Știri locale

Știri locale

Microexpoziția ”Ceasurile copilăriei”, care cuprinde piese produse produse la ”Victoria ” Arad, create special pentru cei mici, este evenimentul dedicat zilei de 1 Iunie de Muzeul "Nicolae Simache".

Read more: Ceasuri pentru copii produse la Arad, în expoziția de 1 Iunie organizată de Muzeul "Nicolae Simache"
Știri locale

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o gospodărie din comuna prahoveană Șirna.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 2.00 cu privire la incendiul izbucnit la o locuință din satul Brătești.

"La sosirea celor 5 echipaje de stingere incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp la o locuinţă compusă din parter și etaj și la o anexă gospodărească, tot pe 150 mp. Totodată a fost afectată și o altă anexa de la un alt proprietar. Incendiul a pornit din interiorul unui garaj de la un cablu electric defect, neizolat corespunzător", au precizat reprezentanții ISU Prahova.

Forțele s-au retras din dispozitiv abia de dimineață, în jurul orei 8.00.

Incendiul a distrus complex locuința și o anexă, cu bunurile aferente: electronice și electrocasnice, cherestea, un autoturism, o camionetă, utilaje agricole, acte, carduri bancare.

incendiu sirna2

incendiu sirna3

incendiu sirna4

Foto: ISU Prahova

Știri locale

Trei percheziții au fost derulate la Ploiești, joi, de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti - Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, în cadrul unei anchete privind traficul de substanțe psihoactive.

Read more: Percheziții BCCO - DIICOT la Ploiești, într-un dosar de trafic
Știri locale

Un bărbat din Ploieşti a ajuns de urgenţă la Spitalul Judeţean cu un hematom în zona genitală şi a fost operat miercuri. El susţine că a fost bătut de către mascaţi, în timpul unei percheziţii domiciliare, iar rudele reclamă că şi fiul acestuia, minor, ar fi fost încătuşat şi lovit cu bestialitate. Poliţia Prahova a transmis astăzi un punct de vedere oficial, anunţând că incidentul este cercetat de Parchet.

Read more: Un ploieştean reclamă c-a fost bătut de poliţişti în timpul unei percheziţii. Bărbatul, operat de...
Știri locale

Moarte suspectă! Astăzi, în jurul orei 12.30, poliţiştii prahoveni au fost sesizați cu privire la faptul că pe podul de cale ferată dintre stațiile Blejoi și Scăieni se află o persoană de sex bărbătesc, spânzurată de balustrada podului.

Read more: Bărbat de 59 de ani din Prahova, găsit spânzurat de balustrada unui pod
Știri locale

Din cauza pandemiei, autorităţile din comuna prahoveană Păuleşti au fost nevoite să ia măsuri speciale la ediţia din acest an a Sărbătorii Cireşelor, eveniment devenit o tradiţie în localitate. Vor lipsi cireşele, va lipsi publicul de la concertele în aer liber, dar organizatorii promit că nu va lipsi şi distracţia, care se va muta în mediul online. Spectacolele vor putea fi urmărite duminică pe pagina de Facebook a Primăriei şi pe aplicaţia ZOOM, unde şi spectatorii vor avea posibilitatea să intre în direct.

Read more: În acest an, Sărbătoarea Cireşelor de la Păuleşti se va ţine online. Când şi cum veţi putea urmări...
Joomla SEF URLs by Artio