Peste 4.000 de prahoveni rămaşi fără gaze, sâmbătă, după o avarie la o conductă

Written by Anca Visan Category: Știri locale Created: Saturday, 12 May 2018 13:27

avarie conducta gazeO avarie la o conductă, pe raza comunei prahovene Tomşani, a lăsat peste 4.000 de prahoveni, sâmbătă, timp de aproape jumătate de zi, fără alimentare cu gaze naturale. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a intervenit pentru evitarea unor probleme şi mai mari, iar alimentarea a fost reluată abia în jurul prânzului.

Primul anunţ a fost transmis în jurul orei 7.20, când reprezentanţii ISU au precizat că au trimis echipaje în zonă pentru asigurarea măsurilor de urgenţă. Autorităţile au constatat că a existat o avarie la conducta cu diametrul de 4 ţoli, fără a preciza cauza exactă. Pentru prevenirea unei acumulări mari, alimentarea a fost imediat oprită, circa 4.400 de prahoveni din această zonă rămânând fără gaze.

Lucrările de remediere au fost executate, iar reprezentanţii ISU au anunţat în jurul orei 11.30 că alimentarea a fost reluată.

(foto cu caracter ilustrativ; sursa foto: news.ro)

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.