Știri locale

Știri locale

Şapte bărbaţi au fost luaţi de jandarmi şi duşi la sediul Poliţiei Plopeni, după ce s-au încăierat, sâmbătă după-amiază, la Zilele Oraşului, eveniment organizat pe stadionul "Gheorghe Şilaev" din localitate. Scandalagiii veniseră pregătiţi cu bâte şi lopeţi, iar unii dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Read more: Scandal la Zilele Oraşului Plopeni. Mai mulţi bărbaţi au ajuns la Poliţie după ce s-au încăierat...
Știri locale

Trei femei au fost rănite, în urma unui accident în lanţ produs miercuri după-amiază pe Drumul Naţional 1B, în oraşul Mizil. Un şofer nu a adaptat viteza, maşina sa lovind autoturismul din faţă, care a fost proiectat într-un microbuz care efectua transport de călători.

Read more: Un microbuz şi două autoturisme, implicate într-un accident în lanţ pe DN 1B, la Mizil
Știri locale

Românii care au încercat să fure startul în minivacanţa acordată de Sfânta Maria şi să ajungă mai devreme pe Valea Prahovei tot nu scapă de aglomeraţie pe şosea. Poliţia Prahova a anunţat, miercuri la ora 11.00, că sunt coloane de maşini pe DN 1, în mai multe puncte din zona montană, în special pe sensul de urcare, dar şi pe cel de coborâre.

Read more: Nici n-a început minivacanţa şi deja sunt ambuteiaje pe DN 1, pe Valea Prahovei
Știri locale

Un TIR scăpat de sub control s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, pe Drumul Naţional 1A, la intrarea în satul Malu Vânăt din comuna prahoveană Izvoarele. Remorca autotrenului a rămas pe şosea, blocând aproape în totalitate una dintre cele două benzi de mers pe care le are DN 1A pe acel tronson.

Read more: Probleme de trafic pe DN 1A, miercuri dimineaţă, după ce un TIR s-a răsturnat la Izvoarele
Știri locale

Un incendiu violent a izbucnit în noaptea de marţi spre miercuri, la o fermă de furaje din satul Conduratu, comuna Baba Ana, în zona de est a judeţului Prahova. Intervenţia popmierilor, care continuă şi miercuri dimineaţă, a fost extrem de dificilă, având în vedre că în interior se aflau cantităţi uriaşe de materiale foarte uşor inflamabile.

Read more: Incendiu devastator la o fermă de furaje din Conduratu! Au ars peste 100 de tone de baloţi
Știri locale

Fonduri europene pentru modernizarea sistemului de iluminat public din oraşul Băicoi. Contractul de finanţare a fost semnat astăzi, iar proiectul prevede montarea unor lămpi cu LED, mult mai eficiente energetic decât actualele becuri, la pachet cu instalarea unor panouri fotovoltaice pentru generarea de energie electrică şi instalarea unui sistem care monitorizează de la distanţă întreaga reţea.

Read more: Primăria Băicoi a obţinut finanţare europeană pentru un proiect de 7 milioane de modernizare a...
Știri locale

Poliţiştii din oraşul Mizil fac parcheziţii, marţi, la mai mulţi suspecţi din judeţul Dâmboviţa, reprezentanţi ai unei societăţi de construcţii, reclamaţi de un bărbat care susţine că le achitase un avans de 160.000 de lei pentru executarea unor lucrări, însă aceştia au luat banii şi apoi n-au mai fost de găsit. Patru persoane urmează să ajungă la audieri.

Read more: Percheziţii la reprezentanţii unei firme de construcţii acuzaţi că au înşelat un prahovean, au...
Joomla SEF URLs by Artio