Update: Prahovean de 22 de ani, dat dispărut când se întorcea din Spania. Familia n-a mai dat de el de vineri seară

Written by Anca Visan Category: Știri locale Created: Sunday, 15 April 2018 15:09

disparut boldesti ionut tudorPoliţia caută un tânăr pe nume Tudor Ionuţ Cătălin, în vârstă de 22 de ani, originar din Boldeşti-Scăeni, dat dispărut de familie. Acesta se întorcea din Spania, iar vineri seară îşi anunţase mama că a intrat în ţară. Numai că, de atunci, rudele n-au mai primit niciun semn de la el.

 

Duminică, mama acestuia a sesizat dispeceratul Poliţiei oraşului Boldeşti-Scăeni despre faptul că tânărul a plecat miercuri din Spania spre casă şi de vineri seară, din jurul orei 23.00, când spunea că se află în ţară, nu a mai putut fi contactat.

Acesta are aproape 1,80 metri înălţime, circa 80 de kilograme, ten măsliniu şi este brunet. Ca semne particulare, are două tatuaje vizibile, unul pe partea inferioară a gâtului şi celălalt pe braţ şi antebraţ, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Prahova.

Update - Bărbatul a revenit la domiciliu în cursul zilei de duminică și nu ar fi anunțat să fi fost victima vreunei infracțiuni, a informat JP Prahova, duminică seară.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.