Știri locale

Știri locale

banner antiPSD campina dn1Mai mulţi tineri au postat zilele trecute un afiş de mari dimensiuni pe o pasarelă de deasupra Drumului Naţional 1, cu un mesaj care îndeamnă românii să susţină iniţiativa "Fără penali" şi care se încheie cu o înjurătură mai mult sau mai puţin cenzurată adresată reprezentanţilor coaliţiei de guvernare. Pe partea opusă a pasarelei a fost prins un banner similar, care îndeamnă la proteste împotriva "dictaturii".

Read more: Două afişe cu mesaje anti-PSD au apărut pe DN1, la Câmpina
Știri locale

balta pescuit niculesti dambovitaMomente de panică, duminică dimineaţă, la o baltă de pescuit din localitatea dâmboviţeană Niculeşti. Un bărbat originar din Prahova, aflat la pescuit, a fost la un pas de înec, după ce a căzut în apă şi n-a mai reuşit să se ţină la suprafaţă.

Read more: Un pescar din Filipeştii de Târg a văzut moartea cu ochii, după ce a căzut într-o baltă. A fost...
Știri locale

salvamont prahova turist cazut 4 8 18Intervenţie dificilă, sâmbătă seară, pentru salvamontiştii din Prahova, care au fost chemaţi să salveze un turist care căzuse într-o vale din Munţii Bucegi, suferind mai multe traumatisme craniene severe. Tânărul de 30 de ani a fost recuperat după câteva ore şi transportat la cabana Piatra Arsă, de unde a fost preluat de o ambulanţă.

Read more: Turist rănit grav în Bucegi, după ce a căzut într-o vale. Salvamontiştii l-au scos după câteva ore
Știri locale

incendiu pe munte isu ph azugaUn incendiu de vegetaţie cu nu mai puţin de 36 de focare izolate a creat panică, sâmbătă seară, în staţiunea prahoveană Azuga. Pompierii s-au mobilizat exemplar şi, cu ajutorul lucrătorilor de la Ocolul Silvic şi al jandarmilor montani, au reuşit să stingă focul după câteva ore, în urma unei intrervenţii dificile, îngreunate de starea terenului, care nu a permis accesul utilajelor speciale şi i-a obligat pe salvatori să meargă circa 4 kilometri pe jos. Primele indicii arată că focul ar fi fost pus deliberat de către o persoană rău-intenţionată, asta explicând şi numărul mare de focare. Din fericire, incendiul a afectat doar vegetaţia uscată şi nu s-a întins la pădurea de conifere din vecinătate.

Read more: Incendiu de vegetaţie la Azuga, cel mai probabil pus deliberat. Pompierii au fost nevoiţi să...
Știri locale

jandarmeria montana valea prahovei 4 08 18Număr foarte mare de turişti, în acest final de săptămână, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei! Acest număr mare de vizitatori a dus, în seara de sâmbătă şi noaptea de sâmbătă spre duminică, şi la o serie de incidente, în care a fost nevoie de intervenţia jandarmilor montani pentru coborârea în siguranţă a unor turişti care fie se rătăciseră în timpul drumeţiilor, fie au dat peste animale sălbatice.

Read more: Operaţiuni de salvare pe timp de noapte, în Munţii Bucegi, ale jandarmilor montani
Știri locale

tabla butii ijj phÎn cadrul evenimentelor organizate cu prilejul celebrării a 100 de ani de la formarea României Mari, la începutul săptămânii viitoare este programată o ceremonie impresionantă în comuna prahoveană Ceraşu, în zona Tabla Buţii, acolo unde an de an, în data de 6 august, sunt comemoraţi eroii care s-au jertfit în Primul Război Mondial pentru visul unirii românilor. La evenimentul organizat în anul centenarului sunt aşteptate aproape 1.500 de persoane la Tabla Buţii.

Read more: 1.500 de oameni, aşteptaţi luni la ceremoniile de la Tabla Buţii. Vezi recomandările Jandarmeriei!
Știri locale

slanic zilele orasului 2018Primăria şi Consiliul Local Slănic organizează, sâmbătă şi duminică, o petrecere de amploare, pentru a sărbători zilele localităţii. În cele două zile, în oraşul prahovean vor concerta, printre alţii, Krypton, Florin Vasilică şi Grupul Teleormanul şi Nicu Paleru.

Read more: Zilele Oraşului Slănic: Krypton, Nicu Paleru, Florin Vasilică şi Teleormanul cântă sâmbătă şi...
Știri locale

perchezitii ipj ph august 18Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Ploiești au efectuat în această săptămână 12 percheziții la locuințele mai multor persoane bănuite că ar fi racolat tinere prin metoda „loverboy”, iar apoi le-ar fi exploatat sexual în Austria și România. Şapte persoane au fost arestate preventiv.

Read more: Percheziţii în Prahova şi Braşov, la persoane bănuite că au dus fete "la produs" în Austria şi...
Știri locale

containere locuinte modulare scorteni 2018Aproape 100 de familii din judeţul Prahova primesc sprijin financiar de la Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale după ce gospodăriile le-au fost afectate de inundaţiile şi alunecările de teren din lunile iunie şi iulie. Cel mai grav caz este în comuna Podenii Noi, unde o casă este într-un pericol iminent de prăbuşire, iar oamenii de aici au primit o locuinţă modulară în care să se adăpostească.

Read more: O familie din Prahova primeşte o casă modulară, după ce locuinţa i-a fost grav avariată de...
Știri locale

pisculesti pe hartaTragedie fără margini pentru o familie din comuna prahoveană Tinosu, satul Pisculeşti! Copilul în vârstă de un an şi trei luni al familiei a fost găsit spânzurat în casă, miercuri după-amiază. Poliţiştii fac cercetări în acest caz şi se pare că micuţul s-ar fi spânzurat cu un cablu TV, fiind vorba, cel mai probabil, despre o moarte accidentală.

Read more: Un copil de un an din Pisculeşti a murit după ce s-a spânzurat accidental cu un cablu TV
Joomla SEF URLs by Artio