Acțiuni de amploare ale polițiștilor din Ploiești! Oamenii legii au decis să-i pună la punct pe evazioniști și au început cu cei mai "răi" dintre ei.

 

Printre cei vizați a fost și ploieșteanca Maria S. La 78 de ani, femeia nu a avut nici măcar decența să încerce să mascheze în vreun fel evaziunea. Și-a desfășurat activitatea pe față, în Piața Nord din Ploiești.

Potrivit observatorulph.ro, Maria S. a fost depistată de polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Ploiești în timpul unei razii derulate la începutul lunii iunie, vizând respectarea regulilor de circulație rutieră și de ordine publică. În cadrul acțiunii, au fost legitimate 111 persoane, verificate 37 de societăți comerciale și controlate 38 de autovehicule. De asemenea, au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale în cuantum de peste 8.335 lei au fost aplicate și ridicate în vederea confiscării, bunuri în valoare de 40 de lei.

Printre mărfurile confiscate s-au numărat nu mai puțin de 5 legături de pătrunjel și 5 de frunze de viță de vie, scrie sursa citată, care prezintă procesul verbal întocmit pe numele femeii de 78 de ani. Documentul mai precizează că produsele nu aveau nici măcar prețul afișat. Probabil despre casă de marcat și bon fiscal nici nu putea fi vorba. Ca să se învețe minte, oamenii legii i-au aplicat precupeței evazioniste și o amendă de 500 de lei. Bine i-au făcut, să se termine odată cu hoția!

Foto: observatorulph.ro

Joomla SEF URLs by Artio