Vijeliile fac ravagii în Prahova. Mai multe persoane au fost evacuate, iar altele sunt date dispărute, în urma unor viituri. În comuna prahoveană Sângeru, patru copii sunt căutaţi cu disperare de salvatorii de la ISU şi de localnici.

 

Vineri după-amiază, în jurul orei 17.40, ISU Prahova a anunţat că a trimis mai multe echipaje de căutare, după ce viitura a surprins o femeie şi patru copii. Femeia a fost salvata de un cetățean, însă copiii, cu vârste între nouă luni şi şase ani, sunt în continuare căutați de către echipajele de pompieri. "30 de pompieri militari fac eforturi susținute pentru a salva copilașii", au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Se constituie 3 echipaje de căutări pe ambele maluri ale Cricovului Sărat, au mai precizat autorităţile.

Pe acelaşi subiect: 

Tot în Sângeru, echipajele de pompieri au reuşit să recupereze un copil de şase ani, la rândul său surprins de viitură, însă care nu făcea parte din grupul celorlalţi patru.

Update - ISU Prahova anunță că o fetiță de trei ani găsită, iar echipajele de urgență au început manevrele de resuscitare.

Cei patru copii disoăruți sunt frați, mama lor fiind femeia salvată după ce, la rândul ei, fusese luată de viitură.

Update - Fetița a fost declarată decedată.

Update - Căutările au fost istate în jurul orei 22.00, urmând a fi reluate sâmbătă dimineață.

(Foto: ISU Prahova)

 

Joomla SEF URLs by Artio