Marți, 12 Decembrie 2017
 

Știri locale

Începe Festivalul Sinaia Forever. Vunk, Voltaj şi Alternosfera urcă pe scenă

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 06 October 2017 13:39  |  Category: Știri locale

sinaia forever 17Peste 50.000 de spectatori sunt aşteptaţi la a XXIII-a ediţie a Festivalului Sinaia Forever, care debutează astăzi, de la ora 18.45, cu tradiţionala paradă care se va ţine pe Bulevardul Carol I. Petrecerea durează până duminică seară, timp în care traficul rutier în zona staţiunii montane prahovene va fi restricţionat.

7 copii din Prahova, duşi de urgenţă la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o sobă

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 05 October 2017 15:05  |  Category: Știri locale

smurd isu prim ajutor accidentŞapte fraţi, cu vârste cuprinse între două luni şi opt ani, au ajuns de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, cu simptome specifice unei intoxicaţii cu monoxid de carbon. Aceştia s-au intoxicat acasă, cel mai probabil de la o sobă, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, care a intervenit în acest caz.

Alertă în Câmpina, după ce a fost găsit un recipient din care s-a scurs o substanţă foarte toxică

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 03 October 2017 14:33  |  Category: Știri locale

mercur 2Lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova s-au deplasat, marţi, la Câmpina, după ce au fost sesizaţi că la o societate din localitate a fost găsit un recipient din care se scursese mercur, o substanţă toxică extrem de periculoasă, care poate afecta oamenii şi poate provoca inclusiv decesul dacă este ingerată, la contactul cu pielea sau dacă sunt inhalaţi vaporii produşi.

La un pas de o CATASTROFĂ, pe Centura de Vest a Ploieştiului! Mai multe bidoane cu explozibil, transportate cu un camion, s-au răsturnat

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 03 October 2017 12:36  |  Category: Știri locale

ISU-tir-cu-nintrat-centura-de-vestAutorităţile prahovene au fost chemate să intervină de urgenţă, luni seară, pe DN1, tronsonul care deserveşte Centura de Vest a municipiului Ploieşti, după ce mai multe bidoane cu o substanţă explozibilă, transportate cu un camion, s-au vărsat. Substanţa respectivă este folosită în industria de armament şi este considerată, în termeni largi, un fel de dinamită lichidă. Implicit, pentru a evita o posibilă catastrofă, Poliţia a închis, timp de aproape şase ore, circulaţia pe acest tronson de drum.

Percheziţii la 5 persoane bănuite că au câştigat UN MILION DE EURO din proxenetism şi şantaj

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 03 October 2017 12:22  |  Category: Știri locale

perchezitii politiePoliţiştii din Prahova efectuează marţi dimineaţă percheziţii la mai multe adrese din Bucureşti şi Ilfov, anchetând o reţea de proxenetism cu ramificaţii şi în judeţul nostru. Pe lângă această infracţiune, poliţiştii vorbesc şi despre fapte de şantaj şi spun că, în această cauză, prejudiciul a fost calculat la o colosală sumă de un milion de euro.

Târgul de Toamnă 2017, ediția a XVI-a, între 28 septembrie și 11 octombrie 2017, lângă Halele Centrale din Ploiești

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 27 September 2017 15:43  |  Category: Știri locale

targ-toamna-2Eveniment de traditie în municipiul Ploiești, Târgul de Toamnă 2017, organizat de Hale și Piețe SA împreună cu Primăria Ploiești, oferă posibilitatea achiziționării produselor de sezon la prețuri mai mici, precum și ocazia de a petrece momente de relaxare în acorduri de muzică populară și diverse preparate culinare (pastramă, must și vin din podgoriile prahovene și nu numai).

După publicarea, în Monitorul Oficial, a deciziei Instanței Supreme, privind interpretarea unor articole din Codul rutier, Poliția Locală Ploiești vine cu precizări privind atribuțiile pe care le au agenții, în acest domeniu.

Festivalul "Alfabetul Conviețuirii" începe vineri, la Ploiești, iar pentru a permite derularea acțiunilor programate pe Bulevardul Independenței, autorităţile au decis să închidă această arteră circulației rutiere și să devieze traficul, implicit mai multe trasee de transport public.

Mai multe descinderi au loc, vineri dimineață, într-o comună din Prahova, acțiunea derulată de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române vizând o grupare bănuită de săvârșirea mai multor furturi.

Centralizarea intervențiilor ISU, până la ora 22.00, indica probleme cauzate de vânt și ploi torențiale în șase localități din județul Prahova.