Poliţiştii din oraşul Mizil fac parcheziţii, marţi, la mai mulţi suspecţi din judeţul Dâmboviţa, reprezentanţi ai unei societăţi de construcţii, reclamaţi de un bărbat care susţine că le achitase un avans de 160.000 de lei pentru executarea unor lucrări, însă aceştia au luat banii şi apoi n-au mai fost de găsit. Patru persoane urmează să ajungă la audieri.

 

"Astăzi, 13 august a.c., polițiștii din Mizil efectuează două percheziții pe raza comunei Finta, județul Dâmbovița, la domiciliul unor persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune privind construcția unui imobil. Din cercetări a rezultat faptul că, în luna mai a anului curent, un bărbat din Mizil ar fi contractat o societate comercială înregistrată în județul Dâmbovița, în vederea construirii unui imobil, achitând în acest sens, suma de 160.000 de lei. Ulterior, după achitarea sumei de bani, reprezentanții societății au dispărut fără a mai putea fi contactați de către victimă", au anunţat reprezentanţii IPJ Prahova, într-un comunicat de presă.

Patru mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliției pentru audiere, a mai anunţat IPJ Prahova.

La percheziții participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio