Weekendul viitor, Asociația "Prahova în Acțiune" organizează cea de-a doua ediție a evenimentului "Tocuri pe biciclete". După succesul pe care acțiunea l-a avut anul trecut, inițiatorii proiectului se așteaptă, în această primăvară, la o participare și mai numeroasă, dci la și mai multă bucurie, eleganță și culoare.

"Prahova în Acțiune continuă seria evenimentelor care promovează frumosul în Ploieşti! Ai împlinit 14 ani? Alege ținuta care îți pune eleganța în evidență, accesorizează-ți bicicleta sau trotineta cum știi tu mai frumos și înscrie-te la evenimentul «Tocuri pe biciclete» din data de 21 aprilie 2019!" este invitația lansată de reprezentanții Asociației.

Aceștia au anunțat că primii 300 de bicicliști înscriși la eveniment vor primi kit-ul de participare care va conține numerele de înscriere la concursurile "Cea mai frumoasă bicicletă", "Cea mai frumoasă trotinetă", "Cea mai feminină ținută" și "Cel mai elegant bărbat", precum și surprizele oferite de partenerii noştri. Pentru a face parte dintre cei 300 de participanţi, puteți folosi mesageria paginii de Facebook "Prahova în Acțiune". Înscrierile se fac exclusiv prin mesaj privat, confirmate de organizatori prin aceeași modalitate.

"Vrem un oraș nepoluat, susținem sănătatea prin mișcare, dorim să atenționăm șoferii în privința partenerilor de trafic pe două roţi și încurajăm ploieștenii să își exprime eleganța în orice moment al zilei", au anunțat organizatorii.

Doamnele şi domnişoarele care participă la acțiune trebuie să poarte rochie sau fustă, iar domnii - pantaloni lungi, pantofi, cămașă.

"Tocuri pe biciclete" se află pe o agendă bogată și variată gândită, pentru comunitate, de reprezentanții Asociației "Prahova în Acțiune" (VEZI DETALII), din care amintim programul "Pregătit pentru a realiza ceva măreț!" (VEZI DETALII), "Târgul urban de ateliere" (VEZI DETALII), cursurile gratuite "CoderDojo" (VEZI DETALII) și "LICEENI@WORK".

Joomla SEF URLs by Artio