Veolia Energie Prahova a informat că, în cursul zilei de marți, va interveni pentru remedierea unei avarii la rețeaua de termoficare, lucrările impunând sistarea furnizării de energie termică (apă caldă și căldură) pentru două mari cartiere din Ploiești.

 

Măsura va fi luată marți, pe 5 februarie, în intervalul 08.00 - 18.00, pentru blocurile arondate punctelor termice 2,4,5,6,7,12 Republicii și 16 Malu Roșu în perimetrul străzilor: B-dul Republicii, Constantin Brezeanu, Aleea Cibinului, Andrei Mureșeanu, Intrarea Polux, Intrarea Castor, Sinăii, Zidari și Bănești. Intervențiile sunt necesare în vederea remedierii unei avarii survenite pe circuitul primar de termoficare.

"Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor si alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la nr. 0 800 800 255 (gratuit, rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, orice rețea de telefonie fixă sau mobilă). Ne cerem scuze consumatorilor din zona afectată pentru disconfortul creat și îi asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor lucrări", au transmis reprezentanții operatorului de termoficare.

Joomla SEF URLs by Artio