Polițiștii ploieșteni au anunțat că fac patru percheziții, joi dimineață, într-un dosar privind infracțiuni cu violență.

 

Persoana vizată este un tânăr de 22 de ani bănuit că, înainte de Crăciun, l-a fi atacat și tâlhărit pe taximetristul în a cărui mașină se urcase (VEZI DETALII).

Același individ este bănuit și că, în noaptea de marți spre miercuri, a înjunghiat un tânăr de 19 ani, într-o sală de jocuri din municipiu.

"Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 23/24 decembrie 2019, un bărbat de 61 de ani, care transporta un client, cu un autoturism în regim taxi, pe raza municipiului Ploiești, ar fi fost deposedat, prin acte de violență, de un telefon mobil. De asemenea, acesta din urmă este bănuit că în noaptea de 7/8 ianuarie 2020, într-o sală de jocuri din zona de sud a municipiului, l-ar fi lovit cu un obiect tăietor-înțepător pe un  tânăr de 19 ani", a informat IJP Prahova.

Dosarul se referă la acte de tâlhărie calificată, port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și loviri sau alte violențe, dar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului care ar fi comis cele două atacuri.

Foto ilustrație

Joomla SEF URLs by Artio