Administraţia Parcului "Constantin Stere" organizează în această vară un eveniment inedit, pe fosta plajă din incinta parcului. Organizatorii fac apel la iubitorii de animale şi speră ca prin acest eveniment să promoveze imaginea adăpostului de câini gestionat de instituţie, dar şi să prevină abandonul şi maltratarea patrupedelor. Picnicul, care se anunţă încărcat de surprize, va avea loc pe 20 iulie.

Celebrăm printr-un eveniment deosebit dragostea necondiționată a animalelor pentru stăpâni. Indiferent de situația financiară, indiferent de cum arăti, indiferent de ce probleme ai avea și indiferent de zilele tale mai bune sau mai puțin bune, dragostea câinelui tau față de tine este necondiționată. Dogs Day Out Picnic Edition este locul perfect unde poți sa întalnești oameni exact ca tine, care își iubesc cainele, iubesc viața și trăiesc  fiecare moment alături de câinele lor. Așteptăm publicul să se relaxeze alături de întreaga familie și blănosul  său  in Parcul Constantin Stere din Ploiești la un picnic special și o mulțime de activități. Reprezentanții Adăpostului de animale de la Ploiești-Bucov vor fi prezenți pentru discuții legate de comportamentul câinilor iar reprezentanți ai unor clinici veterinare pentru animale vor fi disponibili pentru discuții legate de sănătatea animalelor", se arată într-un comunicat de presă transmis astăzi.

Organizatorii spun că au pregătit: cea mai funny cursă "la dublu" din România; târgul de adopții canine; un SUPER PICNIC în familie; ateliere creative pentru copii; muzică bună; concursuri inedite şi un târg de produse pentru intreținere, mâncare și jucării pentru animale.

Joomla SEF URLs by Artio