Poliţiştii prahoveni au fost sesizaţi, duminică noapte, în jurul orei 23.00, după ce un pieton a fost lovit de o maşină, care a dispărut rapid de la locul accidentului. Aceştia au reuşit să identifice autoturismul şi au constatat că el fusese condus de un bărbat fără permis.

 

"În data de 21 iunie a.c., în jurul orei 23:00, am fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Valea Călugărească un pieton a fost surprins și accidentat de un auto, care a părăsit locul evenimentului rutier. Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma activităților desfășurate au reușit identificarea și depistarea atât a autoturismului implicat, cât și a persoanei bănuite că l-ar fi condus. Din verificările efectuate, a reieșit faptul că, bărbatul care ar fi condus autovehiculul nu deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și luarea măsurilor legale", a anunţat Poliţia Prahova.

În urma accidentului rutier, pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La testarea cu aparatul etilotest a acestuia a rezultat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, a mai transmis Poliţia Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio