului cu titlul: „CRESTEREA EFICIENTEI...
Știri locale

O femeie a alertat autoritățile, joi dimineață, reclamând că, în zona centrală a Ploieștiului, un bărbat s-ar fi dezbrăcat în fața sa, ar fi făcut gesturi obscene și chiar ar fi încercat să o atingă.

Read more: Scene șocante în centrul Ploieștiului. Un individ s-ar fi dezbrăcat în fața unei femei, pe stradă,...
Știri locale

O femeie și două fete  au fost recuperate de pe platoul Bucegi azi-noapte, în jurul orei 23.00, de jandarmii montani sesizați de doi turiști care se întâlniseră cu ele pe drumul spre Piatra Arsă.

Read more: Intervenție a jandarmilor montani pentru recuperarea unei femei cu două fete care s-a aventurat pe...
Știri locale

Trei bărbați, membri ai aceleiași familii, s-au luat la ceartă, în noaptea de luni spre marți, iar lucrurile au degenerat în momentul în care unul dintre ei ar fi fost rănit cu un cuțit.

Read more: Un bărbat a fost tăiat cu cuțitul, iar doi indivizi au ajuns după gratii, în urma unui scandal...
Știri locale

Societatea HIDRO PRAHOVA SA se confruntă în această perioadă cu un nivel extrem de ridicat al consumului de apă potabilă, pe un fond de secetă excesivă. În aceste condiții, reprezentanții companiei au anunțat că ar putea fi necesar ca, pe timp de noapte și parțial în anumite intervale din cursul zilei, societatea HIDRO PRAHOVA SA să introducă un program de distribuție, în scopul refacerii rezervelor de apă.

Read more: Din cauza secetei și a consumului excesiv, HIDRO PRAHOVA SA introduce un program de distribuție a...
Știri locale

Transport Călători Express a anunțat, marți, că elevii elevii înscriși la cursuri de zi, cu domiciliul sau reședința în Ploiești, pot cere, de acum, abonamentele gratuite pentru transportul în comun.

Read more: Toți elevii la zi din Ploiești pot solicita, de acum, abonamente gratuite pentru transportul în...
Joomla SEF URLs by Artio