Jandarmii intervenit, joi seară, pentru deblocarea unei străzi din Ploiești pe care puseseră stăpânire câțiva cheflii. Acțiunea a avut un deznodământ neașteptat.

 

Jandarmii care patrulau, aseară, în Ploiești, au fost nevoiți să intervină pe strada Sinăii, care era blocată aproape complet de câțiva indivizi puși pe distracție. "Un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Ploiești s-a sesizat din oficiu despre faptul că mai multe persoane ocupau o bandă de circulație, cu o masă și patru scaune, pe strada Sinăii, pentru a juca Remy și a consuma băuturi alcoolice. În urma celor sesizate s-a trecut la eliberarea căii rutiere, la legitimarea și sancționarea celor în cauză", a transmis IJJ Prahova.

Verificările au scos la iveală inclusiv că una dintre din persoane, în vârstă de 24 ani, era căutată pentru o procedură judiciară în Germania, aceasta fiind predată organelor competente pentru continuarea verificărilor și dispunerea măsurilor legale.

Foto: captură video IJJ Prahova

Joomla SEF URLs by Artio